1. O

  Väkivallanteot ja terrori-iskut meillä ja maailmalla

  Ensimmäisellä kuuntelukerralla kuulin "allahu agbaria", mutta nyt kun kuuntelin toisen kerran, niin ihan kun siellä huudettaisiin suomeksi "varo, varokaa!"
 2. O

  Jukurit kaudella 2017–2018

  Maikkarin tietojen mukaan kyseessä olisi Budishin jatkosopimus: Jukureille iso kiinnitys – kultakypärä jatkaa Mikkelissä - SM-liiga - Jääkiekko - Sport - MTV.fi Ja jos en ihan väärässä ole, niin somessa julkaistussa kuvassa on hyvin samankaltaiset mailat, millä Budish pelasi.
 3. O

  Jukurit kaudella 2015–2016 – Liigan porteilla

  Kauppisen paluu ja Dufvan oletettu pesti valmentajana tai urheilutoimenjohtajana saa Jukurit näyttämään kiinnostavalta meikäläisen silmissä ensimmäisen kerran sitten 2000-luvun alun. Henkilökohtaisesti koin ähkyn Mestiksen seuraamisesta jo kolmen peräkkäisen mestaruuden jälkeen ja muutto hieman...
 4. O

  Jukurien uudet verkkosivut

  Kokeilehan ilman www-etuliitettä, eli http://jukurit.fi/.
 5. O

  Jukurit kaudella 2013–2014

  Yle Etelä-Savo kertoo, että Mikko Hakkaraisesta leivotaan joukkueenjohtaja ja Tommi Kerttulasta urheilujohtaja. Jukureiden keskeneräinen uusi nettisaitti löytyy muuten osoitteesta: jukurit.kixit.fi. Laittanevat salasanan taakse, kunhan huomaavat tilanteen toimistolla. edit. No nyt tuonne...
 6. O

  HIFK 2013–2014 – joukkueen rakennus

  Nybondas faksasi Twitteriin juuri, että "Viestintäpäällikön loma keskeytyy nyt: #veskari #hifk" Twitter / t_nybondas: Viestintäpäällikön loma ...
 7. O

  Pitäisikö Capitalsin treidata Ovetškin?

  Ei muuten katsota NHL:ssä. Vai miksi Jarome Iginla, lja Kovaltšuk ja Rick Nash jakoivat Maurice "Rocket" Richard Trophyn kaudella 2003-2004? edit. Hidas
 8. O

  Xbox 360: NHL13 GM Connected -liiga

  Olemme siirtäneet keskustelun tämän liigan osalta varta vasten perustetulle foorumille. Voit ilmoittautua jonotuslistalle yv:llä tai Live-viestillä.
 9. O

  Xbox 360: NHL13 GM Connected -liiga

  Yritän etsiä oikean ketjun. ps. Miten muka yritit hämmentää, kun en mitään huomannut?
 10. O

  Xbox 360: NHL13 GM Connected -liiga

  Kyllä mä viitsin, kävin juuri rekisteröitymässä. Sitten pitäisi vielä löytää, että missä ketjussa mua tarkalleen ottaen kysellään. edit. Panostan viikonlopun aikana tuohon uuteen foorumiin sen verran, että saadaan komissaarin tiedostusketjut yms. pystyyn.
 11. O

  Xbox 360: NHL13 GM Connected -liiga

  Kokoan ketjun avausviestiin linkit joukkueiden kokoonpanoihin. Jokainen voisi tahollaan varmistaa, että tästä ketjusta löytyy vain yksi viesti, jota jatkossa päivittää.
 12. O

  Xbox 360: NHL13 GM Connected -liiga

  Uusi pelijakso on alkanut ja se pitäisi saada pelattua sunnuntaihin 20.1. klo 21:00 mennessä. Kuluneella jaksolla simuloitiin vain 1 ottelu.
 13. O

  Xbox 360: NHL13 GM Connected -liiga

  Sopiihan se. Laita mulle Livessä viestiä, kun olette saaneet ottelun pelattua. Florida odottelee edelleen Washingtonia linjoille, mikä mahtaa olla GM:n aikataulu?
 14. O

  Xbox 360: NHL13 GM Connected -liiga

  Ylläpitäjistä tuli mieleeni, että jaan vastuuta liigan johtamisesta ja nimitän varakomissaariksi Peteliuz:en.
 15. O

  Xbox 360: NHL13 GM Connected -liiga

  Kysytäänpäs näin päin: Onko joku sitä vastaan, että simuloidaan seuraavaan jaksoon jo tänään klo 23:00 ?