1. I

  Liigapörssi-keskustelua

  Sehän on koko LP:n TOP-10 kuin tuulihattujen vetämä. Huvittava on myös Lammikon status (370 000). Hieman kun käväisee ädnärissä sirklaamassa ja Mömmömissä kääntymässä (0+0 tai jtn), niin johan ovat sekaisin Villet ja vellit. ;)
 2. I

  Sportin harjoitusottelut kaudella 2019–2020

  La 17.8.2019 harjoitusottelu Björklöven – Sport Liiga | Seuranta Ajassa 45:42. "#5 Hardy Häman Aktell rangaistuksen syytä ei löydy sääntökirjasta." - - - Tilanteesta on tuomittu rankkari (jonka Jesse Paukku pisti sisään). Mitä tuossa oikein tapahtui? Vai onko kyseessä Liiga-tilastoinnin pikku...
 3. I

  Otteluseuranta (TPS)

  Hehe. Kaik pinnat sul nimerkistäs. Ei voi erhetty et mist kaupunkist sää paikal pomppasit. :)
 4. I

  Otteluseuranta (TPS)

  Ähh. Tämä Ilves-höntsän tuoksinassa läiskäisemäni »Filppula alivoimalla!!!» yrittää elää omaa elämäänsä. Täytyy tussauttaa muutama kuti. Filppulan kyvystä pelata alivoimaa ei ole pienintäkään epäilystä. Tarkoitin ajankohtaa, ikäkysymystä, peluutusta ja kuormitusta. Selin tunnetusti iski...
 5. I

  Otteluseuranta (TPS)

  Joo heh heh. Eipä tullutkaan mieleen. :) Kysymys tuli laadittua kiiruussa päin perhettä. Kiitos toki hyvistä vastauksista.
 6. I

  Otteluseuranta (TPS)

  Kertokaa ny tietäjät: mitä hvettiä tekee ALIVOIMALLA hra Filppula, 50+.
 7. I

  Otteluseuranta (TPS)

  Ajatella, että muudan maajoukkue nosti pyttyä keväällä.
 8. I

  Otteluseuranta (TPS)

  Ilveksen liike ja kiekollinen peli eri tasolla. Tyly karvaus hyydyttää Tepsin omaan päätyyn ja kaksi erää ollut pelkkää selviytymistä. Kalle vs. Karri: 0–6.
 9. I

  Otteluseuranta (TPS)

  Sählä puolipakollinen jäähy. Ilves sahasi, yv, 2–2.
 10. I

  Otteluseuranta (TPS)

  Sählä lahjoittaa heti. Tilanne 2–1, tuuripomput 1–1. :O
 11. I

  Otteluseuranta (TPS)

  Koko erä täysin Ilveksen näpeissä. Tepsi pesukoneessa, ei ainuttakaan kontrolloitua hyökkäystä.
 12. I

  TPS, media ja julkisuus

  Kuuluisaa turkulaista herrasmiesmäisyyttä on aina yhtä hellyttävää kohdata. :) Kannattaisi ehkä edelleen muistaa, että mahdollisesti aika hvetin moni palstalainen ei edes omista mitään »helvetin facebook» -tiliä, Twitturista puhumati. Se, miltä maailma näyttää esim. 20-vuotiaana, kun unirätti...
 13. I

  TPS kaudella 2019–2020

  Juuri näin. Kuin suoraan iltabaaskojen aapisesta »Kuinka rakennan klikkiotsikon ja teen uran roskalehdessä». Vaikkei Sund herätä pientäkään intoa, vadutti kyllä tajuta sällin vain käväisevän Turkuhallin jäätä plankkaamassa. Eivät hyvältä näytä Tepsin mediapuuhastelut.
 14. I

  TPS, media ja julkisuus

  Tepsihän on säästökuurilla. Taisi laari lipsahtaa sen verran tyhjäksi ettei pottu riittänyt domainin avaamiseen. Ehtoopäivällä sitten Vahalahden pellolta kapallinen ja etusivu pystyyn. Kyl määki Turus, tai jtn.
 15. I

  Su 26.5.2019 Otteluseuranta (15. kisapäivä)

  Just noin. Rankkarin vetäjän pitää olla kuumin, itsevarmin ja (suunnilleen) taitavin. Tässä järjestyksessä. Kisa-Kaski ei täyttänyt kriteerejä edes vähää alusta. Onneksi ei maksettu hintaa.