Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Ilmari Ahde

 1. I

  Pietari Suuri ja Vladimir pieni menivät baariin...

  Pietari Suurella alkoi mahassa kiertää ja hyyskä kutsui, pyllystä lävähti makkikuoppaan Vladimir pieni. Ja kas, sehän osasi puhua paskaa välittömästi!
 2. I

  Pietari Suuri ja Vladimir pieni menivät baariin...

  Lasketaanpa rima heti niin matalalle, ettei alta pääse ryömimättä. Pietari Suuri ja Vladimir pieni menivät baariin, Pietari Suuri nosti Vladimir pienen baarituolille, koska Vladimir pieni on niin pieni mies. *badabum tsih!*
 3. I

  Muisteluja yleisurheilukentiltä

  Kuulantyönnöstä ja kolmiloikasta olikin ylempänä mainintaa @Individual in toimesta. 18 metriä kolmiloikassa tuntuu olevan ihmiskykyjen ulottumattomissa kun sen käy ulkona mittaamassa, laitapa siihen merkit maahan ja mietit, että kova vauhti ja kolme loikkaa tästä tuonne, eihän sen pitäisi olla...
 4. I

  Yhdysvaltain ex-presidentti Donald J. Trump

  Donaldille tullut uhmaikä vielä vanhoilla päivillä ja kiukuttelee kuin pikkulapsi. Olisipa ollut limusiinin kojelaudalla kärpäsenä katsomassa mikä siellä on ollut meininki, kun takapenkiltä on Don könynnyt rattia kohti vai haluaako tuo istua kuljettajan vieressä.
 5. I

  Väittelyä pikaruokaravintoloista

  Pulcinella, Kyttälänkatu 11. Hyvää lättyä ja hieno pizzauuni.
 6. I

  Suomi hakee Nato-jäsenyyttä

  Ano: "Turkki on paska maa!"
 7. I

  Suomi hakee Nato-jäsenyyttä

  Ajattelen turkkilaisia Studio Julmahuvin Die Kühe poliisisarjan mukaisesti: "Turkkilaiset - aina vauhti päällä!”
 8. I

  Teemu Selänne – liikemies & some-vaikuttaja

  Selänne presidentiksi!
 9. I

  Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  Huolet pois. Siinä on kaikenlaista suhinaa korvissa kun pyöräilee, ei siinä mitään rusauksia huomaa ellei ne tule pyörästä.
 10. I

  Poliitikko Ano Turtiainen & Valta kuuluu kansalle -puolue

  Vähäkainulla oli pari persoonallisesti nimettyä porsasta, taitaa olla samoilla karjasuojan kulmilla Matti Vanhanen niminen hevonenkin ja sen puhdistusaikeista Ano leikkisään tapaansa kertoo.
 11. I

  Muisteluja yleisurheilukentiltä

  Taisi mennä mittamiehen käsi entistä kehnompaan kuntoon, ensin oli vaan side kädessä mutta Korjuksen jäljiltä murtuma.
 12. I

  Muisteluja yleisurheilukentiltä

  Urheilu Suomi sarjassa tuli tästä tapauksesta Pentti Salmen muistelua ja siinä urheiluareenoilla kaiken nähnyt mies vielä näiden vuosien jälkeenkin herkistyi, oli naapurintyttö kun voitti maailmanmestaruuden ja sai olla selostamassa.
 13. I

  Muisteluja yleisurheilukentiltä

  Helsingin MM-kisojen "hyvät" kelit, sitä vettähän tuli kuin saavista kaataen. Avajaiset saattoi nostattaa useampiakin kulmakarvoja, minulla ainakin molempia ja suukin aukesi, mikä perkeleen Gandalf siellä esiintyi. Ensimmäisistä yleisurheilun MM-kisoista Helsingissä 1983 muistan sen verran...
 14. I

  Juhani Tamminen – tribuuttiketju

  Jos siellä on Tami opettanut nuoristolaisille kumisen ehkäisyvälineen käsittelyä, ei ole kurkkua käytetty vaan laitettu Koho pystyyn ja siihen demonstoroitu miten homma etenee. Varmasti ikimuistoisia oppeja.
 15. I

  Minkä kirjan luit viimeksi / mitä luet nyt?

  Kesäkuu alkaa vetelemään viimeisiään, välitilinpäätöksen paikka mitä sitä on tänä vuonna tullut tavattua. Oikein hyvistä lukuelämyksistä mainitsen Heikki Kännön Runoilija ja Karl Ove Knausgårdin Aamutähti, tälle on tulossa jatkoa ja parasta olisikin tulla. Sotapläjäyksistä raadollisen...
Ylös