1. J

  Myönteisten asioiden Kerho

  Koistinen voi aivan rauhassa parannella ja marinoida itseään, kun Lada palasi kaupunkiin! Juuri näin pitää kokeneen pelaajan auttaa joukkuetta!
 2. J

  HPK:n taloudellinen tilanne

  Ulkomuistista: Liikevaihdon oli tietyllä aikavälillä pitänyt pudota min. 30% tarkastelujaksoon, jotta tukea pystyi/pystyy hakemaan. Mutta samalla sen lähtöajatus on, että menot eivät ole laskeneet (palkat + kiinteät kulut). Jos menot ovat merkittävästi säästöjen (yrittäjä ei maksa itselleen...
 3. J

  HPK:n taloudellinen tilanne

  Jep - vertailua kannattaakin katsoa saman kokoluokan seuroihin ja juuri tuosta näkökulmasta, että miten menot ollaan pystytty suhteuttamaan romahtaneisiin tuloihin (vrt. tukimäärä). Toivanen on kyllä kova luu!
 4. J

  HPK:n taloudellinen tilanne

  Kustannustukea 141 086,08 Kerholle kertoo Maikkari. SM-liigaseuroille satojatuhansia tukea! Tapparalle ja HIFK:lle helpotusta liki puolella miljoonalla Listalla myös muut tukea saaneet seurat, ihan mielenkiintoisia lukemia ja vaihtelut seurojen välillä melko suuria!
 5. J

  Liigan siirtohuhut kaudelle 2020–2021

  Epätoivoinen tekee epätoivoisia tekoja. Jos vakiminuutteja on pelannut esim. Latvala ja Räsänen, niin ei se tuosta enää ainakaan heikentyä voi...
 6. J

  Tiilikaiselle kenkää!

  Alkaa olemaan jo työpaikkakiusaamista, että Mattia ei päästetä pois!
 7. J

  HPK mediassa

  HPK on hakenut tukea heti, kun se oli mahdollista. Hakemus on ollut siitä lähtien vireillä (vaikka moni muu päätös on tehty muutamassa päivässä) - eli jotain isompaa päätöstä taustalla pantataan siitä, saavatko urheiluseurat tukea vai eivät (tämä on oma tulkintani).
 8. J

  Negatiivisuusketju – täällä kokoontuu vittuuntuneiden kerho

  HPK on tällä hetkellä joukkue, jolle muut vitsailevat. Luokan lihava poika, joka on aina viimeinen! Joku voisi kertoa, miten tähän päädyttiin?
 9. J

  Mika Toivola – urheilujohtaja

  Tämä kausi on ollut sellainen painajainen, että ei nyt yhden Koistisen puolesta kannata hermostua - miehellä kun tuntuu olevan kaikki ihan hyvin ;) Tämä kausi on ollut sellainen järkytys, että mielestäni jokainen reaktio on oikeutettu. Ja varmasti jo monella on iso huoli, että miten ensi...
 10. J

  HPK:n otteet runkosarjassa 2020–2021

  Valitettavasti taitaa säälit olla jo aika tekemätön paikka - toki nousua olisi sekin jos voitaisiin jumbo sijoitus vältää. On tämä kyllä kamala kausi - hyväkään peli ei riitä, kuin tappioon.
 11. J

  HPK:n otteet runkosarjassa 2020–2021

  Ei edes vahingossa... Peliä näkemättä - lopussa ollut näköjään edes tunnetta.
 12. J

  Mika Toivola – urheilujohtaja

  Ketkä täällä näkevät kaikessa pelkkää paskaa - helvetin halpa heitto! Jos tällaisen sukelluksen jälkeen palsta ei olisi täynnä kritiikkiä, niin ihmiset eivät enää välittäisi HPK:sta.
 13. J

  Mika Toivola – urheilujohtaja

  Eiköhän se tunne onnistuta tappamaan myös faneista ennen kauden päättymistä! Pennasen mukana se taisi lähteä seurasta - ei paljoa perintöä jäänyt!
 14. J

  Kerhon rakennusprojekti kaudelle 2021–2022

  Varmasti on toimistolla jonoa oven takana päästä Tiilikaisen valmennukseen!
 15. J

  Tiilikaiselle kenkää!

  Salo + Tuuski - äkkiä ja kiitos!