Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Prookie

 1. P

  Kerho kaudella 2022–2023

  Sieltä yli 200 peliä liigakokemusta ykkösen keskelle: Mikael Saha. Vakavasti ottaen eiköhän se sitten Kombe ole. Tämä kyllä riittäisi nelosen keskelle.
 2. P

  Juhani Tamminen – tribuuttiketju

  CMore/MTV3 julkaisi mm-kisojen kiekkotiimin. Kaikenmaailman tasalakkia ja perässähiihtelijää näyttää olevan mukana. Ei sitten taannoinen tapaaminen maikkarin veljien kanssa tuottanut toivottua tulosta? Olisko pitänyt laukoa suoraan ylämummoon, eikä laittaa matalaa laukausta mikä jää pyörimään...
 3. P

  Juhani Tamminen – tribuuttiketju

  On tämä taas. Ps. Muista matalat laukaukset, uppoavat helpommin ja aina seurauksena rebound, joten siitä ( rebound ) veli Kurrin neuvoja seuraten: " Läheltä ylös " Mitäs tämä nyt tarkoittaa niinkuin bisnesmaailmassa? Ja minkä takia mökillä saaressa on postilaatikko?
 4. P

  Juhani Tamminen – tribuuttiketju

  Kuitenkin ilman Tamin ladunaurauksia, täälläkin ihmeteltäisiin Eero Paavolan ylivoimaa pistepörssissä ja jännättäisiin Veiterän ja Akilleksen välistä finaalia. Niin se vain menee.
 5. P

  Juhani Tamminen – tribuuttiketju

  Nyt olisi aika madamen pistää monsierin ruutuaika minimiin. Aamu-tv:t ja lätkäpelit saa katsoa, mutta yocophonelle max 15 minuuttia per päivä. Jää kaikki sovitut hommat (meetings, briefings, vaatturi, suutari, autonpesu, Buster vesillelaitto etc.) tekemättä, kun päivät pitkät somettelee.
 6. P

  Juhani Tamminen – tribuuttiketju

  Ja tähän keltaisen lehdistön mollaamiseen voisi lainata myös Ronald Reagania "Don't bite the hand that feeds you".
 7. P

  Juhani Tamminen – tribuuttiketju

  Voin kuvitella että tämän nykyisen telakan veljiä vituttaa että mihin paskaan upottivat kätensä ottivat Haapaluodon fisherman #1:n paatin säilytykseen. Ensin sovitaan 7.4 vesillelasku, sitten siirretään 1.5 koska huonot kelit. Sitten ilmeisesti eilen tullut kuusamakujalla ajatus että voishan sen...
 8. P

  Taas hassuttelee vastustajaa HPK – seurahistoriaketju

  Hienoja miehiä Hanski, Igor ja Super-Mario. Ennen oli nämäkin asiat paremmin. Nykyään on vain pingviini ja punakka, pönäkkä ex-bussikuski.
 9. P

  Kerho kaudella 2022–2023

  Kai se Karjalainen sitten on varma ensi kaudeksi? Itse kuulin hevosmiesten huhua jo joulukuussa että Miro olisi itseään HPK:lle tarjonnut. Olisi halunnut tulla jo kesken tämän kauden, mutta tämä ei onnistunut. Oli niin päättömän kuuloinen juttu, etten siitä kehdannut edes tänne kirjoittaa.
 10. P

  Juhani Tamminen – tribuuttiketju

  Nyt sitten Jaguarin kontti täyteen kirjaa, kaulahuivia, kalenteria.. to name a few. Opiskelijat tuskin ovat tapahtumassa selvin päin, joten tuotteille voisi olla yllättävää kysyntää.
 11. P

  Juhani Tamminen – tribuuttiketju

  7.4 pitäisi olla vesillelasku, mutta taitaa olla aikataulut muuttuneet. Nyt pitää sitten mennä Lohi 390 + Evinrude 4 hp kombolla.
 12. P

  Juhani Tamminen – tribuuttiketju

  Hieno ennakko tämän päivän pelistä, joka on pähkinän kuoressa "panokset kovenee". Ei mitään munkkilatinaa. 99% päivityksessä olikin sitten sitä tuttua ja turvallista vanhan kertausta.
 13. P

  Kalamiehiä?

  Jep. Viime kesän ainoa toutain (3 kg) otti pohjasta jigiin kesken kuhan kalastuksen. Kaverit saivat samoihin aikoihin 4 ja 5 kilon toutaimet myös jigillä. Silloin kun noiden kalaparvien perässä pärskivät niin otti menee nollaan. Sehän tässä ihmeellistä on, että mikä tahansa muu kalalaji kun...
 14. P

  Juhani Tamminen – tribuuttiketju

  Jatkoajan tuoreesta uutisesta lainattua: "– Uniset veljet ovat näköjään tehneet itsestään pieniä, tuhahti yhdistyksen puuhastelumies Timo Perä-Metsälä." Simply Great!! Tosin tässä ketjussa ja maestron päivityksissä tuntuu välillä että on meneillään ikuinen aprillipäivä. Rate my cock!!
 15. P

  Juhani Tamminen – tribuuttiketju

  Juuri näin. https://bci.fi/certified-business-coach/ Kyllähän Tamin coachaus pitäisi jotenkin tällä tavalla sertifioida ja tuotteistaa. Viikonloppu Kuusamakujalla ja Haapaluodon maisemissa 48h paineella niin tasalakista tulee sertifioitu coachaus -maestro. Tästä tietenkin vaikka rintanappi...
Ylös