1. P

  Perussuomalaiset

  Onko sinun turvallisuuden tunteesi kovin pahasti järkkynyt? Uskon, että Suomen poliisi ja oikeuslaitos selvittävät, jos naiset ovat rikoksiin syyllistyneet. Ja jos ovat niin he saavat rangaistuksensa. Ja tarvittaessa Supolla on tulevaisuudessa resursseja seurata noiden kolmen naisen tekemisiä.
 2. P

  Koronavirus (COVID-19) – pelkkä räkäyskä vai ihmiskunnan loppu?

  Ostin äsken lippuja Interin peliin Musan Salamaa vastaan, mikä pelataan ensi viikolla. Hienoa päästä ensimmäistä kertaa tänä vuonna Veritakselle. Kyllä olen sitä odottanutkin.
 3. P

  Kepu – pettääkö aina?

  Muistaakseni Rinteen erojutun yhteydessä hämmentyneen oloinen Kulmuni Saukkomaan sparraamana hoki moneen kertaan vain, että Rinne ei nauti kepun luottamusta. Ehkä tuosta kannatti 50.000 euroa maksaa, kun päästiin Rinteestä eroon.
 4. P

  Kepu – pettääkö aina?

  Onkohan Kulmuni nyt ostamassa VM:n laskuun Saukkomaalta konsulttipalvelua siitä, miten hänen pitää tätä tapausta julkisuudessa kommentoida.
 5. P

  Kepu – pettääkö aina?

  On huomioitava, että Anttila kävi jossain vaiheessa rintojen pienennysleikkauksessa, joten oheisessa kuvassa Anttila ei esiinny edustavimmillaan.
 6. P

  Kepu – pettääkö aina?

  Eihän tuo Kulmunin viestintä mennyt Rinteen erojupakan yhteydessä ihan putkeen Saukkomaan kalliista sparrauksesta huolimatta. Toisaalta ehkä Saukkomaakaan ei pysty ihmeitä tekemään tämän Marinin maanvaivaksi kutsuman henkilön kohdalla.
 7. P

  Stereotypiat faneista

  Suomen kieli ei taida kuulua sivistyskieliin, kun teillä näyttää olevan vaikeuksia sen kieliopin kanssa. No ilmeisesti kaikkea ei voi osata.
 8. P

  Koronavirus (COVID-19) – pelkkä räkäyskä vai ihmiskunnan loppu?

  Laivoista suosikkini on förin vieressä iät ja ajat ollut Esposito. Asiakasrakenne siellä on hyvin erilainen (vanhempi ja rauhallisempi) kuin ylempänä joessa oleville laivoilla. Kesäkuussa täytyy käydä syömässä siellä ribsejä.
 9. P

  Koronavirus (COVID-19) – pelkkä räkäyskä vai ihmiskunnan loppu?

  Ensi maanantal on monille riemun aikaa. Huomasin tänään Turussa Puistokadulla sijaitsevan Corona-baarin (osuva nimi näinä aikoina) ovessa ison kyltin avataan 1.6. kello 9. Monille kanta-asiakkaille lienee ollut rankat ajat, kun eivät ole päässeet päivähoitopaikkaansa kahteen kuukauteen. Minua...
 10. P

  Sanna Marinin hallitus

  Ei minustakaan ole. Toisaalta mitenköhän suuri kysyntä ravintoloista ulosmyytävälle viinille olisi, kun Alkosta hyviä viinejä saa paljon halvemmalla.
 11. P

  Naisasiat

  Entä missä vaiheessa tuo on jo niin loppuun ajettu, että kannattaa harkita vaihtamista uudempaan malliin?
 12. P

  Koronavirus (COVID-19) – pelkkä räkäyskä vai ihmiskunnan loppu?

  Kokoomus ja persut vastustivat Uudenmaan sulun lopettamista ja olisivat halunneet jatkaa sitä.
 13. P

  Perussuomalaiset

  Ovatko Halla-ahon persut saaneet koskaan mitään yhteiskuntaa rakentavaa aikaiseksi? Minun havaintojeni mukaan puolueen politiikka perustuu turhanpäiväiseen räksytykseen, mikä sekin liittyy lähinnä maahanmuuttoon. Senkin osalta puolue on eksyksissä, kun Suomeen ei nyt juuri ketään päästetä.
 14. P

  Korona – vaikutukset elämääsi

  Onhan ostoskeskuksissa saanut suhata. Tosin monet ravintolat ovat niissä olleet kiinni.
 15. P

  Mestis-kausi 2020–2021

  Turun Sanomat kirjoittaa isoja juttuja TuTon peleistä ja muutenkin seura huomioidaan lehdessä. Vuosina 2014-2018 Radio City lähetti TuTon pelit Jani Säterin selostamana.