Ilmoitukset

Nimimerkki Oto Hascak on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan aivan turhan viestin Ässät-osion Ari-Pekka Seliniä käsittelevään ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkillä Salmon keskittyi KeuPa HT:n osiossa asian sijasta henkilökohtaiseen hyökkäykseen. Lisäksi kyseisen nimimerkin viestien kieliasu on jättänyt paljon toivomisen varaa. Näiden asioiden vuoksi kurinpito on langettanut hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Tietotoimisto hiljenee lopullisesti ja kyseinen nimimerkki saa jatkossa kirjoittaa tahalliset hämmentämisensä jonnekin muualle.

Nimimerkki DarkTower kärsii seuraavan viikon ajan pelikieltoa eduskuntavaaleja käsittelevään ketjuun kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen vuoksi.

Nimimerkki Cliffer666 on saanut viikon pelikiellon "Urheiluaiheisten tavaroiden myynti- ja ostoilmoitukset"-ketjuun lipsahtaneesta viestistään. Käyttäjä itse poisti viestinsä myöhemmin, mutta käyttäjä itsekin myönsi kyseessä olleen "huumoriprovo". Päätökseemme vaikutti myös käyttäjän viimeaikainen, varsin provosoiva ja yleiseen hämmentämiseen pyrkivä tuotanto.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki MachoFantastico ei jatka enää joukkueessa. Kun penkkikomennukset ja opastukset eivät nostaneet hänen kirjoitustensa tasoa, ainoaksi vaihtoehdoksi jäi kirjoitusoikeuksien poisto.

Sulje ilmoitus

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Old referee

 1. Old referee
 2. Old referee
  Toinenkin puoli hiljeni....
  Viesti käyttäjältä: Old referee, 15.04.2019 klo 20.37 foorumissa: Otteluketjufoorumi
 3. Old referee
 4. Old referee
  Pehmeä vihellys.
  Viesti käyttäjältä: Old referee, 15.04.2019 klo 20.15 foorumissa: Otteluketjufoorumi
 5. Old referee
  Hurlumhei takas ja heti!
  Viesti käyttäjältä: Old referee, 15.04.2019 klo 20.01 foorumissa: Otteluketjufoorumi
 6. Old referee
 7. Old referee
 8. Old referee
 9. Old referee
 10. Old referee
 11. Old referee
 12. Old referee
 13. Old referee
 14. Old referee
 15. Old referee