1. I

  Lassi Lehtinen – Raannan jalanjäljissä?

  Isä ja poika.
 2. I

  Tulosveikkaus päivän otteluille

  0 - 2
 3. I

  Tulosveikkaus päivän otteluille

  0 - 0. Jatkoaika myös 0 - 0. Joskus aamuyöllä Oskari Setänen yllättää Justus Annusen eräänlaisella ilmaveivillä 68:nessa parissa. 1 - 0.
 4. I

  Silloin harvoin, kun ketuttaa...

  Juurikin asja on näin miten aimohemmo kirjoittaa. Tuskin tätäkään liigakautta pelataan loppun asti, niin valitettavaa kun se onkin. Taitaa Raumalla olla parhain joukkue ikinä, ja sitten vajaa vuosi sitten joku vinosilmä Kiinassa päätti syödä lepakon saastuttamaa muurahaiskäpyä tunnetuin...
 5. I

  Positiivisuusketju

  Kuitti.
 6. I

  Positiivisuusketju

  SM-liigan sivuilla Lukko on sarjataulukossa kakkonen, kun kriteerinä on piste/ottelu. Lukolla ja Ilveksellä on molemmilla 2,21 pistettä/ottelu. Kaikki muut tilastot, paitsi ylivoimaprosentti ovat Lukolla Ilvestä parempia. Aakkosjärjestuskö tässä ratkaisee? En menetä yöuniani ko. asian takia...
 7. I

  Jonne Tammela – 110% asennetta

  On se kyllä sähäkkä poika. *peuks*
 8. I

  Lukko mediassa

  Mitä perkelettä? SM-liigan Lukko -HIFK maalikooste kestää 1 minuutin ja 25 sekuntia. Vain Tammelan avausmaali näkyy "maalikoosteessa". Sport - Tappara ottelusta on Liigan sivulla kaikki maalit nähtävissä maalikoosteessa. Mitäs pellenpeliä tämä tämmöinen on?
 9. I

  Silloin harvoin, kun ketuttaa...

  Juuri näin assii on. En ihmettele, jos kausi lopetetaan kesken.
 10. I

  Tulosveikkaus päivän otteluille

  2 - 4. Maalit: Tappara: Samapa tuo kuka nuo tekee. Lukko: Saarijärvi, Saarela, Repo ja Klok.
 11. I

  Mistä kaikki alkoi? – näin minusta tuli sinikeltainen

  Olinpa sitten väärässä joutsenlammen suhteen. Mutta oli Lukolla aikoinaan yllämuistelemani "jonotuuletus " polviasennossa. Van en muista kautta.
 12. I

  Mistä kaikki alkoi? – näin minusta tuli sinikeltainen

  Kotvan mietin, että mikä ihmeen joutsenlampituuletus, mutta sitten alkoholin tärväämät muistini sokkelot avautuivat. Eikös se tuuletus mennyt jotakuinnii niin, että kentällinen meni maalin tehtyään jonoon toinen polvi jäässä? Tjsp.
 13. I

  Lukko kaudella 2020–2021 – Johtaja Virran Dream Team, part II

  Eiköhän me sen verran KalPaa kaltata, että voitto tulee.
 14. I

  Silloin harvoin, kun ketuttaa...

  Myös matala luisteluasento pisti korvaan muutaman kerran. Kuulisipa joskus vielä Lukon pelin Pelicansia vastaan Mertarannan selostamana.