1. J

  Loukkaantumiset kaudella 2021–2022

  Pelasi kyllä tämän jälkeen. Toivon mukaan ei rikki. Ei voi ottaa kahta kentällistä junnuja, ihan junnujen vuoksi.
 2. J

  Kyseenalaiset taklaukset ja mailalla huitomiset Liigassa kaudella 2021–2022

  Aika typerää säätämistä tuokin olisi. Eiköhän se räikeä tuomarivirhe tässä eniten harmittanut. Siellä osastolla saavat katsoa peiliin. Jos pelissä yksikään ei näe taklauksessa mitään rikettä ja jälkikäteen kurinpito langettaa useamman ottelun pelikiellon, siinä on hieno osoitus...
 3. J

  Tulosveikkaus päivän ottelulle

  Pessimisti ei pety. Optimisti sen sijaan... No niin.
 4. J

  Kyseenalaiset taklaukset ja mailalla huitomiset Liigassa kaudella 2021–2022

  Sinähän takerruitkin todella tärkeään kohtaan. En ekaa erää nähnyt. Siksi tuo ilmaisu "taitanut" löytyy tuosta yltä myös. Onnea voitosta. Voi olla, että muutaman matsin saatte pelailla ilman tuota Cornetia.
 5. J

  Kyseenalaiset taklaukset ja mailalla huitomiset Liigassa kaudella 2021–2022

  Eipä jäänyt epäselväksi, kenen pussiin tuomaristo Hämeenlinnassa tänään veteli. Ei taitanut tulla ainuttakaan ylivoimaa vieraille. Jos linja oli kotijoukkueen suhteen tuo, niin eipä tarvitse edes ihmetellä. Paljoa lohduta jälkikäteen ne penaltit. Vitosen yv ryöstettiin ratkaisuhetkillä. Vähän...
 6. J

  Tulosveikkaus päivän ottelulle

  Tätä pessimisti minussa pelkää myös. Toteutuu, jos viime kauden meiningillä mennään. Toivotaan, että ei toteudu. Söde pitää tasaisena, joten 1-1 60 minuutin jälkeen taululla, veikkaan. Lisäpiste tietysti himaan, ja tyytyväinen voi olla.
 7. J

  Ke 15.9.2021 Otteluseuranta (Liiga)

  Arvostelulaji
 8. J

  Ässien talous

  Eihän tuosta kuviosta puutu kuin miljoona euroa rahaa, ja saadaan halli komiaksi.
 9. J

  Koronavirus (COVID-19) – pelkkä räkäyskä vai ihmiskunnan loppu?

  Mullakin tällä hetkellä tuttavapiirissä yksi, joka tykittää eri somekanaviin päivittäin jos jonkinlaista salaliittopaskaa. Olen koittanut pysyä erossa, sillä ei näitä päitä käännetä kuin tuolla yllä mainitulla esimerkillä. Surullista, mutta sitkeässä on usko näillä.
 10. J

  Derek Barach

  Aika hutaistu fiilis kieltämättä. Ehkä näin oli tarkoituskin? Kuvauspaikka on tylsä ja harmaa (=Pori), mutta liittynee sponsorointiin? Olisi Ajoässän saanut tyylikkäämminkin esiin samassa yhteydessä.
 11. J

  Koronavirus (COVID-19) – pelkkä räkäyskä vai ihmiskunnan loppu?

  Nyt osui jo aika lähelle. Vaimon siskolla tartunta todettu tänään. Ollut tiistaina viimeksi töissä, illalla alkaneet oireet, eilen korkea kuume. Linjaus hämmentää. Työkaverit testiin, mutta ei karanteeniin. Onko käytäntö muuttunut siitä, mitä aiemmin ymmärsin? 48 tuntia piti olla se raja, eihän...
 12. J

  EM-kisat 2020 – liveseuranta

  Nyt kyllä menee mauttomaksi. Suomen paras tänään.
 13. J

  EM-kisat 2020 – liveseuranta

  Ihanasti mennyt tunteisiiiiiiin kun pitää futisseurannassakin nostaa Tiivola esiin. Voimia!
 14. J

  Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2021–2022

  Ainahan näissä värilasit vaikuttavat arviointeihin. Samahan se on tuossa sinun listauksessasi. En esimerkiksi odota McSisärenkaalta 40 pistettä, edellisestä huippukaudesta on jo aikaa kuitenkin. Saahan tuota spekuloida.
 15. J

  EM-kisat 2020 – liveseuranta

  Fair play -tappio siis.