1. M

  Sekametelisoppaa ja sälää KooKoosta

  Jokos Matille on löytynyt seuraaja? Toivottavasti löytyy innovatiivinen ammattilainen. Vähän Matin lippuaikoina hyytyi somepuoli
 2. M

  Liigan halliprojektien seuranta

  Laitetaan ohjauspeli kuntoon. Tamminen huhujen mukaan palkattu koutsiksi... Onko Vaasan kuutio ostettu vai liisattu? Muistaakseni Kouvolassa leasingillä ottivat tai sit muistan ihan väärin. Kalliita vehkeitä ovat.
 3. M

  Tuttuja muualla

  No kaipa Libor tietää mitä tekee... aina voi tulla Kouvolaan, kun peliaika loppuu.
 4. M

  Jatkoaika Hockey League JHL (NHL20 PS4) – kausi 2

  Nyt kun ilmeisesti tämän kauden jälkeen alkaa tauko, niin mites jos halukkaille olisi MM turnaus. Tosin sellaisella twistillä että olisi pari pelaajaa / joukkue. Jos nyt ei niin paljon pelaajia löydy niin vaikka edes 8 joukkueen kisat. Itse en elokuussa ole varmaan juurikaan pleikkarin äärellä.
 5. M

  KooKoon taloudellinen tilanne

  Ja sitten se peruttiin.
 6. M

  Jatkoaika Hockey League JHL (NHL20 PS4) – kausi 2

  SInne lähti Colorado kolmoseen. Halvalla ei nahkaa kyllä myyty. Viimeisessä ottelussa melko kyseenalainen maalin hylkäys joka olisi tasoittanut ottelun 2-2. Dallasin poika taklaa Colon pojan veskarin syliin ja Rane Rantanen heittää karan sisään. Maali hylätään mutta silti Dallas saa tilasteesta...
 7. M

  Jussi Ahokas KooKoon päävalmentajana

  Ja jos ja kun Ahokas lähtee tämän kauden jälkeen niin Heiskanen päävalkuksi. Oppinut Ahokkaalta paljon ja on nuori mies.
 8. M

  Kouvolan jäähalli – Lumon Areena

  Onko vieläkin ruutanoita vai jotain uutta lajiketta?
 9. M

  Sekametelisoppaa ja sälää KooKoosta

  Ensi kaudella ei sitten aloiteta kaakon derbyillä. No toivottavasti on molemmilla panosta kun maaliskuussa tuplapelit.
 10. M

  Koronavirus – uhka myös Liigalle?

  Joku tutkimus tiesi kertoa että oireeton tartuttaa huonosti. Siihen toki varmaan vaikuttaa ettei oireeton yski ja aivastele. Hallille lipuntarkastajille kuumemittarit (sellaiset pistoolit kun aasiassa)
 11. M

  KooKoo kaudella 2020–2021

  Tämä itsellä myös harkinnassa