Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Freewind

1. F

Otteluseuranta 8.–9.5.2024

Harvemmin voittoon riittää että pelaa ensimmäisen erän ja lopusta kaksi minuuttia. Seuraavassa ei saa passivoitua.
  2. F

Zadorov tasoittaa. Jännäksi menee. Edit. Ja Garland vie Canucksin johtoon. Oilers täysin jäässä.
  3. F

Tästä tuli maalin peli. Hieno ohjaus Milleriltä.
  4. F

NHL-relokaatiokeskustelu & divisioonajaot

Onhan tuo vähän hassua että ensimmäisen kauden ajan nimi ja paidat on pelkkä Utah ja kaudelle 25-26 vasta tiedetään että mikä seura se olikaan, mitä tässä kannatetaan. Helposti faneilla muodostuu jo ensimmäisen kauden aikana kuva js ideologia siitä mikä se joukkueen nimi ja logo on, niin voi...
  5. F

Taisi mennä tuo 4-1 Myersin lavan ohjauksen takia. Nyt Canucks sai lahjan takaisin Lindholmin maalin kautta. Aika tasapaksua puurtamista ollut, vaikkakin kakkoserä kyllä Vancouverille menee kokonaisuutena.
  6. F

Viaplay – yleinen keskustelu

No niimpä näkyy onkin ollut Dallas-Vegas kakkospeli viime vuoden konfferenssifinaaleissa 3pm. Äkkiä sitä unohtaa, koska olin muka varma että kakkoskierroksella oli ne viimeiset prime timet viime vuonna.
  7. F

Tottahan se tuokin on. Jotenkin sitä vain jaksaa ennemmin syttyä näihin muiden joukkueiden peleihin, kun on studio. Itse tykkään katsoa varsinkin Oilersin pelit natiiviselostuksella.
  8. F

Ollaankohan Viaplayn toimistolla valmistelemassa MM-Kisoja kun ei tänä iltana ole änäristudioa. Tuskin enää prime time matseja nähdään tänä keväänä.
  9. F

Tuli itselläkin peruutettua tilaus ja täytyy kokeilla saisiko tuonkin edun käyttöön. Tämä talvi on lopulta ollut yllättävän halpa, kun syksyllä käytin iivo50 koodia, jonka jälkeen sai 3kk 30€ ja sen perään oli vielä iivo40 koodi. Nyt jos tämä tarjous menee vielä, niin voi puhua varsin...
  10. F

Otteluseuranta 1.–2.5.2024

Draisaitl yvllä 3-2!
  11. F

Draisaitl tekee yv maalin. Saa nähdä hyväksytäänkö. Edit. Ja maalihan se oli. 2-2!
  12. F

Lizotte vie Kingsin johtoon. Oli kyllä taas tyypillinen nopea kääntö, mistä Oilersia vastaan on tehty maalit.