1. L

  Juhani Tamminen – Turusta Tokioon

  Sieltä suoraan ykkösketjuun voittajien joukkoon! Valitsitte hääpäivän Tamin uroteon vuosipäivälle - MAXIMUM Respect !!!!! Helppo muistaa ainakin - take my word !!
 2. L

  Haluatko miljonääriksi? – visailuklassikon paluu

  Antti Holma loistava valinta juontajaksi. Ei ole puhkikulutettu lärvi, sanavalmis ja karismaattinen näyttelijä, joka taatusti hoitaa homman ammattimaisesti kotiin. Mielenkiinnolla odotan Antin paluuta televisioon!
 3. L

  Itsenäisyyspäiväjuhlien 2021 liveseurantaketju

  Suomen kovin livebändi vetää nyt. Cama!
 4. L

  Selviytyjät Suomi

  Tämä lopputulos pahensi mun krapulaa. Aivan saatananmoinen farssi. Ei pitäisi tosi-tv ohjelma mennä näin pahasti tunteisiin, mutta epäoikeudenmukaisuus ja toisen systemaattinen mustamaalaus ja kiusaaminen ottaa päähän.
 5. L

  Selviytyjät Suomi Ruutu+ –tahtiin (ei köyhille)

  Voittikohan yhden? Ja sekin oli muistaakseni joku missä sai sabotoida muiden kilpailua. Osasko tuo edes tulta tehdä? Ei helvetti.
 6. L

  Selviytyjät Suomi Ruutu+ –tahtiin (ei köyhille)

  Ei vittu mikä farssi. Täysin vapaamatkustajana voittoon.
 7. L

  Vitutusketju

  Tämä on nyt ehkä maailman pikkumaisin asia, ja saattaa kuulostaa aika omahyväiseltäkin, mutta menkööt. Vituttaa olla suvun ainoa taiteilija. Koko suku olettaa, että minä automaattisesti kuin nappia painamalla keksin ohjelmanumeroita ja vastaan kaikesta viihdetarjonnasta kaiken maailman...
 8. L

  Juhani Tamminen – Turusta Tokioon

  17.12. tulee olla liputuspäivä ja kansallinen vapaapäivä - take my word!!!!
 9. L

  Niilo22

  Jos tuo pukki olisi tullut meille jouluna kylään kun olin lapsi, niin voipi olla että olisi pikku-Loorz tarvinnut monen vuoden terapiat.
 10. L

  Jatkoajan Vuoden urheilija, jääkiekkoilija ja joukkue vuonna 2021

  Vuoden urheilija: 1. Matti Mattsson 2. Sara Kuivisto 3. Mira Potkonen Vuoden jääkiekkoilija: 1. Mikko Rantanen 2. Alexander Barkov 3. Miro Heiskanen Vuoden joukkue: 1. Miesten jalkapallomaajoukkue 2. Naisten hiihdon MM-viestijoukkue 3. Miesten jääkiekkomaajoukkue
 11. L

  Mikael Granlund – kantrikaupungin kärkihyökkääjä

  Nuo ei ollut mitään räkäsyöttöjä, vaan huikeita passeja vapaaseen paikkaan (ensimmäistä lukuunottamatta). Forsbergkin joutui vain pudistelemaan päätään.
 12. L

  Parhaimmat / huonoimmat kitarasoolot

  Tuosta. Maailman paras kitarasoolo. Jos joku kitarasoolo iskeytyy koko kehoon, siis ihan sisälmyksiin asti, niin tämä. John Frusciante on jumala. Kohdasta 4:20 eteenpäin. Linkki: https://www.youtube.com/watch?v=oabjND9QW8Q
 13. L

  Big Brother Suomi 2021

  Jodelissa tykitettiin Jasmiinalle ääniä tasaisin väliajoin, ja sitten lopussa tietysti isompi potti.
 14. L

  Big Brother Suomi 2021

  Jassu valitti, mutta myös teki. Teki kaiken täysillä vaikka valittikin siinä ohessa.
 15. L

  Big Brother Suomi 2021

  Oikein meni! Hyvä Jaccu!!