Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Feliks

1. F

Vitutusketju

Tänään eka peli, minkä paikan päällä näin. Yhden ottelun perusteella toki ei isoa analyysia voi tehdä, mutta oliko tänään mitään ideaa voittaa tätä peliä? Tuntui ainoa päämäärä olleen vain summerin odottelu. Ihan kivaa seurattavaa, jos kyseessä olisi pipolätkäturnaus, mutta kaiketi pääsarjaa...
  2. F

KalPa kaudella 2020–2021 – runkosarjan seuranta

Onko jollakulla nyt taskulaskin esillä? Jos toisen erän jälkeisiin tilanteisiin päättyy, niin miten nuo sijoitukset menee? Jukurit voittamassa pelsut, KalPa voittamassa, Kärpät häviämässä Tapparalle ja nouseeko KalPa voitolla vielä Ilveksenkin ohi?
  3. F

Joku uusi nerokas taktiikka pelata huonosti kaksi erää. Tämän jälkeen vastustaja tulee kolmanteen napit auki ja hupsis... 3-4. No aina voi toivoa.
  4. F

Tulosveikkaus illan otteluun

3-4. Hifkn maaleista kaksi tekee Lyytinen viikon ”omat koirat puree” teemaan sopien. Vartiainen, Pitkänen, Lappalainen ja Kantola tekee Kalpalle.
  5. F

To 12.11.2020 KalPa - Lukko

Kyllä lopussa oli KalPan maalilla Perhonen. Ainakaan ennen vaihtoa ei ollut kontaktia sillä tuli samalla, kun Lukko sai jäähyn. Vaikea sanoa syytä paikan päältä.
  6. F

Lippu taskussa ja kohti Niiralaa, pitkästä aikaa. Edellisen kerran kun olin pelissä näiden joukkueiden kohdatessa tulos oli 7-0 ja sekin vielä Raumalla. Tänään kotivoitto, mutta tiukempaa tekee. Varsinkin jos Kouvolan matkasta Lukko on ottanut opikseen.
  7. F

Posilaari

SaiPa voitti tänään. Huomenna voitto Pelsuista ja sen jälkeen paikka säkeissä olisi jo melkein käsissä. Tätä tilaisuutta ei saa jättää käyttämättä.
  8. F

Otteluseuranta (KalPa)

Eihän Ifkn peli mitään näyttävää ole tänään ollut, mutta KalPa on riittävästi paikkoja tarjonnut. Ei kolmannessa erässä pelata enää kuin kunniasta.
  9. F

Timonen jälleen aitiopaikalla katsomassa 4-1
  10. F

Rooli jopa seiskapakkina alkaa olemaan jo liian vaativa. Eiköhän lopeta jo uransa ainakin liigassa. Voisihan toki Iisalmeen mennä vielä jos haluaa pelailla.
  11. F

KalPalla hyvä momentum hifkin jäähyyn asti. Sen jälkeen hifki mukaan peliin. Miten toi ylivoima on niin vaikeeta?
  12. F

Toinen peli tällä kaudella, kun pääsen katsomaan ja peli ohi ennen puoltaväliään. Kiitos KalPa.
  13. F

Joukkueen rakennus kaudelle 2019–2020

Vielä yksi juttu Lukasta. Pelasi suurimman osan KalPa ajastaan Riikolan parina. Yhteispeli oli heillä hyvää ja täydensivät toisiaan. Toisaalta myös Lukan puolustuspään töhöilyitä sai sillä anteeksi. Ja täältä myös EI ääni Lukalle.
  14. F

Toisaalta sekin oli enemmän Virran ajalta tuttua kiekolla puolustamista. Kahteen minuuttiin kaksi vetoa.
  15. F

Paikan päällä peliä katsomassa ja mekoista kuraa on KalPan peli. Ässillä jatkuvasti hyökkäys menossa. Johto sulaa kyllä, jos toiseen erään ei tule parannusta.