1. L

  Rinkelinmäki ja HPK:n palvelut

  Harmi että näin iso asia ”jää koronan jalkoihin”. Toivottavasti jatkossa olis vaikka kerran kaudessa matsi Vexin teemalla.
 2. L

  HPK:n otteet runkosarjassa 2020–2021

  Matti Tiilikaiselle kenkää. Vai mikä sen nimi nyt oli.
 3. L

  HPK mediassa

  Erityiskiitos pienestä mutta merkittävästä tavasta Toivasen kommenteissa: -Luotan, että.. -Toivon.. -Ymmärrän.. Nämä asiat pitää viestiä toimitusjohtajan äänellä eikä organisaatiopassiivissa. Hienoa!
 4. L

  Negatiivisuusketju – täällä kokoontuu vittuuntuneiden kerho

  Kyllä, juuri näin. Mutta kun noi ei kerää klikkejä niin ei kannata uutisoida. Kiinnostavampaa nyt on se että neito altistui Tyrvännössä kuin se että Nordiksella oli eilen x tuhatta katsojaa, joista 80% tuli ja lähti bussilla tai sporalla.
 5. L

  Negatiivisuusketju – täällä kokoontuu vittuuntuneiden kerho

  ”Heh heh, nauretaanpa yhdessä täältä toimittajien klubilta tota Liigan ulostuloa et kauden kesken jättäminen ei aiheuta näissä olosuhteissa isompia sanktioita kuten sarjapaikan menetystä. Heh heh.” vai miten se meni? Saatana kolmeko kierrosta on pelattu ja fakta on just toi edellä mainittu et...
 6. L

  Rinkelinmäki ja HPK:n palvelut

  Kauden ekassa lauantaikotipelissä nolla ei vaan ole hyväksyttävä tulos.
 7. L

  Rinkelinmäki ja HPK:n palvelut

  Menkää nyt joku ja huutakaa et ROO-PIII-SEEEE. Ei siitä muuten mitään tule.
 8. L

  Rinkelinmäki ja HPK:n palvelut

  Joo, hyvä idea. Ostin kans seisomapaikkalipun. Voisinhan mä sen jollekin myös luovuttaa jos lupaa kuluttaa vähän rahaa hotsiin ja juomaan hallilla.
 9. L

  HPK:n otteet runkosarjassa 2020–2021

  Pelkäsin ennen peliä et mitäs jos ei tunnu enää miltään, ja onkin ihan sama. Maailma on sellasessa asennossa että oli ihan hiton siistiä fiilistellä jotain vanhaa ja tuttua, KERHON peliä. 2-1 johdettiin, eikä tappiokaan vituta. Eiköhän tästä ihan kausi saada.
 10. L

  Rinkelinmäki ja HPK:n palvelut

  Televisiosta nähtyna hienosti oli yleisöllä maskit päässä.
 11. L

  Rinkelinmäki ja HPK:n palvelut

  Jos ovella jaetaan maski ja sitä ei laita Ojoisten Olli tai Eteläisten Elvis naamalle niin melkein sanoisin et katsomossa olevat idiootit on helppo tunnistaa. Täysin huolimatta siitä onko kyseessä massahysteria, putinin juoni tai espanjantauti. Haluan yllättyä positiivisesti rinkelinmäkeisiin...
 12. L

  Ex-Kerholaiset

  Kyyyyyyyyyyyyyyyyy! Toivotaan pikaista kuntoutumista. HäSan otsikko puhuu ”jalasta”, juttu kertoo ”polvesta alaspäin” ja iltapäivälehti ”nilkasta alaspäin”. No, ikävä juttu ja kaikki mahdollinen tsemppi Kyylle!
 13. L

  Pelastetaan joukkueita Korona-konkursseilta -kampanja

  En tunne ollenkaan pelaajasopimusten sisältöjä, onko niissä joustovaraa tällaisia tilanteita varten. Tuskin. Silti yleisellä tasolla pelaajapalkkiot määräytyvät nekin kysynnän ja tarjonnan mukaiselle tasolle. Ilmeisesti sama epävarmuus vaivaa kaikkia eurooppalaisia liigoja ja sama...
 14. L

  HPK kaudelle 2020–2021

  Nyt on hyvä aika sairastaa ja rakentaa joukkueimmuniteetti, niin on sitten keväällä ehjänä kuuden sakissa ja kotiedulla riupeloimassa dynastiaan jatkovuosia.
 15. L

  Kokoonpanot ja ketjulottoilut 2020–2021

  Tässä kun on nyt voiteltu näitä mestaruuksia kaikenlaisilla joukkueilla ja kokoonpanoilla niin tämä on ehkä kaikkein vähiten huolestuttava asia Kerhon näkökulmasta.