1. K

  Kaskiselle kenkää, kuka tilalle?

  Olis unelma. TPS lähtisi taas nousuun - sama juttu oli viimekskin. Hätä oli suuri ja TPS oli ihan vitsi, niin Pati pyydettiin apuun. Oho, seuraavana vuonna playoffeihin ja maine palautettu. Sen jälkeen Pati pois ja taas tekohengitettiin, nyt ollaan taas naurun aihe.
 2. K

  Nokian Pyry 2019–2020

  Jännä nähdä mihin Pyryssä viime kaudella operoinut Waltteri Selimgerei siirtyy. Mielestäni helposti sarjan taitavin ja viihdyttävin pelaaja.
 3. K

  Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  Sopimuspaperi käteen, sen jälkeen maali. Seuraavaan peliin katsomoon, sitten monoo. Only in Russia.
 4. K

  Eturistiside napsahti poikki

  Joo kyllä just näin. Tänään juteltiinkin fysionkaa tuosta minkätakia on eroja toipumisajoissa ja kuntoutuksissa. Hän puhui juuri tuosta samasta, että leikkaustapoja on erilaisia ja myös siittä, että tutkimuksia on tehty paljon että miehillä eturistisideleikkauksen jälkeen 9kk ennaltaehkäisee...
 5. K

  Eturistiside napsahti poikki

  Kiitos vastauksista ja pohdinnoista @MadMike @Roger Moore @Tuamas @maken veivi jr.
 6. K

  Yhdyssana-peli

  Piikkikala
 7. K

  Eturistiside napsahti poikki

  Mistä se oikein johtuu, että toiset pystyy ja saa ryhtyä kävelemään esimerkiksi 2vk leikkauksesta ihan helposti ja toisille määrätän kepit 4-6vk? Mulla oli eturistiside ja sivusideleikkaus tasan kuukausi sitten. Ortoosin kanssa pystyy jonkun verran kävelemään ilman keppejä, mutta kepit silti...
 8. K

  Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  täsä mä olen! E. Sen verran voin kommentoida, että kovatasoinen sarja. Isoo rahaa ottaa Mongolian rajalta. Saa pelata lätkää ja saa isoo rahaa. Tuskin se keneltäkään on pois? Tosissaan KHL joukkueen farmiseura kaiken lisäksi, hyvä näyteikkuna.
 9. K

  NHL Draft 2019 – liveseuranta

  Noni jatkakaa vaikka yksityisviestillä. Tosi raskas lukea tollasta.
 10. K

  NHL Draft 2019 – liveseuranta

  Joo haasto. Nyt tulikin haaston haasto, mut tällä hetkellä Kakko on kakkosvaraus. Jäädään odottelemaan tilannetta....
 11. K

  NHL Draft 2019 – liveseuranta

  Kakko varattiin Rangersiin
 12. K

  Boston Bruins (2.) – St. Louis Blues (3.), Stanley Cup-finaalit 2019

  Voiko joku innokas kirjoittaa pienen raportin pelistä? Kumpi vei ykköserää, kakkosta ja sitten kolmosta. En nähnyt peliä, mutta koosteen perusteella näytti tasaiselta. Parit tolpat molemmilla. Kiitos=) Kuka oli vahvin, kuka heikoin lenkki? Pelasiko chara koko pelin?
 13. K

  St. Louis Blues 2018–2019

  Kiitos vastauksesta. Nemo oli kysynyt Lehterältä mielipidettä Edmundsonista, niin vastaus oli: "hän on niin hullu, että hän uskoo olevansa hyvä" . Oli mun mielestä ilmeisen hyvin sanottu.
 14. K

  St. Louis Blues 2018–2019

  Mitä luulet @Ranksu kenen tilalle Dunn tulee ollessaan terve? Gunnarsson ollut tolkuttoman hyvä. Edmundsoni ollut tosi hyvä myös, varsinkin San Josea vastaan.
 15. K

  San Jose Sharks (2.) – St. Louis Blues (3.), Lännen konferenssifinaalit

  Hieno pelaaja, en toivo hänellekkään loukkaantumista. Taklausessa ei kyllä ikinä mitään vikaa. Pää ylös, kiviä taskuun ja turpa kiinni - peli jatkuu.