1. M

  Koronavirus – uhka myös Liigalle?

  Lainaus lyhennetty Kuvio on edennyt juuri näin. Syyllistellään ja osoitellaan niitä, jotka tekevät jotain sellaista mikä ei itseä kiinnostaisi ilman koronaakaan. Rajoitusten perusteena on käytetty terveydenhuollon kantokykyä. Tällä hetkellä siihen ei kohdistu minkäänlaista uhkaa, joten...
 2. M

  Tampere – mainettaan parempi kaupunki

  Sorsapuistosta löytyy erinomainen ja perinteikäs ravintola Coussicca. Tullut käytyä 70-luvulta saakka, enkä kertaakaan ole pettynyt. Klassikkoannoksia listalla.
 3. M

  Ke 5.5.2021 HIFK - Tappara

  En oo ihan varma muista Tapparan pelureista, mutta toi fransmanni on ainakin seitinohuissa tuolla pyörimässä.
 4. M

  Tilannehuone: ratkaisut ja keskustelu

  Sen verran herättänyt keskustelua eilinen hylkäys, että piti oikein käydä katsomassa tilanne koosteesta. Onhan se nyt ihan jääkiekon irvikuvaa, että tuollaisen mitättömän kontaktin takia maali hylättiin. Kontaktilla ei kerta kaikkiaan mitään vaikutusta maalin syntyyn. Sääntökirja antaa...
 5. M

  Muistoja Hakametsästä

  Ville oli kyllä huikea pelimies. Taitoa oli vaikka muille jakaa, mutta asennetta vielä enemmän.
 6. M

  Playoffs 2021 välierät: Lukko (1.) – Tappara (4.)

  Molempien joukkueiden pelejä nyt keväälläkin nähneenä helppo todeta, että kaikki muu paitsi 3-0 Lukolle olisi yllätys. Valtava ero ollut tekemisen tasossa. Mutta pleijarit on pleijareita, pääkoppa ratkaisee paljon ja niitä yllätyksiä tapahtuu.
 7. M

  Pe 23.4.2021 Otteluseuranta (Liiga)

  Kalpan peli on nyt sellaista koheltamista, että 2-4 on lähempänä, kuin 3-3.
 8. M

  To 22.4.2021 Otteluseuranta (Liiga)

  Sarjan paras peli Ilvekseltä, muttei silti meinannutkaan riittää. Vähän pomppikin tänään Lukolle, mutta nekin ansaitaan. Lukko tämän vuoden puolella paras joukkue liigassa. Vie mestaruuden, jos kasetti kestää.
 9. M

  To 22.4.2021 Otteluseuranta (Liiga)

  Elorinne ehti vielä näyttäänkin, että pidä tuo. Ei pitänyt...
 10. M

  To 22.4.2021 Otteluseuranta (Liiga)

  Jep, kuohittu on nyt meidän peto. Lopputulos on odotettu, mutta olisin toivonut enemmän luonnetta pleijareihin.
 11. M

  To 22.4.2021 Otteluseuranta (Liiga)

  Näyttää kyllä typerältä, kun Ipan karvaajat ei aja Lukon pakkeihin kiinni, vaan kurvaavat vierestä siinä toivossa, että kiekko tulis vahingossa lapaan. Ei tule.
 12. M

  To 22.4.2021 Otteluseuranta (Liiga)

  Kyllä on muutamien tekeminen niin pehmeää Ilveksellä, että Lukko saa ihan ilmaisia maaleja. Mm. Meskanen ja Joni Ikonen häviää ihan jokaisen kamppailutilanteen.
 13. M

  Yleistä keskustelua Liigasta

  Tuo 7.4. IS:ssä uutisoitu tapaus ei koske samaa henkilöä, kuin alkuvuodesta uutisoitu. Tämä alkuvuonna uutisoitu tapaus oli siis 1980-luvun alussa syntynyt ja nyt huhtikuussa uutisoitu linnatuomio liittyy 1960-luvun lopulla syntyneeseen herraan. Ja tämä vanhempi pelaaja toimi siis erotuomarina...
 14. M

  Epäpuhtaat ja kyseenalaiset taklaukset kaudella 2020–2021

  Ei varsinainen törkytaklaus Skalickylta, mutta kädet nousee kyllä aika ylös.
 15. M

  La 10.4.2021 Ilves - Tappara

  Surkea peli Ilvekseltä. Ei ollut tunnetta, eikä liikettä. Kuvastaa oikeastaan tekemistä aika hyvin, että Rauhalakin onnistui maalinteossa.