Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Makkeli

 1. M

  Vedonlyöntivihjeet

  Veikkauksella Keupa 2.78 kertoimella tälle illalle. Ilmaispeli, joten yleisöä ja metakkaa luulisi olevan hallissa. Rokilla suuremmat paineet ja vire heikohko, joten ehdottomasti KeuPa tuolla kotikertoimella lapulle
 2. M

  Peliitat 2021–2022

  Lauantai-illan huippumatsi kotona ja yleisöä 223 ihmistä! Alkukaudesta kuitenkin joissain ottelussa yli 500 ja suurimmassa osassakin 400, mutta nyt kokoajan käyrä alaspäin. Alkaako joukkueen sijoitus sarjataulukossa näkymnään näin radikaalisti yleisömäärissäkin, vai oliko koronapassin...
 3. M

  Vedonlyöntivihjeet

  Tänään testiin La Ligasta klo 17.15 alkavaan Atletico Madrid - Real Betis otteluun DNB Betis [4,75 PAF] Kaikkien tuntemalla Ticolla on vähän hankalampi vaihe menossa ja edellinen ottelu torstaina päättyi Levanten vieraissa 2-2 tasuriin. Betis sen sijaan pelaa hyvää futista ja on mm...
 4. M

  Kodinkoneketju

  Jatkislaisilla kokemuksia ja suosituksia robotti-imureista? Laiskuus alkanut viemään voimia ja nyt pitäisi 87 neliöiseen kolmioon tuollaista roboa hankkia. Markkinoilla näyttäisi löytyvän kaikkea hintaluokasta 50-1000€ sadan eri valmistajan voimin, niin onko kellään heittää suosituksia tai...
 5. M

  NHL-lähetykset netissä

  Vahva suositus seuraavalle sivustolle: https://sbstp.ca/nhl/2021-2022/index.html Löytyy lyhyt ja pitkä highlight spoiler freenä ja yksinkertainen ja kätevä sivusto!
 6. M

  Pe 21.5.2021 Otteluseuranta (1. kisapäivä)

  Jos jollain on laittaa vaikka TSN:n tai muuta streamia, mistä näkisi kisojen otteluita läpi kisojen niin yv:llä saa nakata!
 7. M

  Vedonlyöntivihjeet

  Itse ehdin nuo nostamaan, niin nyt tili näyttää tuon voitetun vedon verran miinusta :D Kaitpa he tuon nollaavat sitten joskus, mutta varmaan muualla kuin Nordicbetillä pelailtava nyt hetkinen.
 8. M

  Vedonlyöntivihjeet

  AHL:stä tuntunut nyt lähiaikoina löytyvän paljonkin huippu kohteita ihan tilastoja tutkimalla. Juuri näitä +2 kertoimen osumia tullut kauhea läjä. Pitänee alkaa vihjailemaan tännekin, niin eiköhän se onni käänny samantien..
 9. M

  Vedonlyöntivihjeet

  Gambit 2.00 kertoimella Team Spirittiä vastaan pakko ottaa lapulle. Kuitenkin eilen NaVi nurin 2-0, niin pakko tuolla kertoimella koittaa myös tänään Spirittiä vastaan.
 10. M

  Sijoitusvinkkejä?

  Mitä olette kokeneemmat mieltä, kuinka monta rahastoa mihin sijoittaa alkaa olemaan jo liikaa? Itsellä on nyt Nordnetin Suomen ja Norjan superrahastoa, yksi kehittyviin maihin keskittyvä ETF, yksi tälläinen koko maailman suur-yrityksiin sijoittava ETF ja siihen päälle vielä lääketeollisuuden...
 11. M

  Peliitat 2020–2021 – Petäjän toinen

  Koskisen Kaitsu kävi sitten ryöstöretkellä Heinolassa ja nappasi Petäjän Turkuun. Ei muuta kuin onnea ja menestystä Petäjälle, varmasti raskasta ollut aika Peliittojen peräsimessä pienillä resursseilla sarjan pohjilla rämpiä vuodesta toiseen.
 12. M

  Sijoitusvinkkejä?

  Millaisia kuluja ETF-rahastojen osalta arvon sijoitusgurut pidätte vielä kohtuullisina? Omassa salkussa olevissa ETF-rahastoissa kulut pyörivät jossain 0,2-0,5%, mutta nyt kun olen tuota Kiinaan sijoittavaa rahastoa himoinnut, siellä kokonaiskulu oli 1,77%.
 13. M

  Sijoitusvinkkejä?

  Amatöörin tyhmä kysymys; Kiinaa tekisi mieli saada salkkuun. Suoria osakkeita ei löydy, ETF:iä ja Suomen+Norjan superrahastoja Nordnetissä. Kiinan markkinoille sijoittavia ETFiä ja indeksirahastoja on kauhea kasa, mihin Jatkoajan sijoitusgurut laittaisivat rahansa?
 14. M

  Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

  Se vähä mitä on Mestis joukkueen toiminnassa tullut oltua mukana, niin veikkaisin että seura itse. Liitto ja erityisesti Pirkka ei ainakaan maksa penniäkään.
 15. M

  Koronavirus (COVID-19) – pelkkä räkäyskä vai ihmiskunnan loppu?

  Ilta-Sanomien mukaan 412 uutta tartuntaa, millon viimeksi nähty näin isoa tulosta?
Ylös