Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Nordis

 1. N

  Frans Tuohimaa HIFK:ssa

  Ei mikään hyvä peli Tuohimaalta ja kerho painoi kovalla prosentilla sisään. Pari maalia olisi pitänyt ottaa. Pelkäsin ennen kauden alkua, että Fränä floppaa. Toivottavasti en ole oikeassa ja jos olen, niin onhan meillä Engren.
 2. N

  Tinder – statsit & keskustelu

  Kiva kuulla, että ilmaisversiolla voi saada päivän aikana 80 matchia. Mites nyt? Onko pari sataa matchia jo? Noin suosittu mies saa naiset liikkeelle. Minä järkkäisin panotreffejä kotiini.
 3. N

  Naisasiat

  Ei missään nimessä pidä jatkaa, mutta jos se heppu on kuvitellut, että siitä tulee jotain ja nainen on sitten yhtäkkiä ilmoittanut, että palaankin exän kanssa yhteen. En tiedä miten nopeasti tuo on tuolle hepulle tapahtunut.
 4. N

  Naisasiat

  Ei siinä mitään, mutta itse välttelen sellaisia naisia, jotka vaihtaa miestä useammin kuin autoa ja tässä tapauksessa kaikki on tapahtunut pienimunaiselle liian nopeasti.
 5. N

  Naisasiat

  Joo-o. Nainen siis vaihtoi lennosta kun sen toisen kanssa ei ollutkaan kivaa?
 6. N

  Tinder – statsit & keskustelu

  Miten treffit meni? Pääsitkö köyrimään?
 7. N

  Harrastekiekkoa

  Mitä paikkaa pelaat? Jos olet maalivahti, niin voi olla vaikeampaa. Katso harrastejoukkueita finhockeyn sivuilta ja ota yhteyttä joukkueenjohtajaan.
 8. N

  Tinder – statsit & keskustelu

  En käyttänyt tinderiä ensimmäisinä vuosina, mutta luulen, että miehiä ja naisia oli tinderin alkuaikoina yhtä paljon. Nyt tilanne on se, että tinderin käyttäjistä varmaan 70% on miehiä. Niistä 70% varmaan 35% on tinder gold ja jos et maksa, niin ilmaiskäyttäjänä jäät jalkoihin. Ei se goldikaan...
 9. N

  Tinder – statsit & keskustelu

  Olen jutellut joidenkin naisten kanssa ja ovat kertoneet, että heillä on 1000 - 10.000+ mätsiä. Yritä siinä sitten erottua jotenkin joukosta. Jollain uudella juuri profiilin luoneella 7/10 naisella saattaa olla tuhat mätsiä ja tuhat mätsiä on tuon tasoiselle naiselle vähän. Kaikki riippuu...
 10. N

  Tinder – statsit & keskustelu

  Suomalaisnaisiakin huijannut tinder-casanova pidätettiin Ateenan lentokentällä. Tyhjäpäillä kullan kiilto silmissä. Lisää iltalehden sivuilla: Suomalaisnaisiakin huijannut Tinder-Casanova pidätettiin Ateenan lentokentällä: ”En tiedä mihin hänet viedään”
 11. N

  Tinder – statsit & keskustelu

  Ulkonäön perusteella ja ei tietenkään. 7/10 nainen voi harrastaa seksiä 10/10 miehen kanssa, mutta 7/10 naisilla nousee kusi päähän kun mätsejä tulee tasokkaammilta ja kun 10/10 miehet laskee hetkeksi rimaa, niin nämä 7/10 naiset kuvittelee, että voivat saada 10/10 miehen parisuhteeseen. Sitten...
 12. N

  Tinder – statsit & keskustelu

  Naisilla seksin saanti ei juuri vaadi työtä ollenkaan ja he saavat useammin seksiä jopa itseänsä tasokkaammilta miehiltä niin halutessaan. Tässä on valitettavana haittapuolena se, että jotkut naiset alkavat pitämään itseään korkeamman tasoisina kuin ovat joka taas kerran hankaloittaa alemman...
 13. N

  Tinder – statsit & keskustelu

  Näin se on ja sitten 7/10 naiset kuvittelevat, että oma taso on se 9 tai 10 kun ovat joskus saaneet munaa A-tason mieheltä.
 14. N

  Tinder – statsit & keskustelu

  Ei kaikki, mutta suurin osa naisista on, varsinkin tinderissä.
 15. N

  Tinder – statsit & keskustelu

  Voit laittaa kuvia pareista tähän tai yksityisviestinä, niin katsotaan. Todennäköisesti aliarvioit miehet 6/10, jos 9/10 nainen oikeasti seurustelee 6/10 miehen kanssa, niin heti ensimmäisenä tulee mieleen miten nainen hyötyy miehestä.
Ylös