1. P

  Uusi jäähalli!

  Koska vuokra tulee nyt nousemaan, niin SaiPa vois ryhtyä perimään parkkimaksua. Sanotaan nyt vaikka 10€/auto.
 2. P

  Uusi jäähalli!

  Oliko tuossa artikkelissa mainittu nimet ja kannat hallin sijoituspaikan suhteen, niin osaa olla äänestämättä seuraavissa kuntavaaleissa?
 3. P

  SaiPa kaudella 2020–2021

  Suomen Jääkiekkoliitto edellyttää sarjoissaan maskin käyttöä tästä päivästä alkaen. SaiPan U20 kohtaa viikonloppuna kotonaan perjantaina TPS:n ja lauantaina HIFK:n. Kaikille otteluun saapuville jaetaan hallin pääovilla kasvomaski. Kertoo SaiPa omilla sivuillaan.
 4. P

  Uusi jäähalli!

  Mikäli oikein noista SaiPan (Markkasen) lausunnoista ymmärsin, niin keskustan hallin rahoitus tulee yhteistyökumppaneiden puolelta. Ei suoraan SaiPan pussista. Tämä siis vain jos keskustan vaihtoehto toteutuu. YT-kumppaneilta ei siis euroja kisapuiston vaihtoehtoon tipahtele, mikä sinällään ihan...
 5. P

  Ex-SaiPalaiset maailmalla

  Sinne män autopoika. Carson---> HC Slovan Bratislava
 6. P

  SaiPa mediassa

  Popparit mikroon... Lappeenrannan satsaus monitoimiareenaan on 27 miljoonaa euroa ja rakentaminen alkaa vuonna 2024, vuoteen 2021 ajoittuva sisäliikuntahalli maksaa 5,5 miljoonaa euroa, listasi kaupunki liikuntahankkeita ministeriölle - Etelä-Saimaa
 7. P

  SaiPa mediassa

  Twitterin puolelta poimittua... @Lus1feri ” Odotan malttamattomana keskusteluja uudesta sisäliikuntahallista. "SaiPa saa jo uuden jäähallin" "Eikö SaiPalle riitä mikään". #SaiPa #SaiPaSalibandy #Lappeenranta ” Popparit mikroon ja odottelemaan tulevaa ”estarit” keskustelua.
 8. P

  Peliesitykset kaudella 2019–2020

  Kyllä nyt lähtisin ensiksi vahvistamaan tuota puolustusta. Saattaisi sen myötä parantua nuo prosentitkin molemmilla veskareilla.
 9. P

  SaiPaa koskevat huhut ja spekulaatiot

  Tässä kanssa yksi "rottamainen" ehdokas hyökkäykseen, ei vaan taida €£$ riittää. Ty Rattie
 10. P

  John Persson

  Eikös se ole tuo ”Mora”. Tuo Ruotsin Hakali.
 11. P

  SaiPa mediassa

  SaiPan kausikorttilaisilla on pääsy myös Tallinnan otteluun. Lisäksi heille on luvassa omat erityishintaiset pakettinsa.
 12. P

  SaiPaa koskevat huhut ja spekulaatiot

  Nythän olis jo aika optimaalinen tilaisuus alkaa dissaamaan SaiPan uusia hankintoja. Koska muutahan ei ole jäljellä kuin p**kaa.
 13. P

  Tomáš Záborský SaiPaan

  Veríme v Tomáša. Vitajte v žltej čiernej farbe.
 14. P

  SaiPaa koskevat huhut ja spekulaatiot

  Kichton on niin suuren hintalapun pelaaja että tuskin jatkaa edes liigassa, tulevalla kaudella. Mutta eihän sitä varmuudella tiedä kuin vasta sitten, kun kiekko tippuu jäähän.
 15. P

  SaiPa kaudella 2019–2020

  Vielä suora 2 vuotta ilman optioita.