1. E

  Radio Rock

  Moisio, Ihamäki, Sainio, Junna korporaatio voisi toimia hyvinkin, jos tekisivät Sainiosta "tuottajan" ja Tytistä jonkun lentävän reportterin. Vähän kuin aikoinaan Heikelä, Linnanahde, Sika-Harri ja Jenni.
 2. E

  Suomalaiset NHL:ssä kaudella 2021–2022

  Timonen oli omaan aikakauteensa poikkeuksellisen hyvä pelaaja pienikokoisena loistavan peliälyn omaavana pakkina. Nyt kun oon kattonu 80-90 luvun vaihteen pelejä, niin olihan jotkut Lumpeet ja Ruotsalaiset ihan älyttömän ylivertaisia pelaajia sen ajan pakkeihin suhteutettuna. Nimenomaan...
 3. E

  Aleksandr Ovetškin murskaa Gretzkyn ennätyksen

  Ehkä tunnelma...
 4. E

  Aleksandr Ovetškin murskaa Gretzkyn ennätyksen

  Tottakai se olisi hienoa. Mutta vielä hienompaa se olis kotikaukalossa. Muistetaan Teemun tulokasennätystä Winnipegissä, kun ottelu keskeytettiin ja auto tuli jäälle. No, luotetaan siihen, että NHL:n käsikirjoittajat osaavat tehdä tästä täydellisen elämyksen.
 5. E

  Aleksandr Ovetškin murskaa Gretzkyn ennätyksen

  Oletetaan, että Ovechkin on maalin päässä ennätyksestä ja Capitalsilla on edessä vaikka viiden ottelun vieraskiertue. Jätetäänkö Ovie kotiin lepäämään, jotta SE maali tapahtuisi kotikaukalossa? Olisihan se aika laimeeta jos ennätys syntyisi jossain marraskuisessa Anaheimissa ...
 6. E

  Breaking the law, breaking the law! – kiekkoilijat rikoksen polulla

  Antti Raannan nimi jätettiin aikoinaan kaivertamatta pokaalin, kun mies heitti vähän pilke silmäkulmassa kommenttia jossain raumalaisessa paikallislehdessä. Mutta onneksi tämä Aldrich on niin hieno mies, että hän ansaitsee nimensä kannuun.
 7. E

  Antti Mäkinen

  Piti oikein googlettaa Cody Eakinin kuva, eikä hän nyt millään mittareilla ole ruma tai jotenkin epämuodostunut. Varmaan joku Antin sisäpiiriläppä. Jos esim. kasvatat amisviikset niin teet tieten tahtoisesti itsestäsi ruman. Silloin pitää saada heittää vähän herjaa.
 8. E

  Asia, joka ”avautui” minulle

  Joo no tottakai minäkin muistan 90-luvun NHL:n kuin eilisen päivän. Jotenkin tuo 2000-luvun eka vuosikymmen on jäänyt hämärän peittoon. Varmaan tuli oltua niin päissään kokoajan. Ja oli siinä muutama vuosi, kun ei lätkä niin hirveesti kiinnostanutkaan.
 9. E

  Asia, joka ”avautui” minulle

  Tuomo Ruutu oli jäällä kun Jonathan Toews teki uransa ensimmäisen NHL maalinsa. Kuka edes muistaa jotain Tuomo Ruutun Chicago aikoja?
 10. E

  Antti Mäkinen

  Tuntuu että nykyään nuoriso oikein kilpailee siitä kuka näyttää typerimmältä. Ja hän on sitten jotenkin cool omissa piireissään.
 11. E

  Antti Mäkinen

  Ei kannata pahoittaa mieltänsä. Tuohan on ennemminkin kehu kolmekymppiselle setämiehelle. Eteenkin kun katsoo kuinka rumia ja tyylitajuttomia nykyajan jonnet ovat.
 12. E

  Antti Mäkinen

  Viihdettä se jääkiekkokin vain on.
 13. E

  Antti Mäkinen

  Ollaanpas sitä nyt herkkähipiäisiä. Antero Mertaranta kutsui aikoinaan YLEn valioliiga lähetyksessä Martin Keownia apinan näköiseksi mieheksi. Kommentaattori Jukka Rönkä purskahti niin kovaan naurukohtauksen, että joutui hetkeksi poistumaan selostuskopista. Kukaan ei kuitenkaan pahoittanut...
 14. E

  Tyhmien kysymysten ketju

  Joku Tapulikaupungin juoppo. Jere Karalahden kavereita.
 15. E

  Galluppi: Pienet asiat, jotka ärsyttävät

  Bundesliigaan pelipaidat jossa pelaajan nimi on pelinumeron alapuolella. Miten jalkapallon suurmaassa voidaan vaalia tämmöistä kulttuuria?