1. P

  Joukkueen rakennus 2020–2021 – projekti TOP6

  Kyllähän Niemelle pitäisi antaa parhaat mahdolliset laiturit jos hänestä meinataan hyötyä. Joten Lindsten-Kivenmäki tai Lindsten-Hirvonen nyt tulee ekana mieleen.
 2. P

  Ässähuhut ja mutut

  Märkä-Simo huhuja taas liikkeellä. En kyllä tiedä mitä käyttöä Ässillä olisi hänelle.
 3. P

  Ässähuhut ja mutut

  Siis mitä helvettiä?! Onko 40 pinnaa tehnyt yhdelläkään kaudella SHL? Ihan vain vertailuna Ryan Lasch vuoden vanhempi ja aika helvetisti parempia kausia alla ja tuskin hänkään mitään 600k lappuja saa mistään paitsi ehkä jokereista.
 4. P

  Ässähuhut ja mutut

  En puhunutkaan siitä että tulisi vaan tuosta ettei ole varaa kellään. Jos tps pystyy maksaamaan Korpikoskelle 320k niin pystyisi kyllä Rakhshanin ottamaan.
 5. P

  Ässähuhut ja mutut

  Paskapuhetta. Tepsillä ainakin on pohjaton kassa kuten Kärpillä.
 6. P

  Venäläisvahti Daniil Tarasov Porin Ässissä

  Jep tai jos Ässät olisi saanut Jussi Parkkilan jota yritti aikoinaan, olisi tilanne varmasti aivan toinen. Jussi päätyi kuitenkin jostain kumman syystä Coloradoon.
 7. P

  Ässähuhut ja mutut

  Itse veikkaan että Salmio tekee jatkon. Pelannut ihan ok kauden kuitenkin ainakin pisteiden valossa.
 8. P

  Peliruuhkat, pistekertymät ja pudotuspeliviivat 2019–2020

  Itse en usko että IFK sössii tuon 6 sijan joten kerho tai jyp se sitten on. Kumpikaan ei helppo ole mutta jyppiä vastaan on pelattu huomattavasti paremmin jos se nyt jotain suuntaa antaa. Kuitenkin aivan eri pelit on jo säälitkin.
 9. P

  Peliruuhkat, pistekertymät ja pudotuspeliviivat 2019–2020

  9-10 sija on kyllä todella hyvä suoritus viime kauden totaalikyykkäyksen jälkeen. Atu loi ns paskasta kultaa. Aika lottovoitolta tämä tuntuu! Nyt sitten vaan urku auki ja sääleistä jatkoon heti kun runkosarja on läpsytelty loppuun.
 10. P

  Joukkueen rakennus 2020–2021 – projekti TOP6

  Ei tainnut Grattonin aikana olla mitään tollasia sikailuja ja äijät sai pelata rauhassa. Lassilan huitominen taisi olla ainut. En siis tarkoita että hänet pitäisi hommata takaisin mutta kyllä tuollaisilla äijillä on vaikutusta vastustajiin. Ja Atulla on sellasia ollut uran varrella vähän joka...
 11. P

  Ässien loukkaantumiset, klesat ja vempat 2019–2020

  Myös Stenqvist käynyt kuvauttamassa vatsan seutua joten toivotaan nyt ettei hänkin ole saikulla.
 12. P

  Ketjulotto kaudella 2019–2020

  Kai sieltä sählä Salmela otetaan kehiin ja taas saa hävetä.
 13. P

  Otto Kivenmäki – Fakiiri toisessa polvessa

  Itselle nyt ihan sama jos Repo tuulettaa 1-7 maalia. Enemmän meni tunteisiin joku jatkoajan juttu missä luki että Repo kuuluu änäriin. Tuskin pärjäisi edes KHL:ssä. No mutta ettei menisi ihan ketjun ohi niin toivottavasti Otolle ei tullut mitään pysyvää päävammaa ja pääsee aloittamaan ensi...
 14. P

  Kyseenalaiset taklaukset Liigassa 2019–2020

  Olen varma että kypärä olisi lähtenyt vaikka olisi hieman kireämmällä ollutkin. Törmäys oli todella kova. Ja ei kai sen kuulukkaan olla niin tiukalla ettei pysty puhumaan.
 15. P

  Kyseenalaiset taklaukset Liigassa 2019–2020

  Etsi kuva jossa sininen kypärä. Tuo on jostain A junnuista.