1. G

  Tiilikaiselle kenkää!

  Ja tähän vielä Matias Haaranen KooVee:sta pyörittämään sitä.
 2. G

  Tiilikaiselle kenkää!

  Kyllä siinä Latvala selkeesti katteli sinnepäin vaihtoaitiosta.
 3. G

  Ke 18.11.2020 HPK - JYP

  Laitimmainen tuomari huomasi kyllä aivan oikeaoppisesti, yleisön apu on toki aina extraa.
 4. G

  HPK:n otteet runkosarjassa 2020–2021

  Kauden toistaiseksi tärkein peli edessä. Pentti Matikaista mukaellen: onnistumisia pitäisi tulla kolmen pisteen voiton muodossa.
 5. G

  HPK:n taloudellinen tilanne

  Pfizer on tämän päivän uutisten mukaan onnistunut kehittämään rokotteen koronaan. Palaako maksava yleisö Rinkelinmäelle? Päivän Hämeen Sanomissa (Lännen Media) toimittaja Timo Riihentupa kirjoittaa jutussaan, että asiantuntijoiden mukaan takeita, että näin tapahtuisi, ei ole. Juttuun on...
 6. G

  HPK-pelaajat maajoukkueessa

  YLE Puheen kiekkokierroksen aluksi kommentaattori Juha Juujärvi nosti esiin Rasmus Reijolan nimen spekuloinneissaan mahdollisista valinnoista Karjala-turnauksen joukkueeseen.
 7. G

  HPK:n otteet runkosarjassa 2020–2021

  Niin just! In your face, te epäuskoiset paviaanit ja Latvalan dissaajat!
 8. G

  HPK:n otteet runkosarjassa 2020–2021

  Pieni puolustuspuheenvuoro sallittaneen: Otto "Toto" Latvala on isokokoinen, EP:n mukaan 198 cm ja 96 kg. *) Harvemmin tuon kokoiset pakit ovat parhaimmillaan 21-vuotiaina. Otti se aikaa Karjalaisella ja Niemeläiselläkin päästä rytmiin, Juuso Vainiolla oli kaudella 2014-2015, 20-vuotiaana...
 9. G

  Mukikampanja – tässä ketjussa odotellaan mahdollisia vahvistuksia

  Ei meidän fanien tarvitse näistä hankinnoista mitään ymmärtää, sitä varten on Toivola.
 10. G

  Mukikampanja – tässä ketjussa odotellaan mahdollisia vahvistuksia

  Olisko Juuso Pulli kova haku puolustuksen tilkkeeksi jollain parin-kolmen vuoden pahvilla. Pekka Sauri kysyi Twitterissä Larmilta jotain Kerhoon tulemisesta ja vastaus oli: 'tähän jotain epäselvää mutinaa ja takavasemmalle poistuminen'. Mä en osaa tulkita, mitä tuo tarkoitti?
 11. G

  Ritarilogo takaisin

  Mä tykkäsin aloittajan viestissä sen lopusta "Koko Hämeenlinna on niin mystinen paikka muutenkin. " Ritari-estetiikka voi palata hetkeksi jossain perhepelissä, historiaa pitää arvostaa ja siitä pitää oppia.
 12. G

  Rinkelinmäki ja HPK:n palvelut

  Kaikki HPK-osion ketjut ovat kohta silkkaa Mukikampanjaa, mutta se meille sallittakoon näinä vaikeina aikoina. Eli tilanne lyhykäisyydessään: kun AKarjalaisen mutsin soppari loppui, tilalle saatiin Konnan mutsi.
 13. G

  HPK:n maalivahdit kaudella 2020–2021

  Tämä tapahtui pelissä HPK-TPS 17.1.2020, maalissa oli jutun mukaan Reijola, jonka "kobrakäsi esti avauserässä Markus Nurmen läheltä ammutun laukauksen maaliin menon." Peli kehittyy, kiekko ei pomppinut Kerholle – Kunykin moka ratkaisi jatkoaikavoiton TPS:lle
 14. G

  HPK:n maalivahdit kaudella 2020–2021

  Olisko se Kunykin kahvittaja ollut TPS:n Markus Nurmi.
 15. G

  HPK:n maalivahdit kaudella 2020–2021

  Nimensä perusteella Lebedeff ei ole perhos- vaan joutsentyylin maalivahti. Joutsen venäjäksi - Sanakirja.org (suomi-venäjä)