1. M

  Kyseenalaiset taklaukset Liigassa 2019–2020

  Kannattaa ehkä harjoitella sitä mainostomaasi lukemisen ymmärtämistä. Tai saattaa kyllä olla liikaa vaadittu?
 2. M

  Kyseenalaiset taklaukset Liigassa 2019–2020

  No niinhän sä sanoit. No kehtasihan Nemecek ja muutkin Lukon pelaajat protestoida jäähyä ylipäätään, joten menee samaan sarjaan.
 3. M

  Kotkaniemelle kenkää?

  Nimenomaan. Itseäni otti suunnattomasti päähän Ahon potkut, eikä Kotkaniemen valinta todellakaan ollut mieleeni, monestakin syystä. Kaikesta huolimatta, toivoin että Mikun johdolla homma toimisi, enää en jaksa siihen uskoa. Kuten sanottua, olin kyllä päässyt yli Ahon potkuista, mutta nyt pistää...
 4. M

  Ässien peliotteet kaukalossa kaudella 2018–2019

  Niin, Kotkaniemi itse mainitsi Ahon potkujen jälkeen, että loppukausi on Ahon projektia. Ja että Kotkaniemen Ässät nähdään seuraavalla kaudella. No nyt on nähty, eikä hyvältä näytä.
 5. M

  Joukkueen rakennus kaudelle 2018–2019

  Oppositio ja agendaryhmä sai haluamansa ja tässä on tulos. Itseäni on vituttanut suunnattomasti jo pitkään tämä nurkkakuntaisuus ja selänpesijätouhu. Ei ole Ässät kiinnostanut näin vähää koskaan, mikä tässä tilanteessa on siunaus. Eikä kyse ole siitä, ettenkö haluaisi nähdä porilaisia...
 6. M

  Ässien peliotteet kaukalossa kaudella 2018–2019

  Ei voi olla pää jumissa. Nythän siellä on taas mukana se loistava henkisen puolen valmentaja, jota Aho ei tyhmyyksissään käyttänyt.
 7. M

  Ässien peliotteet kaukalossa kaudella 2018–2019

  Oli kyllä luokaton esitys tänään ja huolestuttaa kyllä aika tavalla. Kotiavaus, lauantai-ilta eikä ainuttakaan loppuun asti vietyä taklausta. Ei pärjätty kaksinkamppailuissa eikä paljon missään muussakaan. Melkoista perässähiihtelyä, ja kuten joku jo mainitsi, selviytymistaistelua.
 8. M

  Antoine Laganière Ässiin

  Olisi hienoa nähdä Laganiere jatkossakin Ässissä, mutta huhun mukaan olisi ensi kaudella Kärppien mies.
 9. M

  Joukkueen rakennus kaudelle 2018–2019

  Seppälän haastattelussa näkyy olevan lopullinen varmistus Kotkaniemen päävalmentajapestille: Jere Seppälä jatkaa Ässissä - Satakunnan Kansa
 10. M

  Ässien jäädytetyt pelipaidat

  Arvostan suuresti Rockyn pelaajauraa ja myös ensimmäinen valmennuspesti Ässissä jätti hyvän maun. Mutta sen jälkeinen aika on kyllä ollut sen luokan katkeraa kiukuttelua, että on omissa silmissäni syönyt arvostusta herraa kohtaan aika tavalla. Siitäkin huolimatta olisin hyväksynyt paidan...
 11. M

  Sakari Salminen – meidän poika

  On kyllä huikeata, en muista milloin olisi ollut näin hyvä fiilis Ässien hankinnasta. Kyllähän viime päivinä huhut olivat niin vahvoja, että tätä jo osasi odottaa, mutta siltikin lämmittää mieltä ja vieläpä pitkä sopimus, johon en uskonut. Tervetuloa takaisin Sakke.
 12. M

  Jarno Kärki – tulevaisuuden ykkössentteri?

  Kaiken järjen mukaan, kyllä. Tosin pakko myöntää, että en ihan ole kartalla millä logiikalla saunakaveriksi pääsee, kun näyttäisi Lambergin Mattikin kuuluvan tuohon kerhoon.
 13. M

  Joukkueen rakennus kaudelle 2018–2019

  Varmaan ymmärtävät itsekin miten absurdilta näyttää Kotkaniemen valinta, kun Aho olisi ollut saatavilla. Haluavat odottaa, että pöly laskeutuisi. Vituttaa suunnattomasti. Ajaa kyllä Korpisalokin itsensä pahaan välikäteen valitsemalla entisen ketjukaverinsa, mieluummin kuin näyttönsä antaneen...
 14. M

  Käyn Ahon laitaa... Jyrki Aho Ässien päävalmentajana

  Todella pettynyt ja ihmeissäni ratkaisusta. Tykkään tosi paljon Ahon tyylistä ja persoonasta, juurikin Ässiin sopiva valmentaja. Täällä kun on kyllästymiseen asti puhuttu saunakavereista, niin Kotkaniemen valinta jos joku on saunakaveruutta pahimmillaan.
 15. M

  Joukkueen rakennus kaudelle 2017–2018

  Kyllä, ja parasta on että nega/agendaosastolta alkaa olla paukut loppu. Huonoa, läpinäkyvää läppää ja itsensä toistamista. Saavat itsensä näyttämään vieläkin tyhmemmiltä mitä oikeasti ovat.