Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Flyingbird

 1. F

  NHL20 – yleinen keskustelu

  Ihan sieltä EAn helpistä. Siellä on mahdollisuus livenä keskustella ainakin jos valitsee missing context tai jtn.
 2. F

  Aleksandr Ovetškin murskaa Gretzkyn ennätyksen

  Ei tietenkään ole. Onhan Ovechkin aivan poikkeuksellinen, kuten aikaisemminkin jo todettiin. Vertauskuvana kuitenkin uran maalisaldot ovat aavistuksen valheellisia. Vertauskelpoinen se olisi vain, jos urat olisivat yhtä pitkät. Toki jos Selänteeltä laskettaisiin arviolta samat ottelumäärät uran...
 3. F

  Aleksandr Ovetškin murskaa Gretzkyn ennätyksen

  Toki antaa, mutta tarvitsee muistaa Selänteen pelanneen vielä 43 vuotiaana maailman kovimmassa sarjassa. Viimeiset kaudet pappana, sekä vuosituhannen alun polvivaivaisena pelaaminen vääristää perpektiiviä.
 4. F

  NHL20 – yleinen keskustelu

  Kyllä. Pakkoja ei tullut compista. Kierrokswn sijoitus näkyi, mutta kauden sijoituksen kohdalla oli vain pelkkä viiva. EA:n aspaan otin yhteyttä ja laittoivat välittömästi palkintopakat manuaalisesti tilille. Enemmän mennyt varmaan aikaa aspassa, kuin itse pelissä tähän mennessä.
 5. F

  NHL20 – yleinen keskustelu

  Sellaista. Compista ei sitten palkintopakkoja. Sijoitus nolla vaikka todellisuudessa 1125. Alkaa menee usko peliin.
 6. F

  TUTO Hockey 2019–2020

  Virtasen kanssa ilmeisesti ollaan lähellä sopimusta ja mahdollisesti jo huomenna kaukalossa Tuto paitaa kantamassa. Iso peukku tälle.
 7. F

  NHL20 – yleinen keskustelu

  Edelleen jauhan tätä asiaa EA:n aspaan. Tuntuu tosiaan, että palvelija vaihtuu, mutta samat copy-paste tekstit tulee kuin suoraan automaatilta. Viidettä kertaa nyt väännän tästä asiasta ja samat saamarin kysymykset, vaikka edellisten keskusteluiden historiasta voisi lukea kokonaistilanteen. Stna!
 8. F

  NHL20 – yleinen keskustelu

  En tiedä olenko harvinaisen onnekas, mutta kahdesta 30k pakasta tuli useampi +83 pelaaja. Kovimpina Marchand ja Iafrate. Tässä vaiheessa voi olla jopa voitollista erikoispakkojen avaaminen, kun markkinahinnat suht korkeat. Itse annan tasoitusta änärissä sillä, että en osta yhtään pelaajia...
 9. F

  Jalkapallo – liveseuranta

  En pitäisi kovin varmana. Viimeisessä seitsemässä ottelussa City voittanut kertaalleen Poolin 90min peliajassa. Pool neljästi Cityn.
 10. F

  Jalkapallo – liveseuranta

  Hyvä tämä Var. Päivänselvä pilkku. Mitä vittua??
 11. F

  Jalkapallo – liveseuranta

  Origin voisi ottaa vaihtoon.
 12. F

  NHL20 – yleinen keskustelu

  Kuinka nopeasti sait ongelmat ratkaistua? Lupasivat extraakin tästä. Pohdin vain kuinka nopeasti pitää alkaa taas pommittaa, jos ei mitään tapahdu.
 13. F

  NHL20 – yleinen keskustelu

  Otin EA:n aspaan yhteyttä. Harvinaisen sujuva ja hyvä keskustelu. Ongelmasta on kuulemma useita yhteydenottoja tullut. Kiitteli minuakin isosti, että kanssani oli helppo keskustella ja on kuulemma harvinaista =) E: Täytynee ottaa uudestaan yhteyttä. Tehtävissä lukee suoritettu 4/3. Siltikään...
 14. F

  NHL20 – yleinen keskustelu

  Koitin jo samaa. Buuttasin lisäksi koko änärin eikä auta.
 15. F

  NHL20 – yleinen keskustelu

  Semmoinen bugi sitten HUT:ssa. Päivittäisistä tavoitteista puuttui vielä "pelaa yksi online ottelu". No totta kai kuukauden keräilykortti täytyy käydä nappaamassa ja pelaamassa yksi matsi. Matsin päätyttyä tavoitteita katsomaan ja koko helvetin sarake hävinnyt sieltä. Päivän tavoitteista 4/5...
Ylös Pohja