1. P

  Telia / C More – Liigan uusi koti

  Alkaa olla tämä pakettien valinta sellaista tiedettä, että vertailu vaatisi excel-taulukon. Kohta alkaa vielä Elisa ja DNAkin tarjota omia pakettivaihtoehtojaan.
 2. P

  Tuomas Kiiskinen

  Jotta perinne säilyy ja joka kausi päästään spekuloimaan Kisun paluusta, alla lainausta viime viikon Mullikan jutusta, jossa kyseltiin Kisun rouvan kuulumisia.
 3. P

  Koronavirus – uhka myös Liigalle?

  THL suosittaa lopettamaan myös ryhmässä pidettävät harjoitukset. Eiköhän tuo nyt käytännössä ole viimeinen naula arkkuun. Harjoitella ei voi ja pelitkin käytännössä menevät samaan kategoriaan.
 4. P

  Kyseenalaiset taklaukset Liigassa 2019–2020

  Periaatteessa ihan sama oliko näissä(kin) vika taklaajan vai taklattavan. Paljon tärkeämpi kysymys on miten vitussa päävammat saataisiin lajista pois, joita tulee edelleen ihan älyttömästi. En haluaisi omia lapsiani tuonne sekaan.
 5. P

  Telia / C More – Liigan uusi koti

  Kiitos. Minulla on vehkeissäni UHD-valmius, mutta digiboksia en pelkän Liigan takia hanki.
 6. P

  Telia / C More – Liigan uusi koti

  @Telia olisiko mahdollista saada joku pelikooste tms. 4K:na teidän YouTube-kanavalle? Näkisi minkälaista laatua tarjoilette. Mikään ei estä ja olisi helppo toteuttaa ilman sen suurempia "selvityksiä".
 7. P

  Potkut päävalmentaja Tommi Miettiselle?

  Ei Tomaa olla irtisanomassa (valitettavasti). Pitää paikkansa pelkästään organisaation sisäsiittoisuuden ansiosta - ei Sami, Kime ja kumppanit anna kaverille potkuja. Saksman laskee samalla paljonko uuden valmentajan ja Toman palkat vie kassaa ja muutenkin Kalpan liipaisinsormi ei potkuissa ole...
 8. P

  Telia / C More – Liigan uusi koti

  Toinenkin erä pelattu, vaan eipä maaleja näy. No eihän siinä.
 9. P

  Telia / C More – Liigan uusi koti

  Tilauksen lopetettua tullut katsottua maalit Liigavahdista. Tätä kirjoittaessa KAL-TPS-ottelua pelattu 23min ja ajassa 14min ja 18min tehdyt maalit puuttuvat, vaikka ollut siis jo erätaukokin välissä. @Telia paljonko näissä on teistä sopiva viive?
 10. P

  Joukkueen rakennus kaudelle 2019–2020

  Matti taitaa toimia Kalpan oto-scouttina. Fairchild kertoi viime kaudella Maionen suositelleen Kalpaa ja nyt sama kuvio Grahamin kanssa.
 11. P

  KalPan huhuketju

  Ainakin Matin rouva on Kanadassa tällä hetkellä.
 12. P

  KalPan huhuketju

  Eikös näissä verokiemuroissa ratkaise nimenomaan fyysinen oleskelu Suomessa? Sopimuksen voisi tehdä (etänä) ja julkaista vaikka syyskuussa ja päivätä alkavaksi samalla, kun astuu rajan yli marraskuussa.
 13. P

  KalPasta ponnistaneet/pudonneet

  Yöllä oli muutenkin kuopiolaisittain kivannäköinen kierros, kun kokoonpanoissa Kapanen, Riikola, Luostarinen ja Lehkonen.
 14. P

  KalPasta ponnistaneet/pudonneet

  Saatiin kolmas kasvatti Kisun ja Härskin mukaan paluuspekulaatioihin. Puustisen Juuso haaveilee, että pääsisi vielä Joksan kanssa pelaamaan ja ylipäätään Kalpassa pelaaminen on haaveena. Liigapelien makuun hän ei ole vielä päässyt kuopiolaisjoukkueen paidassa. – Toivotaan, että sellainen päivä...
 15. P

  Telia / C More – Liigan uusi koti

  Katsoin pitkästä aikaa viikonloppuna änärilähetystä Viasatilta. Peliä katsoessa mielessäni jyskytti Telian lupaukset katselukokemuksen mullistamisesta. Aika kaukana ollaan. Kalpan rämpiessä oli helppo lopettaa tilaus. Pistäkää @Telia lupaamanne asiat kuntoon tai toivokaa, että Kalpa lähtee...