1. P

  Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

  Tai sitten sivun päivittäjä on persu, joka vittuillakseen on jättänyt loikkari Soinin nimen pois listasta.
 2. P

  Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

  Timo Soini valittiin syksyllä Mestiksen hallituksen jäseneksi. Puuttuu tuosta listasta.
 3. P

  Vastakkainasetteluketju

  Valioliiga koska 70-luvun mustavalkolähetykset ja samettikurkku Aulis Virtasen selostukset. Aulis poltti selostusten aikana röökiä, minkä hyvin kuuli. Naisten nyrkkeily vai naisten paini?
 4. P

  Kokoomus

  Äsken politiikkaradiossa oli Kokoomuksen puoluesihteeri puolen tunnin haastattelussa. Kyllä oli rasittava nainen kuunnella. Paljon on taso laskenut Taru Tujusen ajoista.
 5. P

  Haluatko hypätä hetkeksi moderaattorien saappaisiin?

  Ketjun otsikossa kysytään haluatko? Siihenhän on kaksi vastausta, kyllä tai ei. Kaverin puolesta vastasin.
 6. P

  Haluatko hypätä hetkeksi moderaattorien saappaisiin?

  Ehdottomasti en mukana. Ei kyllä pätkääkään kiinnosta lähteä lukemaan kaiken maailman paskakirjoituksia ja miettimään pitäisikö näistä antaa rikepiste vai ei. Mutta ymmärrän kyllä, että joillekin nyyläluonteille tämä voi olla kutsumushomma.
 7. P

  Perussuomalaiset

  Olikohan Trump vallassa ollessaan Huhtasaaren ja aika monen muunkin persun maan päällinen ukko ylijumala.
 8. P

  Jatkoajan (v)ihastuttavat moderaattorit

  Niinpä. Vaikuttaa siltä, että modejen joukossa persuilla on hyvä edustus.
 9. P

  Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

  En tiedä voidaanko Pentti Matikaista ottaa puolueen jäseneksi, mutta muistaakseni hän viime vuonna useammassa 70-vuotisjuhlansa kunniaksi tehdyssä haastattelussa tuomitsi suljetun liigan, mistä kukaan ei putoa eikä kukaan nouse.
 10. P

  Koronavirus – uhka myös Liigalle?

  Vuonna 2019 Neste maksoi yhteisöveroja 224 miljoonaa euroa ja Espoossa ja Turussa toimiva Bayer 141 miljoonaa. Bayer on monen vuoden ajan maksanut suunnilleen saman verran yhteisöveroja. Tietysti paljon verotuloja kertyy myös näiden yritysten työntekijöiden palkoistaan maksamista veroista...
 11. P

  Pekka Virta – Lukon päävalmentaja

  En ole tätä ketjua lukenut ja siksi uteliaisuuttani kysyn, että miksi kunnianhimoinen ja voitontahtoinen Virta ei ensi kaudella kelpaa Lukon valmentajaksi ja hän huhujen mukaan joutuu muuttamaan jonnekin Venäjän rajamaille.
 12. P

  Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

  Entä Mestiksen operatiivinen johtaja Olli Aro. Mitä hän on tehnyt Mestiksen kehittämiseksi palkkansa eteen. Muistaakseni hänet palkattiin SM-liigan maksamalla tukirahalla, joka aiemmin annettiin seuroille.
 13. P

  RoKi Hockey kaudella 2020–2021 – Immosen viimeinen mahdollisuus?!

  Samoilla linjoilla minä olen TuTon suhteen. Tärkeintä minulle on, että TuTo pelaa Mestistä ensi kaudella. Mutta annetaan niiden pelata ilman yleisöä tynkäsarjaa, joilla on siihen rahaa. Ei se ole meiltä pois. Kohdataan me köyhät sitten toisemme viimeistään ensi kaudella.
 14. P

  Koronavirus – uhka myös Liigalle?

  Ajatteletko, että tästä seuraa luova tuho ja tuhkasta löytyy timantti.
 15. P

  Perussuomalaiset

  No ei ole ihme, että persupiireissä Jussia kutsutaan mestariksi vähän samaan tapaan kuin uskovaiset kutsuvat Jeesusta mestarikseen.