Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Hauptmann

 1. H

  RIP-ketju

  Aikamoinen viikonvaihde, kun kolme entistä Ylen työntekijää kuoli (Kari Toivonen, Tapani Hannikainen ja Juha Alanen). Toivottavasti ei nyt kuole lisää yleläisiä ihan heti, kun sitä on näköjään "liikkeellä". Tapani Hannikaisesta ei tässä ketjussa vielä ollut puhetta. Hän oli eläköitynyt Ylen...
 2. H

  Kadonneet jatkoaikalaiset

  Hän kauppasi jotain "aitoa" pelipaitaa (?) tällä palstalla ja se ei sitten ollutkaan ihan aito. Siitä hän sai täällä paljon lokaa niskaan eikä ilmeisesti ole sen jälkeen kiinnostanut kirjoittelu.
 3. H

  Missä olet juuri nyt?

  Nyt olen Jyväskylässä hotellihuoneessa. Voisi käydä kurkkaamassa Jyväskylän keskustaa. Huomenna menen kahden yön reissulle Tampereelle täältä. Minkäänlaisia suunnitelmia ei ole tälle reissulle.
 4. H

  Matkakohteenne

  Kreetalta palasin kotiin aikaisin eilen. Kiitos kaikista neuvoista. Kahdeksi päiväksi otin vuokra-auton. Hotellini oli Agia Marinassa eikä Haniassa, vaikka Haniasta tuolla ylempänä kirjoittelinkin. Noin 600 kilometriä ajoin kahteen päivään Kreetalla. Kävin etelässä Elafonissa ja muuallakin...
 5. H

  Siitä on tänään tasan...

  80 vuotta sitten Saksan armeija hyökkäsi Puolaan ja alkoi toinen maailmansota.
 6. H

  Jokerit & KHL – millä fiiliksillä?

  Tarkoituksena olisi katsoa seuraava Jokerien peli silloin, kun Jokerit pelaa jotain muuta liigaa kuin KHL:ää. Eihän tässä koko touhussa ole mitään järkeä, kun Hjallis sanoi, että ei oltaisi liitytty KHL:ään, jos oltaisiin tiedetty tulevasta Ukrainan valtauksesta. Ihan vapaasti voitte etsiä...
 7. H

  Missä olet juuri nyt?

  Kreetan Agia Marinassa, Hanian lähistöllä, juon hotellihuoneen parvekkeella olutta. Sen verran on tullut kierrettyä Kreetaa kolmeen vuorokauteen, että nyt voi tämän illan ja huomisen rentoutua.
 8. H

  Matkakohteenne

  Kiitos @Burkie ja @Karpat46 . Ehkä 1-2 päivän ajelu vuokra-autolla riittäisi. Muuten voisi liikkua busseilla, taksilla tai kävellen. Etelään eivät kuulemma bussit kulje kovin hyvin, mutta saa sitten nähdä. Huomenna lähden reissuun ja viikon reissu on kyseessä.
 9. H

  Matkakohteenne

  Mikä on luotettava ja kohtuuhintainen autonvuokrausfirma Kreetalla? Jos vaikka kolmeksi päiväksi vuokraisi auton Kreetan Haniasta, niin mistä auto kannattaisi hakea? Europcarilla maksaa 250€ ylöspäin, joten ei ainakaan sieltä. Ihan kokematon olen autonvuokrauksissa, vaikka olen mm. Los...
 10. H

  Oman talouden hoito – vinkit ja vihjeet

  Lokakuusta 2009 alkaen olen kirjannut kaikki tuloni ja menoni Exceliin. Niitä pystyy laittamaan sinne jo etukäteen, jos on jotain hajua tulevista menoista ja tuloista. Sitten näkee jo kuukausia etukäteen, että mikä on rahatilanne. Etukäteen merkittyjä menoja ja tuloja korjaillaan sitten, kun ne...
 11. H

  Kesäloma

  Nyt alkoi kuukauden kesäloma. 8 päivää vietän Kreetalla ja sitten varasin 2 yön hotellit Tampereelle sekä 1 yön hotellireissun Jyväskylään. Saa nähdä, että mitä sitä keksii noissa kohteissa.
 12. H

  Oletko Kauppatorilla Lordi-bileissä?

  Olin tuolloin Tallinnan risteilyllä upouudella laivalla (Galaxy?) eli en päässyt torille, mutta seurasin tapahtumaa hytin televisiosta. Lähetyksen laatu laivalla ei ollut kovin hyvä.
 13. H

  RIP-ketju

  Ikinä en Pernaveikkoa tavannut, mutta kyllä hänen kuolemansa veti hiljaiseksi. Osanotot läheisille.
 14. H

  Siitä on tänään tasan...

  50 vuotta sitten ihminen käveli ensimmäisen kerran kuun pinnalla. 75 vuotta sitten Claus Philipp Maria Justinian Schenk Graf von Stauffenberg räjäytti pommin Sudenpesässä.
 15. H

  Matkakohteenne

  Kiitos näistä tiedoista. Se 6 tunnin matka vaikuttikin vähän lyhyeltä. 6 tunnin matkan olisi voinut tehdä ilman hyttiä, mutta 29 tunnin matkalle tarvitsee kyllä hytin.
Ylös