Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä kumikiekko

 1. K

  Pudotuspelit 2022: välieräsarja Kiekko-Espoo – FPS

  Ihmettelen edelleen että Järviselle ei annettu kunnolla vastuuta ja ei tehty sopparia Kajaanissa. Ensin ajettiin sisään U20 ikä ja sitten päästettiin muualle vaikka selvästi näkyi että hyvä kassari on kyseessä.
 2. K

  Mestiksen karsintasarja 2022

  Valitettavaa on että Suomi-Sarjassa ei vaan taso riitä haastamaan Mestiksen huonoimpiakaan. Ketterä ja Hokki olivat aika ylivoimaisia suomarissa mutta silti ei riittänyt taso nousta pelaamalla, vaan paikka tuli toisten konkurssien kautta. Ketterä oli lähellä sarjamuotoisessa karsinnassa...
 3. K

  Otteluseuranta Mestis (kausi 2021–2022)

  Raskainta otteluseurantaa nämä pleijarit olleet kahteenkymmeneen vuoteen lueskella. Jatkuvaa itkemistä hokki sitä ja hokki tätä ja kajaanilaiset sitä ja kajaanilaiset tätä. Kukin tyylillään.
 4. K

  Otteluseuranta Mestis (kausi 2021–2022)

  Ensimmäisessä erässä 1 torjunta ja 3 maalia. Ihan käsittämätöntä.
 5. K

  Otteluseuranta Mestis (kausi 2021–2022)

  Ilmeisesti sitten kotituomarit kun K-Espoolla enemmän minuutteja?
 6. K

  Pudotuspelit 2022: puolivälieräsarja Kiekko-Espoo – Hokki

  Eihän tämä ensimmäinen peli kokonaisuutena Hokilta ihan mahalasku ollut. Sekavaa puolin ja toisin pitkin poikin kylläkin. Lopun viiskolmosella vaan puuttui se viimeinen apinan raivo jolla kiekko olisi laitettu reppuun vaikka väkisin.
 7. K

  Uusittu sarjajärjestelmä jääkiekkoon

  Toivottavasti veisivät U16 Mestiksen näytöstyyliin ja jaksaisivat voittaa vielä sen alemman SM:n. Voi vaan olla että parhaita lähtee pelaamaan muualle ennen ensi syksyä.
 8. K

  Uusittu sarjajärjestelmä jääkiekkoon

  Näkyy olevan U15 AAA lohkonsa kärjessä. Jättänyt taakseen Jypin, molemmat Kärppäjoukkueet, KalPan, Sportin ja Jokipojat. Huutava vääryyshän tämä on jos ei noin hyvä porukka saa ensi kaudeksi SM-sarja paikkaa. Ihan täyttä paskaa ja selänpesua.
 9. K

  Kajaanin Hokki 2021–2022 – viimeinen mahdollisuus?

  TuTo tarvitsi ottelun voittamiseen 28 sekuntia. Sanaton.
 10. K

  Kajaanin Hokki 2021–2022 – viimeinen mahdollisuus?

  Mestiksen keskikastiin sijoittuminen on Hokilta hyvä kausi. Ainakin niin kauan kun ei lähdetä velkahuumalla tekemään. Meni pudotuspelit miten tahansa niin tämän kauden runkosarjasijoitus on Hokille hyvä suoritus. Valmentajan merkitys on suurempi kuin muutamankaan pelaajan silloin kun ei ole...
 11. K

  Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

  Todellakin maksaa. Tuskin viime tiikaudella olisi muuten Kiekko-Vantaa tehnyt 167 000 euron liikevaihdolla 403 000 euron positiivisen tuloksen. Tai sitten siellä on sen luokan talousneroja puikoissa että niille löytyisi töitä ihan mistä tahansa yrityksestä maailmassa.
 12. K

  Kajaanin Hokki 2021–2022 – viimeinen mahdollisuus?

  Johan tähän velvoittaa Kajaanissa perinteetkin. Tuskin tulee muuttumaan koskaan.
 13. K

  Kajaanin Hokki 2021–2022 – viimeinen mahdollisuus?

  Tuskin tälle kaudelle kovin paljoa rahaa enää upotetaan. Niin kauan mennään näillä kun ei ole vaaraa tippua karsintaan.
 14. K

  Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

  Sama tilanne on täällä Kajaanissakin. Omia junnuja ei oteta mukaan ”kun ei ne riitä”. Vaikkei sillä niin älytöntä merkitystä edustuksen pärjäämiseen ole jos jossain pelissä pääsisivät käymään mukana. Tänä vuonna tietysti tuo putoamispeikko kummittelee normaalia pahemmin, viime vuonna sitä ei...
 15. K

  Kajaanin Hokki 2021–2022 – viimeinen mahdollisuus?

  Nyt olisi mahdollisuus tehdä kulttuuriteko ja nostaa hattua seuran historian isolle pelaajalle. Allu ei jatka Jukureissa, mutta tässä sarjassa olisi vielä taatusti pelimies. Saattaisin tulla itsekin pitkästä aikaa hallille jos valkoiset liian pienet luistimet palaisivat Vimpelinlaakson...
Ylös