1. P

  Tommi Kerttula – Ässien kehitysjohtaja

  itsellä on vahva luotto niin Kerttulaan kuin koko valmennusryhmään. Uskon ettei Ässillä ole hädän päivää niin kauan kuin kyseiset herrat vievät Ässien urheilupuolta eteenpäin. Yksi tai edes muutama pelaaja ei sinänsä heilauta näkemystäni mihinkään suuntaan. Tulevan kauden sijoitus ei ole...
 2. P

  Juuso Walli – 2010-luvun ”pasipeltonen”

  Juuri näin. Atu ei halua nähdä että oman maalinedustalla otetaan taka-askelia. Siinä tehtävässä Walli oli muistaakseni jo poikasena hyvä.
 3. P

  Juuso Walli – 2010-luvun ”pasipeltonen”

  Kovia pommeja tuli päähän. Onneksi pysyi kypärä päässä. Muuten ei olisi äiti aamulla tunnistanut poikaansa. Moni olisi vetänyt Virtasta vastaan kilpikonnat, mutta Walli hyökkäsi miehekkäästi vastaan.
 4. P

  Tommi Kerttula – Ässien kehitysjohtaja

  Onko Ässien Kaksi kuukautta sarjan alkuun ja joukkueesta puuttuu 3-4 pelaajaa. Markkinat pursuaa huippupelaajia, niin paljon ettei Niemi riitä ykkössentteriksi, joten mikä sun ongelma nyt on? Kerro miten Kerttulan olisi pitänyt toimia? Lyödä joukkue lukkoon jo huhtikuussa, niinkö?Kerttula on...
 5. P

  Tommi Kerttula – Ässien kehitysjohtaja

  Täytyy aika kuistilla olla, jos ei näe mitään riskejä tulevan kauden pelaamiselle alusta loppuun. Johtuuko se nyt Mika Niemestä vai mistä kun, tuntuu Kerttula olevan sulle iso ongelma. Mikään epidemologi Kerttula ei tietysti ole, mutta keskiverto hitsaria selvästi älykkäämpi.
 6. P

  Tommi Kerttula – Ässien kehitysjohtaja

  Ei ole helppo tehtävä urheilujohtajilla miellyttää faneja ja hankkia kilpailukykyinen joukkue, samalla kun parissa viikossa voi mennä koko kauden suunnitelmat perseelleen. Tosiasia on se, että satsaamalla isosti tässä vaiheessa tähän kauteen, voi karuimmassa tapauksessa olla edessä taloudellinen...
 7. P

  Tommi Kerttula – Ässien kehitysjohtaja

  Niemi on tällä hetkellä ainoa vapaana oleva 1-2 ketjun sentteri maailmassa. Jos hän ei tule, niin tulee hänen sijastaan mestis-möttönen. Ehdottomasti Kerttulalle potkut!
 8. P

  Tommi Kerttula – Ässien kehitysjohtaja

  Pelaajia vapautuu pilvin pimein liiga seuroihin ja vieläpä suotuisaan hintaan, joten pitäisikö meidän päästä yli jo siitä Salmisesta ja Niemestä. Hienoja pelimiehiä toki kumpainenkin.
 9. P

  Markus Niemeläinen

  Ei muuta samaa kuin koko. Walli on Mestis-pakki ja valovuoden päässä NHL-sopimuksesta. Niemeläinen on liigan parhaita puolustavia pakkeja.
 10. P

  Linus Söderström

  Loukkaantuu heti ensimmäisessä pelissä ja Aitto kramppaa. Ei tullut taaskaan sitä sateentekijää ” Rynnästä”
 11. P

  Juuso Walli – 2010-luvun ”pasipeltonen”

  Sitten vielä Marttisen ja Taimin saappaiden täyttö. Varmasti tulee isoa kalaa pakistoon.
 12. P

  Linus Söderström

  Itsekin tykkään näistä low risk/high reward-veskareista. jaskalle jälleen erittäin potentiaalinen kehitettävä. Veskarille lievä autismi saattaa olla vain hyväksi, varsinkin jos pakkomielteenä on kiekkojen torjuminen. :)
 13. P

  Linus Söderström

  Erittäin mielenkiintoinen veska. Hyvin saman tyyppinen kuin Tarasov. Pelaamattomuus vähän pelottaa, mutta luotetaan ammattilaisten arviointikykyyn.
 14. P

  Ässähuhut ja mutut

  Miksei porilainen, edullinen ja takuuvarma ykkössentteri kelpaa? Onko Kerttula tyhmä, vai mahtaako siellä olla isompaa kalaa saatavilla?
 15. P

  Ässähuhut ja mutut

  Eli pahojen loukkaantumisten runnoma Taimi ansaitsi ne jatkuvat solvaukset joiden kohteeksi joutui? Porissa silmätikuksi joutuminen liittyy harvemmin mihinkään peliesityksiin. Kyse muutamasta yksittäisestä apinasta, joilla ei ole mitään käytöstapoja tai ymmärrystä jääkiekosta.