Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Hamraan

 1. H

  Teemu Pukki – maalitykki Kotkasta

  Onko kenellekään syvällisempää näkemystä, miksi Norwichin peli on sakannut noin pahasti? En ole kokoonpanoja vertaillut hyvin menneisiin alkupeleihin, että onko loukkaantumisia ja vaihtuvuutta?
 2. H

  Peliesitykset kaudella 2019-2020

  Aivan liian monta kertaa SaiPa luopui kiekosta punaisen jälkeen ja meni vaihtoon. Aivan liian monta kertaa heitettiin päätykiekko punaisen jälkeen ja halukkaat perään. Ovatko esim Z, Kiiskinen ja Ramstedt koskaan pelanneet tällaista peliä jossa hyökkäykset rakennetaan päätykiekon kautta 9 kertaa...
 3. H

  SaiPaa koskevat huhut ja spekulaatiot

  Jos ei ole, niin tämä koko ajojahti näyttäytyy vielä kummemmassa valossa. Joku saa hauskan tiedonjyväsen yhdeltä harvoista henkilöistä joka sen voi antaa. Tässä vaiheessa hänellä on kaksi vaihtoehtoa, hykerrellä yksinään tiedon parissa tai jakaa sitä eteenpäin. Pitääkö sitä vielä yllättyä tämän...
 4. H

  SaiPaa koskevat huhut ja spekulaatiot

  En kyllä keksi mikä idea on seuran kertoa etukäteen jonkun Kiiskisen saapumisen seuraan faniporukalle. Ymmärtäisin paremmin jos kyseessä olisi oman seuran legenda joka palaa ja haluttaisi juhlistaa jollain tifolla, jonka sitten faniporukka värkkäisi ja yrittäisi pidätellä pari päivää ilopissaa...
 5. H

  SaiPaa koskevat huhut ja spekulaatiot

  Oliko Kiiskinen kerrottu truefaneille ensin luottamuksella? Ja sitten alkoi fbi meininki selvittämään kuka vuosi, ei voi kun ihmetellä tätä meininkiä. Lopulta lynkattiin sivullinen uhri. Näin sitä yhteishenkeä kohotetaan.
 6. H

  Ex-SaiPalaiset maailmalla

  Kyllä siinä raikas tuulahdus kävi kun Selin valmentajaksi tuli. Sitä ennen oltiin kaikki pk-seudun vieraspelit hävitty etukäteen ja ne oli vieläkin pahempaa kiekko päätyyn ja mies perään kuin tällä kaudella on nähty. Tykkäsin todella paljon Selinin SaiPan meiningistä jossa työnteko oli hyvällä...
 7. H

  Musiikit ja muu rekvisiitta

  EIIIII! Mistä sellainen kysely löytyy jossa enemmistö on nämä paidat hyväksynyt? Meinasi epäusko vallata kun pelin laitoin pyörimään ja vastakkain oli vaaleansininen ja valkoinen. Onneksi silmä tottui ja pystyi erottamaan joukkueet toisistaan hetken päästä.
 8. H

  Vitutusketju

  Kyllä Kuronen enemmän kentällä näkyy positiivisessa mielessä kuin hidas mutta kankea Lehtinen. Tulispa Radke jo takaisin..
 9. H

  SaiPa kaudella 2018–2019

  Tervetuloa takaisin! Minua harmitti kun viimeksi poistui, mielestäni oli nähtyä enemmän potentiaalia tehopisteillekin. Taistelumoraalista ei jää kiinni!
 10. H

  To 15.11.2018 JYP - SaiPa

  Fyysisesti Jyp oli kova. Siinä SaiPan poijjaat helisivät kun niitä taklattiin seinille useita kertoja. Kova oli taistelu.
 11. H

  Ex-SaiPalaiset maailmalla

  Markku Flinck se osaa vieläkin pelata ihanasti!
 12. H

  Liigapelit Tallinnassa tai muualla ulkomailla

  Milloin yksittäiset liput tulevat myyntiin omatoimimatkaajalle?
 13. H

  Löytyykö lakimiehiä?

  Kummisetä vuosia aina puhui että kuoltuaan minä perin hänet. Tästä hän oli myös puhunut ainakin isäni, naapurinsa ja ehkä myös tätini kanssa. No hän sitten kuoli elokuussa yllättäen, eikä testamenttia kaikista etsinnöistä huolimatta löytynyt. Onko olemassa ennakkotapausta jossa perintö tulisi...
 14. H

  Telian aspa apunasi – ilmoita viasta tai häiriöstä Liigan katselussa

  Tosi huono kuvanlaatu SaiPa-pelissä. Tähän asti toiminut aiemmat kierrokset ihan hyvin. Win10 sovellus. edit: Olikin steamissä lataus menossa, se pauselle niin kuvanlaatu on hyvä!
 15. H

  Telian aspa apunasi – ilmoita viasta tai häiriöstä Liigan katselussa

  Kännykällä lähti konsertit toimimaan, tietokoneella ei vieläkään. Sama virhekoodi. Liiga valikossa näkyy tulevat ottelut, mitään vanhoja taltiointeja en löydä.
Ylös