1. K

  Patrik Laine shoots, he scores! – suomalaisen supertähden ura NHL:ssä

  Ei ole mahdollista että joku tarjoaisi lappua jolla tienaisi 9,48M. Laineen käsi karahti pohjaan ja jäljelle jää sopimukset jotka WPG on valmis maksamaan tai ura jatkuu euroopassa.
 2. K

  NHL:n kausiennakot

  Pirun ärsyttävä yle. Lähetys tulossa kuunneltavaksi 21:00, kello jo 11 yli eikä vieläkään ole kuunneltavissa. Saatanan valehtelijat.
 3. K

  Mitä NHL-fanituotteita omistat?

  Onhan tuota Chicago krääsää vaikka kuinka. Viiri, Probertin-pelipaita, pyyhkeitä useampi, t-paitoja ja pitkähihaisia vaikka kuinka, sekä lahjana saatu pelipaita omalla nimellä.
 4. K

  NHL:n valmentajakaruselli

  Äärimmäisen tyhjentävä vastaus. Eipä tarvi enempää spekuloida Jukan mahdollisuuksista.
 5. K

  NHL:n valmentajakaruselli

  Skaassahan se juuri nähtiin ettei tähtiä saatu ostamaan Jukan kiekkoa ja 2,5v sitä katseltiin kunnes tuli potkut.
 6. K

  NHL:n valmentajakaruselli

  Taisi olla Iltalehdessä hyvä kolumni Jukan Amerikan valloituksesta. Vaikeimpana saada yksilötähti kulttuuri sopiin joukkupeliin. Päälle vielä heikohko kielitaito niin aika hankalaa olisi. Toki jos malttaisi mennä opettelemaan pieni kaukalo ja uusi kulttuuri niin tuskin se täysin tuhoontuomittu...
 7. K

  Chicago Blackhawks 2019–2020

  Mitäs toverit on mieltä Lankisen pelaamisesta? Joko haastetaan vähintääkin kakkonen ylhäällä. Craw, mikäli on kondiksessa on vissiin silti selvä ykkönen?
 8. K

  Bandwagon-ketju – hyppää mestaruusjunaan!

  Keklun kelkassa ollaan.
 9. K

  Playoff-veikkaus 2019

  Läntinen konferenssi: Nashville Predators – Dallas Stars 2-4 Winnipeg Jets – St. Louis Blues 1-4 Calgary Flames – Colorado Avalanches 4-0 San Jose Sharks – Vegas Golden Knights 2-4 Itäinen konferenssi: Tampa Bay Lightning – Columbus Blue Jackets 3-4 Boston Bruins – Toronto Maple Leafs 1-4...
 10. K

  NHL:n valmentajakaruselli

  Kovasti Q:ta on huhuiltu Seattleen. Mutta hyvin ne Tallonin kanssa pärjäs.
 11. K

  Chicago Blackhawks 2018–2019

  Tällä kaudella on valitettavasti nähty, että jopa Toews ja Kane hyytyy kun tulee se tosipeli. Heti kun paineet helpottaa niin sitten ropisee taas voittoja.
 12. K

  NHL Global Series

  Tuota hallikarttaa kun tässä kyttäilee niin kokoajan vapautuu lippuja. Me saatiin jopa 6 rinnakkaista kun vaan malttaa.
 13. K

  NHL Global Series

  Ne meni kyllä äkkiä. Toivottovasti järjestäjällä ja nhl:llä on sen verran rahan ahneutta että järkkäävät toisenkin matsin.
 14. K

  Chicago Blackhawks 2018–2019

  Taitaa isompi ongelma tuossa treidissä olla se ettei taida Columbus tarvita sentteriä. Varsinkaan hidas jalkaista veteraania.
 15. K

  Patrik Laine shoots, he scores! – suomalaisen supertähden ura NHL:ssä

  Nyt olisi nimenomaan hyvä hetki heittää Laine katsomoon, kun joukkue pärjää jokatapauksessa. Pari-kolme peliä sivussa ja sitten kyseleen että kiinnostaisko pelailla.