1. K

  USA:n presidentinvaalit 2020 – demokraatit sotajalalla?

  Melkein käy sääliksi Mike Penceä varapresidenttien väittelyssä. Kaveri vaikuttaa muutenkin jo sen verran "hitaalta", että Harrisin rumputulessa ei saa sanaa suustaan.
 2. K

  Telia – Liigan uusi koti

  Jahas jahas. Hockey Nightin oranssit takit vetää ylleen Ari Vallin ja Siim Liivik. Kyseessä kuitenkin viikottain makasiiniohjelma, joten ottelulähetyksissä eivät taida takit päällä heilua.
 3. K

  Autoiluketju

  Täytyy kyllä taas ihmetellä kuinka vaikeaa ihmiset osaavat autonsa myymisestä tehdä. Surffailen ihan huvikseni paljon eri sivustoja autojen muodossa ja pakko se on ihmetellä, kuinka ihmiset sahaavat omia oksiaan paskoilla ilmoituksilla. Tätä tekevät myös autoliikkeet jopa, eli alan...
 4. K

  NHL-huumoria

  Slo-mo video tuosta lottokoneen arvonnasta. Streamable Video Rangers meinasi sulaa jo varmasti johdosta ja perään Toronto kolisteli tolppia.
 5. K

  NHL Entry Draft 2020

  Rangersilla sitten suhteellisen nopea rebuild. Ei mennyt viittä vuotta, kun muutenkin oli Panaria hommattu jne.
 6. K

  Formula 1 – kausi 2020

  Ei ollut juhlapäivä tänään. Alkaa MM-taisto olemaan jo taas kerran sinetöitynä. Valtterilta vain puuttuu se pieni ripaus, mikä löytyy niin Hamiltonilta kuin Verstappeniltakin, mutta tämä nyt ei ole tarkoitus edes olla mikään Bottaksen haukkuminen tai naureskelu. Helvetin hyvä kuski, mutta siellä...
 7. K

  Yhdysvaltain presidentti Donald J. Trump

  "When I took over we didn't even have a test." Onhan tämä ihan kuin jostain sketsishowsta. Tulee mieleen joku eskarilainen, kun esittelee noita piirroksia ja kaavioitaan, joissa "USA is best in every category".
 8. K

  Telia – Liigan uusi koti

  Yksi peli ilmaiskanavilla viikossa tekee Liigalle kyllä oikeasti hyvää. Tälle peukkua ehdottomasti.
 9. K

  Formula 1 – kausi 2020

  Hamilton totesi kisan jälkeen, että Valtteri ei tainnut säästellä renkaitaan yhtään. No joo, kestihän ne Jeesuksen kumit sen kaksi kierrosta pidempään ja ei edes ajanut melkeinpä koko kisaa toisen likaisessa ilmassa.
 10. K

  Formula 1 – liveseuranta

  Siis vittu että vituttaa. Niinkun tää vitutus vaan kasvaa. Miten vittu voi aina mennä näin päin? MITEN?
 11. K

  Formula 1 – liveseuranta

  Ei vittu ole todellista, että kerrankin kun Jeesuksella käy epäonnea, niin silti juuri sopivasti vikalla kierroksella... Ja suomalaisittain oikein taas perinteinen sunnuntai tämä kilpailu.
 12. K

  Suomalainen liikennekäyttäytyminen

  Video: Vaarallinen kaahari Kehä III:lla säikäytti ohituksillaan – ”Mikä idea?” Vähemmän yllättäen tämänkin videon kommenttiosiossa melkeinpä puolustellaan tuota ohittajaa, kuinka "olisi itsekin tehty sama, jos joku hinkkaa vasenta kaistaa".
 13. K

  Otteluseuranta 1.–2.8.2020

  Floridan puolustuspelaaminen ihan huumoritasoa.
 14. K

  Suomen poliisi kriisissä?

  Nyt meni poliisilla vain vajaa viikko julkaista tapon yrityksestä epäillyn valvontakamerakuvat. Ainiin joo, tämä epäilty oli ihan ihonvärityksen perusteella kantaväestöä. Ehkä sitten oli suurempi riski tämän ulkomaillekarkaamisen kanssa, kuin kuukauden karkuteillä olleella viiden hengen...
 15. K

  Formula 1 – kausi 2020

  Nyt laitetaan F1 kupla kovaan testiin tämän johdosta. Toivottavasti se olisi Hulkenberg, joka tulisi korvaamaan. Siinä olisi elämänsä sauma ottaa se podium, jos ja kun pinkeillä autoilla vauhtia riittää. Ja olisihan se hienoa tälle erikoiselle kaudelle muutenkin, jos Hulkenberg tulee jostain...