1. L

  Sekalaisten kysymysten ketju II

  En tiedä millainen tuohon pitäisi edes tulla. Kaveri ei muistanut että olisi virtajohtoa edes tarvinnut tuohon mutta eikö tuo merkintä tarkoita että jonkinlainen pitäisi olla?
 2. L

  Sekalaisten kysymysten ketju II

  Hommasin kaverilta soundbarin mutta siinä ei ole virtajohtoa. Soundbarin takana on merkintä 18V - - 2A. Eli millainen virtajohto tuohon käy? Jvc soundbar thd437h siis kyseessä
 3. L

  To 3.6.2021 Otteluseuranta (14. kisapäivä)

  Kuka tulee Suomelle vastaan välierissä jos Suomi ja Venäjä voittaa?
 4. L

  Otteluseuranta 12.–13.8.2020

  Carolina munasi tämän itse kun haastoivat väärästä asiasta.
 5. L

  Hattrick

  Tarkoitus olisi pitkästä aikaa aloittaa tätä peliä tahkoamaan. Aktiivisesti tullut pelattua viimeksi varmaan 5v sitten. Onkohan mikään oleellinen muuttunut? Kokoonpanot voi ilmeisesti värkätä Hattrickin omien sivujen kautta näppärästi vai onko tähän joku oma ohjelma jolla saa katsottua...
 6. L

  Löytyykö tietokone-experttejä?

  Saanko Windows10:llä laitettua näppäimistön kirjaimen komennon toisen näppäimen alle? Puuttuu nykyisestä läppäristä pari kirjainta ja olisi helpompi käyttää kun saisi kirjaimen jonkun turhan näppäimen paikalle.
 7. L

  Kiekko-Espoo 2019–2020

  Hakusessa olisi arkivaatteita: t-paitaa, lippiksiä, lasten vaatteita yms. Toivottavasti laittavat postimyynnin kuntoon lähiaikoina ja somessa mainostusta asiasta. Jokainen euro varmaan kelpaisi.
 8. L

  Kiekko-Espoo 2019–2020

  Nyt olisi hyvä aika tilata fanikamoja tukeakseen seuraa, mutta onnistuuko tämä mitenkään? En kotisivuilta ainakaan tällaista löytänyt, puhuttiin vaan Seilorin kaupasta.
 9. L

  Koronavirus (COVID-19) – pelkkä räkäyskä vai ihmiskunnan loppu?

  Vastattu varmaan monta kertaa mutta viestejä on niin paljon, joten kysytään silti. Jos ihmisellä todetaan korona, niin kauanko sen poistuminen kestää kehosta ja koska voi lähteä normaalisti liikkeelle ilman pelkoa että levittää tautia? Heti kun oireet ovat poissa?
 10. L

  Suomi-sarjan otteluseuranta 2019–2020

  Iso jatkoaika edessä koko sarjan kannalta. Kiekko-Espoo jos tekee niin alkaa olemaan sarja lähellä valmista.
 11. L

  Suomi-sarjan otteluseuranta 2019–2020

  Ruudusta kelattu jälkilähetys ja maalihan se Ramstedtin tilanne oli.
 12. L

  Suomi-sarjan otteluseuranta 2019–2020

  Oli hyökkääjä Hämäläinen nähdäkseni. Oli todella kova se eka pommi etenkin.
 13. L

  Suomi-sarjan otteluseuranta 2019–2020

  Katsoin että osui keskirautaan. Heti pisti silmään se, miten kiekko pomppasi maalista ulos ja tuli tunne ettei se ylärimasta tule tolla lailla pihalle. Miksi tuomarit laittoivat edes pelin poikki? Näyttivät pitävän pienen palaverin että näkikö kumpikaan että olisi mennyt sisään. No, täytyy...
 14. L

  Suomi-sarjan otteluseuranta 2019–2020

  Ramstedtilta vietiin maali?
 15. L

  Kiekko-Espoo 2019–2020

  Ketäs kaikkia tuolla Kiekko-Espoon taustalla on, jotka homman rahoittavat?