1. K

  Peliesitykset kaudella 2020–2021

  Itse en ole kyllä odottanut Koskirannasta mitään peliä tekevää virtuoosia. Tuskin pääsee tossa paletissa nyt käyttämään vahvuuksiaan. Itse muistan hänet sellaisena vahvana jässikkänä, joka ajoi maalille ja piti kiekkoa. Ei ole ollut Venäjälläkään mikään pelintekijä ja en usko, että...
 2. K

  Uusi jäähalli!

  Vanhaan halliin ku nyt jäi vielä oluen nauttimaan loppuun, ni hyvä kun pääsi ulos. Kaikki ovet kiinni, asiakaspalvelu ja koronatoimet unohdettu. Maalivahtivalmentaja oli kantamassa jotain pullaa ja todennäköisesti samaa suu täynnä, kun ei voinut neuvoa, miten pääsee hallista ulos. Mielellään...
 3. K

  Uusi jäähalli!

  Vois tänää pelin jälkee kattoo hallil lehdistötilaisuuden ja juua pari bissee samal, sit lähtee vaik Birraa jatkaa. Ai nii, matsibussi lähtee noin 10 minuuttia pelin päättymisen jälkeen. Ennen peliä lähdin Lauritsalasta parille keskustaan. Siellä piti arvuutella, mihin aikaan ne kaksi...
 4. K

  Peliesitykset kaudella 2020–2021

  Noin kolmen vuoden alasajoa ollu kyl. En ees muista millon olisin nähny voittopelin kotiladossa. Toka erä jossain kohtaa oli ihan hyvääkin sillä tekemisellä ja liikkeellä, tuskin pelitavallisesti.
 5. K

  Peliesitykset kaudella 2020–2021

  Eihän tossa pelissä mitään järkeä oo taaskaan. Kisapuistossa katselen läpi muovituopin. Lukko paska ni pysytään näennäisesti mukana.
 6. K

  Lehterälle kenkää!

  Onko se oikeesti suolannu ruotsalaiset vai mikä tää juttu on?! Kenkää ihan muutenkin, ei tossa oo mitään järkeä. Tänään riitti kun luki, että vastustajan pelaaja on tehnyt puhtaan hattutempun. Ei kyllä kiinnosta pätkääkään lopputulokset tai muut pelien osalta.
 7. K

  SaiPa kaudella 2020–2021

  On kyllä. En ymmärrä, miten voidaan katsoa ja kuunnella tätä meininkiä vaan. Ihan sama miten paljon luottaa, mutta kyllä nyt jotain pitäs tehdä, ja se olis valmentajanvaihto.
 8. K

  Liigan tilastokummajaiset ja erikoiset ennätykset

  SaiPassahan kävi kaudella 13-14 Detroitin Cory Emmerton tekemässä samanlaisen pikavisiitin. Kovin on kohtalokas paikka sieltä tulleille tää meidän liiga.
 9. K

  Päivän positiivinen

  Positiivista kai se on, että en turhaan katsonut peliä tallenteelta. Näin vahingossa kahden erän jälkeisen tilanteen, ja silti meinasin katsoa kolmannen erän, josko pojat piristyis. Sattui tallenteesta sitten kohta, missä 0-3 tauluun ja cmore appi kiinni.
 10. K

  La 17.10.2020 Otteluseuranta (Liiga)

  Kojo SaiPan nopein pelaaja.
 11. K

  Peliesitykset kaudella 2020–2021

  Velho ei varmaan jaksanut katsoa sitä alun taistelua ja viisikkopeliä ja otti homman haltuun.
 12. K

  Peliesitykset kaudella 2020–2021

  Ei tässä aina olis kiva odotella jotain kymmentä peliä ja sitä, että se näyttää suunnan. Kohta sekin on takana ja suunta on taas tämä sama. Pari ekaa peliä oli ihan raikasta. Tällä hetkellä pari minuuttia pelin alusta voi olla raikasta, ehkä pelin lopussa kiritään myös maalin päähän.
 13. K

  Peliesitykset kaudella 2020–2021

  Tuntuu, et joka pelis on jotain iha kivaa aiempii kausiin verrattuna, mut samalla jää sen maalin kaks vaille. Iha ok joukkue, mut silti kellekää ei pärjätä.
 14. K

  Peliesitykset kaudella 2020–2021

  Meinasin et oliko se Koskiranta ku sano, et kumpiki peli voitetaan, mut tais olla Zabo. Toinen vitja kyllä jatko samaan malliin heti perään!
 15. K

  Peliesitykset kaudella 2020–2021

  Saatto olla jotain "löysin rantein" purkuja alivoimallakin. Niinimaa -fiilikset tuli koko pelin ajan.