1. H

  Jokerien pääsylippujen varaussysteemi

  Onko kokemuksia jokerit Vipistä (silver star cafe), lähinnä ruuan tasosta ja näkyvyys kentälle? Yms huomioitavaa?
 2. H

  Discovery+ – KHL-kiekkoa kohtuuhinnalla

  Aspaspa apua kyselin niin käskettiin äppi poistamaan ja asentamaan uudelleen. Äsken ainakin live lähetyksenä tullut pyöräily pelas pätkimättä.
 3. H

  Discovery+ – KHL-kiekkoa kohtuuhinnalla

  Onko jollain muulla ollut ongelmia suoraan teeveestä äpin kautta katsottaessa kuvanlaadussa? Itselläni eilen kaksi ensimmäistä erää meni välillä kuva puuroksi ja jtn pätkimisiä, kolmas taas ihan kunnon kuvalla. Näitä ongelmia ei ole cmoren ja viaplayn live lähetyksiä katsellessa?
 4. H

  Pitäisikö Lauri Marjamäelle antaa potkut?

  Itselläni on jääny latesta jotenkin sellainen päätä seinään hakkaavan tyypin kuva? Mediassa puheet aina muutokseen ja kehitykseen kovat, mutta kaukalossa teot on ja pysyy. Se voittamisen vimma ei näkynyt eilen!
 5. H

  Jokerien mediaketju

  Nyt lähti viaplay, cmore, ruutu ja tilalle 25€ diskoveryy. Voiko urheilua nähdä näin halvalla?
 6. H

  Ex-Jokerit maailmalla

  Tuon pelin katselin ja kyllä Jukurin tekeminen pisti silmään, positiivisessa mielessä. Siellä oli kuitenkin iha kovaa seppää vastassa.
 7. H

  Viaplay – KHL-kiekkoa kohtuuhinnalla

  Niin siksi sanoinkin että olisi hauska TIETÄÄ. Jokainen voi aina arvuutella, ja itse arvaan nelinumeroista lukua.?
 8. H

  Viaplay – KHL-kiekkoa kohtuuhinnalla

  Khl taipaleen alusta saakka kestänyt suhde päättyi tänään Viasatin kanssa. Olisi hauska tietään kuinka paljon tilaaja määrät ovat tippuneet khl oikeuksien päättymisen johdosta.
 9. H

  Lauri Marjamäelle kenkää!

  Kun tämän ketjun pökkäsin tulille tunneryöpyssä ja armottomassa vi******essa, on sen jälkeen käynyt mielessä että turhaa hätiköintiä. Tänään voi kuitenkin olla ”ylpeä” tuosta teosta! Kiitos Late vuosistasi, mukaan mahtui hyviä hetkiä, viihdyttävää kiekkoa, mutta kuitenkin paskan maku jäi suuhun!
 10. H

  To 1.10.2020 Severstal Tšerepovets - Jokerit

  No nyt oli ennakko, hattu päästä!
 11. H

  Peliesitykset Mestiksessä

  Kaksi matsia Mestistä takana. Eilisestä K-Vantaa-matsista ei sen enempää tarinointia. Tänään kotiavaus ja niukka tappio KooVeelle. Mielestäni Seura oli paremmin pelin päällä ja olisi tuosta pisteet ansainnut, mutta maalipaikkoja näihin kahteen matsiin on hukattu jo kymmeniä, osa erittäin...
 12. H

  Corona effect – Venäjän narri(ksiko)?

  Ei kiitos. Helsingin Jokereiden koti otteluiden pelaaminen Venäjällä, ja pahimmassa tapauksessa rotan pesässä ei saa olla edes vaihtoehto! Jossei liigaan ole mahdollista palata ensi kaudeksi niin sitten pelaajille yms henkilökunnalle lomautus ja jatketaan seuraavana kautena taasen.
 13. H

  3v3 Super Series 2020

  3vs3 on hieno peli kun pelataan, esim nhl ja khl. Liigassa jäänyt vähän piippuun
 14. H

  Pelaajat kaudella 2020–2021

  Laittakaas mielipiteitä kokoonpano hahmotelmasta, onko Lintonen ykköskassari?? Mihin palloseuran kassa riittää joukkueen rakentamisessa.
 15. H

  Pelipaidat

  Jos mä olisin Jarin saappaissa niin painaisin face,insta,kotisivuille äänestyksen ens kauden paidoista. Saatesanoilla ”fanit päättävät”