1. N

  Peliesitykset 2020–2021

  Ilves pelasi oman maalinedustan hyvin. Kyllä niitä vetopaikkojakin tuli, mutta meidän pakit ei ottaneet sitä tilaa mikä olisi ollut otettavissa. Vedot lähtivät sinisen tuntumasta. Harvoin nuo menee maaliin asti, vaikka maskia onkin.
 2. N

  Estonian uppoaminen

  Joopa joo. Kyllä lapsen menettänyt ihminen haluaa Estonian upottaneet henkilöt vastuuseen. Se onnettomuustutkintaraportti on vessapaperia.
 3. N

  Nyt just vituttaa!

  Nikke olisi halunnut tulla Jaroslavista meille, mutta silloin oli sekava tilanne. Summanen oli koutsina ja sopimuksia oli todella monen kanssa. Ville Peltosen ja Tony Salmelaisen kanssa oltiin tekemässä diilejä. Nikelle alakanttiin tehty tarjous oli vain vuoden mittainen.
 4. N

  Nyt just vituttaa!

  Vituttaa vieläkin kun Nikke ei saanut lopettaa uraansa IFK:ssa. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000006658436.html
 5. N

  HIFK kaudella 2020–2021

  Crosby ja McDavid oli liikaa, mutta jos AHL:ää ei pelata, niin AHL:n kärkinimet lähtee liigaan ja muihin Euroopan sarjoihin. Noh, odotellaan mikä on Kärppien ja Tapparan vastaus.
 6. N

  HIFK kaudella 2020–2021

  Ei näytä ei. En tiedä mikä NHL:ssä on tilanne eli pelataanko koko kautta, jos ei pelata, niin onhan tässä vielä sekin, että millaisia vahvistuksia meidän pahimmat kilpailijat hankkivat. Onko meidän pahimpien kilpailijoiden kärkipelaajat laadukkaampia kuin meidän kärkipelaajat?
 7. N

  Henrik Borgström IFK:ssa

  Ollaan kusessa kun vahvistukset lähtee kesken kauden.
 8. N

  Peliesitykset 2020–2021

  Paska peli oli. IFK heitteli toivotaan, toivotaan kiekkoja maalille. Ei nuo heitot mene Dostalille, eikä muillekaan liigaveskoille.
 9. N

  Vedonlyöntivihjeet

  Lapulle lähti HIFK:n voitto Ilveksestä kun veikkaus tarjoaa 2,23 kerrointa.
 10. N

  Estonian uppoaminen

  Kyllähän Estonia -tapaus lienee kaikista selvimpiin "salaliittoihin" kuuluva tapaus, tiedä sitten mikä on se todellinen peittelyn syy. Mutta selvää on ainakin se, että virallista totuutta ei kannata uskoa. Virallinen totuus, jonka ovat kirjoittaneet laivainsinöörit ilman tutkimusta on takuulla...
 11. N

  Estonian uppoaminen

  Sinun kannattaa varmaan kertoa tämä laivanrakentajille.
 12. N

  Estonian uppoaminen

  Miettikää: joku hörhö on höpissyt, että kapteeni Avo Piht on elossa ja Interpol on tehnyt etsintäkuulutuksen. Tekisköhän Interpol etsintäkuulutuksen jos ilmoittaisin, että joulupukki nähty? Sekin kiinnostaa, että onko Mart Laar oikeasti Pihtin tavannut onnettomuuden jälkeen ts. kertonut asiasta...
 13. N

  Estonian uppoaminen

  Täällä kirjoitettiin, että Estonia ei tuona yönä kuljettanut mitään erikoista, mutta kuitenkin "ennen laivan viimeiselle matkalle lähtöä sinne oli viety tullin ohi kaksi kuorma-autollista rahtia, jolla oli yhdysvaltalainen sotilassaattue. Lastiperämies lisäsi toisen kuorma-autoista Estonian...
 14. N

  Estonian uppoaminen

  Sori. En jaksanut alkaa korjaamaan. Se eilinen oli kieli poskella kirjoitettu kun kysyin onko Estonian keulavisiiri vaalea. Arvelin, että porukka täällä uskoo todistajan kuitenkin nähneen veden alla Estonian keulavisiirin.
 15. N

  Estonian uppoaminen

  Estoniaan löyhemmin tai tiiviimmin liittyviä henkilöitä on saanut surmansa hämärissä olosuhteissa useita. Eesti Päevaleht kertoo esimerkiksi Viron tullin pääjohtajana 1990-luvun alussa toimineen Igor Krištapovitš kohtalosta. Krištapovitš ammuttiin omalle pihalleen vain muutama viikko Estonian...