1. K

  MM 2017: Venäjä

  Nämä kisat olivat mielestäni Venäjältä uuden "dynastian" sisäänajoa. Aika monta pelaajaa, jotka olivat voittamassa Buffalossa 2011 nuorten maailmanmestaruutta. Tuossa on paljon tulevaisuuden nimiä. Kokemuksen puutteen huomasi, että pelit sulivat johtoasemassa pelattaessa. Ainoan kysymysmerkin...
 2. K

  Detroit Red Wings 2016–2017

  Joo, Pikku-perttiä olen kyllä kaipaillutkin. Onko kukaan tietoinen, kuinka on kuntoutunut loukista?
 3. K

  Detroit Red Wings 2016–2017

  Olenkohan ainoa jolla tulee Smithiä ikävä? Nyt lähti joukkueesta ilkeyttä pois. Vielä jos Ott kaupataan, niin mikkihiirillä jyrätään.
 4. K

  Detroit Red Wings 2016–2017

  Joo, sinne lähti yksi Tuomas. Jotenkin voisin kuvitella Chicagon olevan oikean tyyppinen joukkue Jurcolle. Pääsee sinne Hossan koulittavaksi. Mutta toivon hänelle tsemppiä!
 5. K

  Rottailut ja muut häröilyt NHL:ssä

  Siihen nähden pitkä penalty, kun Marchand tekee näitä temppuja illasta toiseen ja sitten silitellään vaan komonoukan päätä vähän. Olisi varmaan ollut paremmin tämä Nyquistin pelikielto nieltävissä, jos tuo komonoukkakin saisi joskus jotain nuista niljakkuuksistaan.
 6. K

  Rottailut ja muut häröilyt NHL:ssä

  Voisin veikata, että koko keihästystä ei olisi tullut, jos edeltävä poikkari olisi vihelletty pois. Turhautuminen tuohon tilanteeseen ajoi. Harmillista sinänsä, kun Nyquist ollut aina Fair-play peluri ja nyt kaikki muistaa sitten miehen tästä kilahduksesta nega mielessä.
 7. K

  NHL top 100

  Eipä tuossa oikein muuta teoriaa keksinyt, että eurooppalaisia pelaajia olisi ollut joku "kiintiömäärä", heitetään vaikka 1/5 eli 20. Mutta kai tuohon niukkaan määrään on oltava tyytyväinen, kun drafteissakin nuo on otettu vasta myöhemmin huomioon.
 8. K

  NHL top 100

  Sen verta vähän on Eurooppalaisia pelaajia listassa, että ikävöin herroja: Marian Hossa, Markus Näslund, Igor Larionov ja Alex Kovalev. Perustelut voin kirjoitella myöhemmin, jos joku kaipaa.
 9. K

  Detroit Red Wings 2016–2017

  Onhan tämä Atlantin -divisioona aika flipperiä. Montreal menee omilla luvuillaan, Ottava toki hyvässä vanavedessä ja muilla enemmän tai vähemmän vaikeaa. Poffipaikan voi tässä divisioonassa saada myös kaverin avustuksella. Että mielenkiintoista tässä seurata kuka lopuksi kyntää eniten.
 10. K

  Detroit Red Wings 2016–2017

  Sen verran on näitä tankkaushommia pyöritelty, niin heitetään oma lusikka tähän soppaan. Jos lähdettäisiin Tampan kanssa kaupoille. Detroitilta Vanek ja Tatar ja tänneppäin Vladislav Namestnikov. Tampa saisi hyviä palasia kannujahtiin ja me saataisiin mahdollinen tulevaisuuden kärkisentteri...
 11. K

  Detroit Red Wings 2016–2017

  Oli kyllä ehdottomasti kauden mieluisin peli tähän asti tuo Penssin voitto. Siinä oli kyllä monta tekijää, jotka saivat ihon kananlihalle. Laitetaan nyt jotain posia tänne synkkyyden keskelle: -Mike Green. Upea Rafalski -tyylinen lämysyöttö takatolpalle Nielsenille maalin kulmalle tyhjiin ja...
 12. K

  Detroit Red Wings 2016–2017

  Onko tuosta Vanekista mitään tietoa? Day-to-day statuksella olen jossain nähnyt olleen. Tämän hetkisten näyttöjen perusteella voisin istuttaa Tatar/Abbyn poppareita syömään. Kaverit hiihtelee illasta toiseen varjojen mailla.
 13. K

  Detroit Red Wings 2016–2017

  Tuli tässä ohimennen mieleen, että millä statuksella Danny-Boy Cleary on tällä hetkellä? Ja onkohan muulista tulossa seuraava Chris Pronger?
 14. K

  Detroit Red Wings 2016–2017

  On se mukavaa, kun pelin jälkeen Joella raikaa -Don`t stop believin :) Tosiaan, Hailaumasta saatiin imettyä tehot pois ja vastustaja näytti keskinkertaiselta hmv-porukalta. Jotain poimintoja: -Hopeakettu/ Glendy yhdistelmä on rautaa, karvauspelin ajoitus osuu hyvin kohdilleen ja kaverit...
 15. K

  World Cup 2016 – Janne Niinimaa ulos

  Janne "Myrkkyä" Niinimaa.