1. K

  Jussi Jokinen – NHL-tähden paluu kärppäpaitaan

  Tällainen toiminta kertoo pelaajasta paljon. Arvostan tällaista toimintaa paljon ja heitä ketkä tekevät tätä.
 2. K

  Jan Lundell palaa HIFK:hon

  Joo samat fiilikset jäi, nyt kun tällaiset "ennätykset" virallistetaan, niin milloinkahan seuraava kaveri hyppää viimeisen vaihdon ajaksi kentälle?
 3. K

  Otteluseuranta (Channel One Cup 12.–15.12.2019)

  Hehheh... Tuohi...
 4. K

  Otteluseuranta (Channel One Cup 12.–15.12.2019)

  Joo ja legenda kertoo että muuan länsirannikolta lähtöisin oleva pelimies aikoinaan tilasi jätskiä lauseella "I am ice cream".
 5. K

  Teemu Turunen HIFK:ssa

  Luin pari ekaa riviä, joten pahoittelen että erehdyin kommentoimaan kirjoitustasi, pyrin välttämään kommentointia kirjoituksiisi. Ei ollut tarkoitus että joudut selittelemään.
 6. K

  Teemu Turunen HIFK:ssa

  No luin mitä olit kirjoittanut, ja koska en tunne sinua niin en viitsi käydä tulkitsemaan mitä tarkoitat. Jos ymmärsin väärin ja se sua jostain syystä loukkaa niin pyydän anteeksi.
 7. K

  Nyt just hymyilyttää!

  Ok, no en ihan ajatellut että änäriin pääsee mutta onhan tuo nyt ainakin teoriassa mahdollista. Euroopan liigat ovat hyvinkin mahdollisia. Jotenkin tuntuu että ei välttämättä edes haluaisi lähteä yrittämään kaksisuuntaisella sopimuksella jos sellaista satuttaisiin tarjoamaan. Yksisuuntaista en...
 8. K

  Liigan varmistuneet siirrot

  Mielenkiintoista nähdä mikä on Jalasvaaran nykykunto. Olin jo ehtinyt unohtaa kaverin olemassaolon.
 9. K

  Nyt just hymyilyttää!

  Eikös tuo nyt oo ihan sama missä pelaa jos ei meillä pelaa ensi kaudella. Onhan näitä yhden kauden vierailijoita ollut ennenkin, menestyneitä ja vähemmän menestyneitä.
 10. K

  Teemu Turunen HIFK:ssa

  Kieltäisin mieluummin kaikkien pelaajien hakkaamisen enkä vain yksittäisen pelaajan. Tuota halonhakkuutahan nää matsit on olleet viimeiset vuodet ja siitähän ovat kärsineet muutkin kuin meikäläiset.
 11. K

  Kyseenalaiset taklaukset Liigassa 2019–2020

  Mielestäni tuo puolustus että ei ollut sääntöjen vastainen taklaus ei poista taklaajan vastuuta. Sääntöjen puitteissakin voi aiheuttaa toiselle suurtakin vahinkoa. Liigatasolla pelaavien luulisi tämän jo tietävän. Kyse on enemmänkin vastustajan kunnioittamisesta. Anteeksipyyntökään ei poista...
 12. K

  Jesse Puljujärvi – supertähti

  Käyttöä siis olisi Puljullekin tuolla jos hintalappu myyjällä olisi kohdillaan.
 13. K

  Kovimmat siirrot 2019–2020

  Kyllä tämä Pulju on omasta mielestäni kovin siirto. Edmonton tarjosi sopparia ja paikka olisi ollut ylhäällä todennäköisesti kolmosketjussa. Eipä siinä, jokainenhan meistä voi olla tästä mitä mieltä tahansa.
 14. K

  Jesse Puljujärvi – hymyilevä suomalainen

  Hieno juttu liigalle ja Kärpille sekä Puljulle. Pääsee pelaamaan ja uuteen alkuun. Itsekin olen muutaman kerran työpaikkaa vaihtanut ja joskus huonommalle palkalle. Joskus paras fiilis tulee siitä kun laittaa työpaikan oven takanaan viimeisen kerran kiinni ja astelee eteenpäin avatakseen uuden...
 15. K

  Nyt just vituttaa!

  Vituttaa tuo tuomareista nillittäminen otteluketjufoorumissa.