Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Jp60

1. J

Playoffs 2023 välierät: Tappara (1.) – HIFK (6.)

Tämä.. maalit ratkaisee.. nyt ei oikeesti vituta, ei ollu mitään puhalleltua, paremmalle hävittiin.. oli kyllä helvetin hieno peli. Tällästä HIFK:sta haluun nähdä jatkossakin. Pää pystyssä jatketaan
  2. J

Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2022–2023

Peli ilo, itseluottamus, onnistumiset, jonkinnäköinen luotto omaan tekemiseen tuo ihmeitä. Itsekkin odotan jonkunlaista nousua. Ehkä jotain rauhallisuutta just nyt on havaittavissa tyyliin "että ei me sit ihan paskoja olla". Ei tää nyt oo mitään ilon kiljahduksia edelleenkään vuodesta - 73...
  3. J

Peliesitykset kaudella 2021–2022

Tuota se niiden peli on ollu ja varmaan tulee olemaan, puolustaa ja kyttää vastaiskuja, tähän asti toiminut joten jatkavat, purjeissa oli Tapparaa vastaan mut niin vaan hoitivat.
  4. J

HIFK Gimmat

Gimmat jatkaa menoaan,HPK tippui kyydistä 3:ssa erässä,pinnat himaan 1-4. Paljon tarvittiin skodeja sielläkin yhtä maalia varten,60 torjuntaa Kerhon veskarilla joista tais vikassa erässä tulla 26 ja erä gimmoille 0-3

8. J

Tais tulla ottelukohtasella sopparilla lähinnä neloseen ja av avuksi,ilmeisesti hyvä roolissaan
  9. J

Miro Karjalainen #4

Ja kyllä,pari niittiä,kylmä katse.."älä tuu tänne"rittää,..tää on puuttunut..
  10. J

Nyt just hymyilyttää!

Mitä isot edellä sitä pienet perässä HIFK gimmat-Sport 8-2 tänään, syvyyttä hymyyn.
  11. J

HIFK:n peliesitykset kaudella 2019–2020

Näyttää taas hyvältä, silloin kun huonolla pelillä voitetaan +enemmän kuin yks maali niin lupailee hyvää..... maistuu taas heinz ketsup.... seuraava otsikko olkoon.... HIFK hävisi 3kk jälkeen..