1. P

  Pelicans-huhut – onko niitä?

  IS huhuilee puolustaja Oliwer Kasken tuloa ensi kaudelle, kahden vuoden pahvilla.
 2. P

  Pelicans-huhut – onko niitä?

  Omat Pojat -projektin mukaisesti; Jesse Rohtla sen täytyy olla?
 3. P

  Heinolan Peliitat 2016–2017 – kiekkohuumaa luomassa

  Niinhän tuo seutukunnan aviisi kertoilee, eli Santeri Heiskanen päävalmentajaksi: Linkki ESS:n uutiseen Peliittojen päävalmentajasta Valmennusta täydennetään myöhemmin, kentän puolella luvassa ryminää.
 4. P

  Pelisuoritukset ja tulokset kaudella 2016–2017

  No nyt on ketjulotto pyörähtänyt illan TPS-matsiin: A.Tyrväinen - Elimäki - Sopanen Manelius - Leimu Koivisto - Siikonen - Kangasniemi Puistola - Rukajärvi Poulsen - J.Tyrväinen - Heikkinen Pöyhönen - Heino Erkinjuntti - Björninen - Alanne Blood Rämö Juvonen Ykkösketju paloiteltu täysin...
 5. P

  Ketjukoostumukset 2016–2017

  Erosella taitaa olla kymppitili täynnä. Liigan sivuilla näkyy punainen huutomerkki hänen kohdallaan.
 6. P

  Pelicans kaudella 2016–2017 – Matikaisen toinen

  Vai onko tässä jokin nimikirjainleikittely? Tähän tyyliin: Think Big <-> TB <-> Terry Broadhurst Hyökkääjääkö tässä kaivataankin?
 7. P

  Heinolan Peliitat 2016–2017 – kiekkohuumaa luomassa

  Tähän viimeiseen löytyy vastausta, sillä Yrjölä on tämän viikon lainalla Kouvolassa paikkaamassa KooKoon maalivahtivajetta. Suunnitelmissa lienee availla luukkua, kun Maailmanmestari hoitaa torjuntatyöt.
 8. P

  Kadonneet jatkoaikalaiset

  Näyttäisi siltä, että Scholl on pyörinyt tänään Helsingissä, hoitaen kaikenlaisia juoksevia asioita..
 9. P

  Next Happens Now -visa – osa 1

  No nyt, pakko osallistua!
 10. P

  Pelisuoritukset ja tulokset kaudella 2016–2017

  Saari taitaa olla loukkaantuneena. Santeri pelasi Peliittojen kuusi ensimmäistä sarjapeliä, sen jälkeen ei ole miestä kokoonpanossa näkynyt.
 11. P

  Pelicans-huhut – onko niitä?

  Ryan Kelleristä spekuloimisen voi nyt unohtaa. Hän on päättänyt lopettaa aktiiviuransa ja ilmoitti siitä myös Twitterissään.
 12. P

  Pelicans kaudella 2016–2017 – Matikaisen toinen

  Eilen Suomikiekko.com uutisoi Joonas Jalvannin kuulumisia. Sen mukaan ensi kauden suhteen ei mitään olla sovittu, vaihtoehtoja on. Joten mahdollista paluu Lahteenkin on tässä valossa, todennäköisyys vaan ei ole suuri.
 13. P

  Pelicans kaudella 2014–2015

  Siirtoraja lähenee, ja toimistolla ollaan hereillä! Saarinen kertoilee MTV:lle että uusi pelaaja on tulossa hyökkäykseen. Linkki johtaa MTV:n uutiseen asiasta. Mestis-haku vaiko joku liigajyrä tuloillaan?
 14. P

  To 4.9.2014 HPK-Pelicans, harjoitusottelu

  Pelicans tänään: 1. kenttä Tyrväinen - Rohtla - Repik Leimu - Latvala 2. kenttä Smotherman - Saarenheimo - V.Sopanen Kudelka - Laurila 3. kenttä Alanne - Redenbach - Mustonen Manelius - Pietilä 4. kenttä Ritamäki - Lahtela - Vartiainen Siikonen - Tuhkanen...