Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä ilatzu

1. I

La 13.4.2024 Otteluseuranta (Liiga)

Pakko tulla ulkopuolisena huuteleen, että Kärpät kyllä hyötyy tänään tuomarilinjasta järisyttävän paljon.
  2. I

Peliesitykset kaudella 2023–2024

No ilman muuta pihalle.
  3. I

Nojoo kaks pois, mutta tärkee pelaaja lähti vihulta.
  4. I

Juurikin näin.
  5. I

Pakko ihailla tuota Jurgensin pelirohkeutta näissä Tapparapeleissä.
  6. I

Annetaan Otolle anteeksi.
  7. I

Se oli niin täysin Salinin uskomaton virhe. Ei mitään rikettä, hitaasti ilman vauhtia itse haki nojaa vastustajasta. Tilanne lähti jo aiemmin kiekon lahjoittamisesta keskialueelle.
  8. I

Täysin itse kustu mahdollisuus.
  9. I

Sieltä sitä Rafkinin toista ääripäätä sitten.
  10. I

Ti 26.3.2024 Otteluseuranta (Liiga)

Uskomatonta, olin jo iloinen että Vittasmäki saisi jäähyn noin neljännen kerran tapahtuvasta roikkumisestaan tässä erässä. Mitäpä vielä :D
  11. I

Mutta ei sitten millään molarin piikkiin. Hieno kuvio.
  12. I

TPS:n ketjulotto 2023–2024

Epäsuosittu mielipide: Teissala sekoittaa enemmän hyökkäysorientoituneiden pelaajien peliä kuin Torsti, siksi herrat ovat aivan oikein päin ketjuissa.
  13. I

6min niin ulina tuomareista alkoi.
  14. I

Playoffs 2024 puolivälierät: Tappara (1.) – TPS (9.)

Vähän samoilla linjoilla pahimmassa skenaariossa. Paljon määrittää ensimmäinen erä, Tepsin on melkeempä pakko tehdä maali ja tulla toiseen erään johtoasemassa tai vähintään tasoissa. 25-30min paikkeilla alkaa pikkuhiljaa hyytyä jalka ja Tappara vie lauantaisen kotiyleisönsä edessä peliä siitä...