1. J

  Löytyykö tietokone-experttejä?

  Luulin penkoneeni jo Google-linkit, mutta olinkin lukenut aivan paskasti. Ratkaisu oli siis, että muutetaan 5.1-ääni Windowsin kaiutinasetuksissa stereoääniksi. Nyt toimii kaikki täysin kuten pitääkin.
 2. J

  Löytyykö tietokone-experttejä?

  Nyt on päällä mystisempi audio-ongelma, joka ei aivan kauhean suuresti vaivaa, mutta sen verran kuitenkin, että haluaisin tehdä asialle jotain. Äänikorttina on Steinberg MR816X. Ajurit on uusimmat mitä laitteeseen löytyy, eli vuodelta 2015. Ongelma ilmenee äänen kuulumattomuutena joissakin...
 3. J

  Väärin kerrottujen vitsien SM-kilpailut

  What does Michael Jackson do in the elevator? What did Michael Jackson say when he broke his hand?
 4. J

  Darts

  Hienoa viihdettä kyllä! Vaan vituttaahan nuo Pricen irvistelyt, toivottavasti Wright pitää Pricen mielen ahtaalla niin ei ehdi väännellä naamaansa niin paljoa.
 5. J

  Kärpät mediassa

  Jatkoajasta löytyy parin vuoden takaa Junnon muisteloita aiheesta: Juha Junno muisteli – kun divarijoukkue Kärpät voitti Kanadan ja Suomen maajoukkueet
 6. J

  Asia, joka ”avautui” minulle

  En tiiä saatana.
 7. J

  Mikäs sen biisin nimi olikaan? – biisi hukassa-ketju

  Ehkä me ollaan molemmat. Yritä löytää joku toinen vastaava, pitäisi näitä olla muitakin. Joku hyräily auttaisi kyllä suuresti eteenpäin.
 8. J

  Mikäs sen biisin nimi olikaan? – biisi hukassa-ketju

  Estääkö palstasofta tämän jotenkin? Kysyn typeryyttäni, en ole tätä koskaan aiemmin testannut.
 9. J

  Asia, joka ”avautui” minulle

  "Joka rakastaa isäänsä tai äitiään enemmän kuin minua, ei ole minulle kelvollinen, ja joka rakastaa poikaansa tai tytärtään tai Porin Ässiä enemmän kuin minua, ei ole minulle kelvollinen." Matt.10:37.
 10. J

  Mikäs sen biisin nimi olikaan? – biisi hukassa-ketju

  https://www.speakpipe.com/voice-recorder