1. L

  Washington Capitals 2019–2020

  Birdmanista puheen ollen aika koominen lopputulos Toewsin lintutuuletuksen jälkeen.
 2. L

  Aleksandr Ovetškin murskaa Gretzkyn ennätyksen

  Hurjaa että jos edes tämä ja seuraava kausi tuo vielä 50 maalia niin edessä olisi enää Howe ja Gretzky. Selänne teki tuosta iästä eteenpäin tarvittavan määrän maaleja, toki aloitti uransa myöhemmin niin pelejä ei ollut alla ihan yhtä paljoa. Olisi mielenkiintoista nähdä Selänteen maalimäärät jos...
 3. L

  Aleksandr Ovetškin murskaa Gretzkyn ennätyksen

  Itse luulen että nuo kaikki rikotaan ennen kuin joku menee pisteissä ohi.
 4. L

  Aleksandr Ovetškin murskaa Gretzkyn ennätyksen

  Selänteen kanssa tasoihin! Seuraavana listalla Mario Lemieux, joka on siis kuuden maalin päässä.
 5. L

  NHL-joukkueiden voimasuhteet kaudella 2019-2020

  Itellä idästä top3 ois Washington, Pittburgh ja Tampa. En vaan jotenkin pysty näkemään Bostonia aivan noiden tasoisena joukkueena. Leafs toki myös uhkaavan oloinen. Lännestä Dallas, Vegas, Colorado ja St. Louis vaikuttavat kaikki potentiaalisilta mestareilta.
 6. L

  Hienoimmat suoritukset 2019–2020

  Itselle tuo näytti juuri sellaiselta syötöltä, jossa näkyy Teuvon salibandy tausta.
 7. L

  Treidispekulaatiot ja huhut 2019–2020

  Tuntuu vähän siltä että kukaan ei halua Hallia, ja ihan syystäkin kun katsoo miehen loukkihistoriaa. Arizonan ehkä jotenkin ymmärtäisin.
 8. L

  Carolina Hurricanes 2019–2020

  onkohan tossa tullut joku virhe? luulisi että liikevoittokin olisi suht reippaasti plussan puolella noilla lukemilla. Vai kustantaako joukkue Ahon ja kumppaninen kokkelit ja muut huvit?
 9. L

  Washington Capitals 2019–2020

  Jotenkin muistelin että Caps ois presidentti kausilla korjannut koko potin mutta ei kai sitten. Sivuhuomiona: on ne ajat muuttunut, 7v sitten nuo rundit oli varmaan liigan pahimpia.
 10. L

  Washington Capitals 2019–2020

  Oli kyllä mukavaa luettavaa, ei Ovechkinista voi olla pitämättä!
 11. L

  Epäpuhtaat ja kyseenalaiset taklaukset Pohjois-Amerikan sarjoissa

  Marchand on kyllä kaveri jota kohtaan ei olisi tippaakaan myötätuntoa kun ura päättyy loukkaantumiseen. Oksettava pelaaja.
 12. L

  Washington Capitals 2019–2020

  En tiedä onko tää nyt jotain omaa mutua, mutta Caps tuntuu voittaneen poikkeuksellisen paljon otteluita yhden maalin erolla. Mukava nähdä Ovechkin taas maalaamassa, toivottavasti jokusen vuoden jälkeen lasketaan maaleja Gretzkyn ennätyksen rikkomiseen.
 13. L

  Rottailut ja muut häröilyt NHL:ssä

  Vaikka tuo totta onkin, niin silti päätaklauksen seuraukset voivat olla äärimmäisen vakavia oli kyseessä kuinka vahinko tahansa. Sylkemisen seurauksena saattaa pahimmillaan vähän ärsyttää.
 14. L

  Yleisesti NHL:stä

  Advanced statseja on vaan niin helppo manipuloida tukemaan omaa agendaa ja sitten todeta perään että "silmä valehtelee, numerot ei".
 15. L

  Patrik Laine shoots, he scores! – suomalaisen supertähden ura NHL:ssä

  NHL tekee parhaansa että jokaisella pelaajalla on uransa päättyessä hallussaan vähintään yksi ennätys, vähän tulee päiväkodin olympialaiset mieleen. Kaikki voitti!