1. H

  Ketjuviritykset ja fantasiakokoonpanot

  On kyllä erikoinen suojatyöpaikka tolla Junttilalla… Jos nyt jotain logiikkaa tästä hakee niin sen verran kovia tekijöitä ovat Nelli ja Jensen, että edes Junttila ei saa heidän tekemistään pilattua.
 2. H

  Jokerien loukkaantuneet ja sairastuneet pelaajat 2021–2022

  Kyllä ainakin TV-kuvissa paineli suoraan koppiin, ja en mielestäni sen jälkeen miestä kentällä nähnyt. Toivottavasti ei paha loukki…
 3. H

  Tässä ketjussa nettiscouttaamme potentiaalisia vahvistuksia

  Jotenkin ihan uskomatonta, että tuolle Grantille tarjottiin 2-vuoden jatkot. Nyt istuu poppreilla, ja täysin ansaitusti. Toivottavasti ei ole arvokas lappu..
 4. H

  Ma 6.9.2021 Jokerit - Traktor Tšeljabinsk

  +Nuutti & AJ +Kossilan hyökkäsalueen peli +Lindbohm vaikuttaa vahvistukselta. Hyvää kokonaisvaltaista peliä, ja on parempi luistimilla kuin kuvittelin. -Studioemäntä. Loppua kohti lämpeni, joten ehkä se siitä. -PAPP välillä ihan karmivaa. Etenkin Friman-Grant kaksikolta. Leskistä sisään pian...
 5. H

  La 4.9.2021 Neftehimik Nižnekamsk - Jokerit

  Olisikohan Jesse tuossa ykkösessä vähän samassa roolissa kuin kausari avauksessa? Eli lämmittämässä Jensenin paikkaa, kunnes tämä on pelikuntoinen. Toivon että näin on, ja että Jesse löytää paikkansa nelosketjusta kun Jensen tervehtyy.
 6. H

  To 2.9.2021 Ak Bars Kazan - Jokerit

  Jostain syystä itsellä parempi kuvalaatu kun peilaan kännykästä vs Philipsin Discovery sovellus.
 7. H

  Positiivisuusketju

  Studioemännät itselle uusia tuttavuuksia, joten en osaa heitä arvioida tässä kohtaa. Posia siitä, että Nuutti ja AJ remmissä!
 8. H

  Jokerien mediaketju

  Varmaan Chromecast tai Apple TV ajavat asian parhaiten. Ellei käytössä ole älytelkkaria, jossa on joku natiivi näytön peilaus, jolla kännykän sovelluksen saisi peilattua näytölle.
 9. H

  Nyt vituttaa!

  Itseäkin ihmetyttää, että kenen olisi tässä rosterissa tarkoitus olla se ykkösylivoiman kiekollinen puolustaja? Holm? Kontrasti on aika suuri kun vertaa semmoisiin nimiin, kuten Lehtonen, Larsen, (lähes) prime Leppä…
 10. H

  Nyt vituttaa!

  Samaa mieltä puuhastelusta, mutta TV-sopimuksettomuus ei kyllä ole todiste siitä. Noita neuvotteluita käy muut tahot kuin Jokerit.
 11. H

  Haluaisitko Jokerien pelaavan Liigassa vai KHL:ssä?

  Näen molemmissa sarjoissa huonoja ja hyviä puolia. En repisi pelihousujani, vaikka liigaan palattaisiin, mutta jatko KHL:ssä kelpaa myös. Tärkein on kuitenkin Jokerit, ei se sarja jossa pelataan.
 12. H

  Nyt vituttaa!

  Ei ole kyllä pitkään aikaan ollut näin paska fillis kauden alla. Alkukesästä näytti vielä hyvältä, kun tuli lupaavia vahvistuksia, ja pieni toive hallille pääsystäkin oli. Nyt vähän reilu viikko ennen kauden alkua joukkue näyttää vajaalta, ja ei ole tietoa pääseekö katsomaan ainuttakaan Jokeri...
 13. H

  Huhuketju

  Jokereilta on nyt harjoituslaudella tainnut tulla aikalailla jokapäivä jotain sisältöä nettisivuille ja someihin (haastatteluja, kuvia yms.) Tarkoittaisikohan tuo siis vaan sitä, että viikonloppuna ei tätä sisältöä tule, ja maanantaina taas jatkuu?
 14. H

  Jokerien loukkaantuneet ja sairastuneet pelaajat 2021–2022

  Olisikohan ihan viimeistään nyt aika laittaa verkot vesille uuden pakkivahvistuksen toivossa?
 15. H

  Nyt vituttaa!

  Oliko tiedossa mistä kiikastaa Viasatin kohdalla? Onko KHL:n ja Viasatin väliset neuvottelut meneen mönkään?