1. L

  Peliesitykset 2020–2021

  Olen sanonut samaa yli vuoden, mutta tervetuloa glubiin toki.
 2. L

  Ärsyttävin mainos?

  Kaikki. Piste. Teik mai voord, piste. Monesti miettinyt, että miten olen kestänyt noita kaikkia, mutta ei vastausta. Napalmia kaikille haluan ma.
 3. L

  Popeda

  Upeaa. Arvostan saatanasti, että jonnetkin ovat löytäneet tämän dinosauruksen.
 4. L

  Asia, joka ”avautui” minulle

  Aha, onks Viljoo näkyny? JOKA vitun ilta erehdyn kanavia näpytellessä tuohon paskaan ja näen ne koulukiusatut lapaset jorisemassa jotain, eikä toki sovi unohtaa linkkejä muualta, kuinka sirpa paskoi seinään tai yleisön suosikki paavo ampui itsensä.
 5. L

  Asia, joka ”avautui” minulle

  Tuo saatanan big brother on loppumassa pikkuhiljaa. Ei ole sanoja, mitä paskaa tuo on.
 6. L

  Micke Åsten, HIFK

  Juu, samaa mieltä, mutta on niitä kovia niittejä tälläkin kaudella tullut, joskin aivan muutamia ja parhaimmillaan mies on keväisen auringon paistaessa ja pelien kovetessa siinä ärsyttävyydessään. Toivottavasti pelaa koko uransa punaisissa, kuten olen jo vuodesta 2000 todennut varmaankin, sillä...
 7. L

  Jarno Pikkarainen HIFK:n päävalmentajana

  Pyyhkiikö Pike pöytää vastustajan coutsilla? Jotain tuo Ika selostamossa selitti, meni vähän ohi voimakkaan musiikin vuoksi.
 8. L

  Niilo Halonen - Helsingin IFK

  Tuo nopeus on ihmetyttänyt tässä(kin) matsissa jo kolme kertaa, että miten helvetti se kerkeää aina kiekon tielle? Aivan huikeassa iskussa poika ja ei kummoinen ennustaja tarvitse olla jos veikkaa hienoa jatkoa uralle.
 9. L

  Vain elämää – viihdeohjelma

  Tai Vesku toteaisi Korisevalle "Arvasin, että paskaahan siitä tulee, kun pistetään joku tangotyyppi pilaamaan hieno punkbiisi, vittu, mä lähden himaan täältä" Ettei ihan hassutteluksi mene niin eilinen jakso toimi periaatteessa jokaisessa biisissä ja kaikki ylitti riman tyylikkäästi. Koriseva...
 10. L

  Vain elämää – viihdeohjelma

  Tai voisiko kutsua jopa kohteliaisuudeksi. Toisaalta toisi kyllä väriä ja meininkiä ohjelmaan kun esityksen jälkeen pöydän päässä istuva päivänsankari sanoisi, että ihan karmeaa kuraa ja sytyttäisi päätään puistellen savukkeen.
 11. L

  Mitä radiokanavia kuuntelet?

  Nuo onkin parhaat kanavat ylivoimaisesti, ei niitä paskoja mainoksia, eikä hassunhauskoja tekopirteitä juontajia pilaamassa päivää. Tänään muuten enskasta tuttua Jari Vesaa muistellaan lähetyksessä klo 16 ja pitääkin virittää taajuus kohdilleen.
 12. L

  Sekalaisten kysymysten ketju II

  Jep, kaikki ei kuuntele musiikkiakaan ja ihmettelevät kuka on Elvis tai John Lennon. Lukiko tuossa tekstissäni, että pitäisi googletella jotain? Sen juonnot on kyllä sellaista oksennusta, että niitä ei paljon mietitä, olisi edes hiljaa:)
 13. L

  RIP-ketju

  Saivat näköjään arkun just parkkiin. Muutama poliisimoottoripyörä piti olla saattueessa.
 14. L

  Sekalaisten kysymysten ketju II

  Mikä puupää muija on radio suomipopilla töissä ja mitkä on kriteerit sinne pääsyyn? Toisen urpon kanssa jotain juuri lässyttivät ja Maradona-biisi kun loppui niin kyseli, että minkäs ikäinen tämä kuollut Maradona oli? Koko planeetta tietää/suree poismennyttä kuningasta ja missään et voi välttyä...
 15. L

  Popparit esiin – Jatkoajassa tapahtuu!

  Autoiluketjussa mietitään ostaisiko kehonsiirtimen osarilla vai liisaisiko, kun 40 tonnia iso raha. Alkaa mukavasti lämmetä tunnelma.