1. F

  TUTO Hockey 2020–2021

  Itsekin pidän lupaavan veskarina ja hyvänä tandemina, mutta yksin pojalle ei voi asettaa joukkueen tärkeintä roolia. Ja mikä ennakkoasenne? Ei ole odotuksia, eikä siis ennakkoon asennettakaan. Mahdollisuudet on onnistumiseen tai epäonnistumiseen. Realistisin odotuksin katson tulevaa.
 2. F

  TUTO Hockey 2020–2021

  @VapaahetoisGM Vuodessa tulee katsottua NHL:n pelejä vuosittain noin 150-200 peliä. Kaikki Sharksin pelit ja mielenkiintoisimmat suomalaiskamppailut, joten oma perspektiivini riittänee ymmärtämään Pohjois-Amerikan sarjoja. Edelleenkään en pysty mitään odotuksia asettamaan mieheen. Keskiverto...
 3. F

  TUTO Hockey 2020–2021

  Voitko kertoa miksi se oli pötypuhetta? Sarjan heikoimpia tilastoja keskitason jengissä.
 4. F

  TUTO Hockey 2020–2021

  Annunen, joka kuitenkin selkeästi hävisi kilpailun Jukurille kilpailun Hemeksessä, eikä Annusen otteita taida ihan kaikki kokkolalaiset lämpimästi muistella? Seuraavalla kaudella olikin sitten Liigan yksi parhaista. Piiroinen tosiaan pelasi keskitason junnujoukkueessa, mutta tilastollisesti oli...
 5. F

  TUTO Hockey 2020–2021

  @VapaahetoisGM @BrightLights Olette siis todella sitä mieltä, että 18-vuotias veskari, joka tulee pelaamaan ensimmäiset aikuisten pelinsä on pomminvarma onnistuja ja ykkösveskari? Hiukan perspektiiviä asioihin.
 6. F

  TUTO Hockey 2020–2021

  Toisaalta myös iso arvoitus. Ei ole kovin hyvin tilastollisesti onnistunut Kanadan junnusarjassa viimeisellä kahdella kaudella.
 7. F

  Valioliiga-visailua osa 1/5

  Suurin osa meni ihan arvalla.
 8. F

  Mestis-kausi 2020–2021

  Taloudellisesti vaikeaa, mutta pelillisellä pärjäämisellä ei ole minkään sortin merkitystä. Toki jos kustannuksia pyritään pienentämään ensi kaudella maantieteellisellä jaolla, niin erot kapenee Suomisarjaan taloudellisessa merkityksessä.
 9. F

  Mestis-kausi 2020–2021

  Jaahas. Nähdään ensi keväänä Mestiksessäkin tyhjennysmyynnit. Siirryn Valioliigan pariin lopullisesti. Pitäkää tunkkinne perkele!
 10. F

  Koronavirus (COVID-19) – pelkkä räkäyskä vai ihmiskunnan loppu?

  Sehän alkaa tekemään viiniä. RIski-iässä pitää hyvin varautua. Kyllähän sitä sekoaisi, jos pitäisi vielä selvinpäin olla neljän seinän sisällä viikkoja.
 11. F

  Koronavirus (COVID-19) – pelkkä räkäyskä vai ihmiskunnan loppu?

  Mitä jos se kriisi tulee, joka jollain tasolla on todennäköistä. Tuskin 30% sairastuu, mutta jos vaikka 2% suomalaisista olisi tartunta samanaikaisesti olisi iso kriisi terveydenhuollon ja maan hyvinvoinnin näkökulmasta. Miljardi on loppuen lopuksi aika pieni raha, jos sillä saadaan hidastettua...
 12. F

  Koronavirus (COVID-19) – pelkkä räkäyskä vai ihmiskunnan loppu?

  Ehkä niitä rahahanoja on siinä kohtaa fiksua avata, jos vielä on jotain tehtävissä. Siinä kohtaa, kun on kriisi päällä voi olla liian myöhäistä. Eikös se ennakointi ollut päivän sana taudin leviämisessä?
 13. F

  Asia, joka ”avautui” minulle

  Työkaverit nauroi minulle, kun kävin torstaina ostamassa perheelle viikonlopun ruuat. En siis mitään säilykkeitä vaan ihan perus kalaa/lihaa. Aamulla koitin heidän hekottaessa sanoa, että katsokaa vaan niin siellä on tänään hyllyt tyhjillään ja kauheat ruuhkat. Eivät varmaan nauraneet cittarin...
 14. F

  Asia, joka ”avautui” minulle

  Se että vessapaperia kuuluu hamstrata, kun on kansallinen hätä. En oikein tiedä miksi, mutta näin kuulemma vain kuuluu tehdä.
 15. F

  Liverpool FC 2019–2020

  Ei piiskaa. Loput pelit pelataan tyhjille katsomoille ikävä kyllä.