1. P

  Liigapelaajien hokkarit naulaan –ketju

  Tämä oli kyllä aikamoinen yllätys. Mielestäni Haatajalla olisi ollut vielä muutama hyvä pelivuosi jäljellä. Viime kaudella nakutti kuitenkin 50 pinnaa. Toki jos motivaatio pelaamiseen ja harjoitteluun loppuu niin sitten on oltava rehellinen itselleen.
 2. P

  PlayStation 5

  Aattelin itsekin käydä tuossa lähicittarissa pyörähtämässä aamutuimaan julkaisupäivänä. Ei mikään pakottava tarve ole konsolille, joten harmitus ei ole suuri jos jää ilman.
 3. P

  HPK-veikkaus 2020-2021

  1. Kuka HPK:n pelaaja tekee HPK:n ensimmäisen runkosarjamaalin? (Valitse 3 pelaajaa vaihtoehdoiksi) Tikka, Eronen, Puustinen 2. Missä ajassa syntyy HPK:n avausmaali ensimmäisessä pelissä? 40:01 – 60:00 3. Montako pistettä HPK:lla on viiden ensimmäisen pelaamansa ottelun jälkeen? (tarkka...
 4. P

  Mukikampanja – tässä ketjussa odotellaan mahdollisia vahvistuksia

  Onko tietoa milloin pääsee peleille? Ensi viikko menee vielä karanteenissa, mutta mites seuraava viikko?
 5. P

  Mukikampanja – tässä ketjussa odotellaan mahdollisia vahvistuksia

  Onkos McIsaac saapunut jo Suomeen? Tietääkö esim. @Jääkaappi?
 6. P

  Liigapörssi-keskustelua

  Kuokkanen-Monto-Kunyk Borgman-Stenqvist Söderström Kaippa noilla vois lähteä. Pakit saattaa vielä pyöriä. Kärppien jätkät vaihtuu Hifkiin ekan rundin jälkeen. Edit: pientä viilausta jengiin kun katsoin pelipäivät.
 7. P

  Harjoitusottelut 2020

  Eikös Rautakorpi joskus tokaissut, että pelit haittaavat harjoittelua.
 8. P

  HPK:n juniorit

  Nöyrän pelimiehen merkki kun ensin painaa puhtaan hatun kahdella av maalilla ja sitten ottaa huomion pois itsestään kolmella syötöllä.
 9. P

  Harjoitusottelut 2020

  Twitterissä löytyy näköjään parit kohokohdat pelistä. Ässien voittomaali: Linkki: https://twitter.com/PataStreetTeam/status/1309845677166473221?s=19
 10. P

  Harjoitusottelut 2020

  Mä lähetin aspaan meiliä ja irtisanoin tilauksen. Varmaan ensi viikolla vastaavat.
 11. P

  Harjoitusottelut 2020

  Kyllä siellä tänään oli ihan tarpeeksi maalipaikkoja pelin voittamiseen. Vähän oli huonoa onnea matkassa esim. Kombelle jolla oli täysin tyhjä nuotta edessä. En tiedä onko tuo Tiilikaisen suunnitelma, mutta Kerho haki todella ahnaasti kiekonriistoja hyökkäyspäässä jos menettivät kiekon. Näistä...
 12. P

  Harjoitusottelut 2020

  Aika tyytyväinen saa olla Kerhon peli-ilmeeseen tänään. Maalit sieltä jäi taas puuttumaan, mutta paljon oli hyvää. Varsinkin kamppailupelaaminen oli todella vahvaa. Paljon voitettuja kiekkoja. Lebedeff oli hyvä. Edit: vielä kun saavat Koistisen ja Mcisaacin tuonne peräpäähän mukaan niin...
 13. P

  La 26.9.2020 Ässät - HPK

  Ässät voittaa jatkoilla. Kivenmäki teki aloitusvoiton jälkeen. Aika samanlainen peli kuin Hämeenlinnassa. Kerho hallitsi ja Ässät voitti 1-0.
 14. P

  La 26.9.2020 Ässät - HPK

  Latvalalta hyvä nousu lopussa, mutta ei mene veto maaliin. Jatkoille mennään.
 15. P

  La 26.9.2020 Ässät - HPK

  Hyvä torjunta Lebedefiltä. Puustiselle jäähy ja Ässät ylivoimalle jälleen. Edit: Ässät ottaa heti aloituksesta jäähyn. 4-4 jatketaan.