1. K

  Pelottaako sinua koronavirus?

  Ei pelota, mutta huolestuttaa. Ja lähinnä riskiryhmään kuuluvien läheisten puolesta. Itselläkin voisi koronasta tulla rankempi sairastelu. Löytyy yksi melko tuore perussairaus, ja jotain pientä vanhaa terveydellistä perusjuttua. Jä nämä voivat liittyä hengityksen haittoihin, kuten koronalla on...
 2. K

  Näkemättä paskaa ja muita perehtymättömiä, mutta vahvoja mielipiteitä

  Suomessa koronatartuntojen määrä on vähentynyt. Hieno juttu. Uusi tartuntojen lisääntymisaalto tulee myöhemmin. Mutta milloin? Tuossa pääsiäisen jälkeen, huhtikuun loppupuolella, luulen niin. Miloinhan pääsemme elämään jälleen ilman isompia rajoitteita? Minkähänlainen kesä ja sen loma-ajat...
 3. K

  Tässä ketjussa toivotaan ketjunavauksia, joita itse et voi kirjoittaa

  Olisi kova juttu avata ketju koronaan sairastuneille. Tai ketju sairastuneiden omaisille. Tai muutoin keskustelua sairastamiseen liittyen. Itse oon vielä toistaiseksi ketjunavauskiellossa, epäsopivuuteni johdosta.
 4. K

  TOP 5-ketju

  No en tiedä fiksuudesta. Mut tietty hyvä jos jostain paheesta voi pysyä erossa. Kyllä meillä jokaisella on tapoja ja paheita, joista pitäs pysyä, sen kiertokulun ongelmista erossa. Tsemppii sulle omissa jutussa.
 5. K

  TOP 5-ketju

  Sorry kommentti, mut tuli heti mieleen että onneksi oon pysynyt erossa röökistä. Ja seuraavaksi mieleen sen hyödyt, mutta nyt ei "valistuspuhetta ole tarve pitää".
 6. K

  Koronan taloudelliset vaikutukset Suomessa

  Aika näyttää mitä se tuo. Montakokymmentä miljardia miinusta, ja mistä vyötä kiristetään. Seuraavien vaalien aikaan, (ennenaikaiset, tuskin?) Jokaisen puolueen rooli on tuoda esille pitkäaikaisia verokiristyksiä. Miten se esitetään, ilman valetta (tyyliin Antti Rinne vappusatanen), se on iso...
 7. K

  Miksi tuemme maataloutta verorahoillamme?

  Ehkäpä tämä koronakriisi, herättää tarvetta monipuoliseen omavaraisuuteen? Maatalous voisi olla sen yksi osa.
 8. K

  Ihmettelyketju

  Burgermies. Mahtavia täyteläisiä ruokia. Mutta jos ei pian huuda terveyden hälytyskellot hoosiannaa.. ja kehoita muutokseen, lienee kyseessä pitkään viivytetty terveystuho, tai kuolema. No oma valinta.
 9. K

  Arvostamasi nimimerkit

  Kaikki jotka pystyvät tarvittaessa luomaan oman mielipiteen, ilman että ensin keräävät muiden mielipiteitä itseensä. Kaikki jotka myös uskaltavat ilmaista mielipiteensä. Kaikki jotka uskaltavat edes joskus, vitsillä/haasteella kirjoittaa mielipiteensä. Ja vastakohdat tälle ketjun aihelle...
 10. K

  Ihmettelyketju

  Ilman kumia, ja synnyt. Ilman kumia (käsissä), ja kuolet.
 11. K

  Vittumaisin uskonto?

  Hyvä vastaus. Sillä juurikin uskontojen vuoksi, on tehty pahaa kautta aikojen. Ja tehdään edelleenkin, vaikka se muutamissa uskonnoissa on vähentynytkin paljon. Pahaa sekä omilleen, että muille.
 12. K

  Vitutusketju

  Mitäs jos laittaisi tamppoonit nenäreikiin tai sitten koronamaskin? No joo, kannattanee aloittaa allergialääkkeet jo nyt.
 13. K

  Sanna Marinin hallitus

  Omiin nimiin piti saada oma nyrkki. Kuulemma ei ole nyrkki, mutta hieman samankaltainen. Ehkäpä siis nyrkin sijaan se on Kyllikki. No hyvä että on herätty oikeaan suuntaan. Ja hyvä kun Salekin herätteli oikeaan suuntaan menoa.
 14. K

  Junttimaisinta mitä tiedät

  No voi sitä aprillata. Sehän on vanha perinne. Mutta jutun pitää olla hyvä, ja se näyttää vain harvoin onnistuvan. Jutussa pitää saada kuulija/lukija uteliaaksi. Ja tekemään/tarkistamaan kerrottu asia. Lisäys. Itse en tuota harrasta. Mutta ehkäpä miettimällä jonkunlaisen kepposen keksisin.
 15. K

  Kun hän sanoo... hän tarkoittaa...

  Kun ihminen sanoo olevansa suvaitsevainen, niin hän onkin sellainen, joka suvaitsee vain saman ajatusmallin, kuin omansa.