1. E

  Radio Rock

  Vaikka Harri ja Jussi heittivät osin vanhoja läppiä, niin olivat ne silti paljon viihdyttävämpää kuin nykypäivän Korporaation "helmet" hetket ilman Harrin läsnäoloa.
 2. E

  Radio Rock

  En tiedä että onko omalla kohdallani jonkilainen optinen harha, mutta ainakin aamulla ei enään pysty minuutilleen arvaamaan että mikä Metallica/Sabaton/Rammstein/Gost-kappale sieltä lähtee pyörimään. Olisiko soittolistan jonkinlaista monipuolistumista havaittavissa? Tänään ainakin bongasin...
 3. E

  Ihmemies MacGyver

  Eikös tässä jokin määrittelemätön aika sitten selvitettiin että Richard Dean Anderssonin suku on Suomesta kotoisin? Jos en nyt ihan väärin muista. Itse olisin Mäkin myöhempien aikojen hiustyylin perusteellä kyllä määrittänyt sukujuuret Tsekin maalle.
 4. E

  Kovimmat hankinnat kaudelle 2020–2021

  Taisin kirjoittaa tuon toiveen vähän epäselvästi. Itsekin toivon moista, mikäs sen hienompaa kuin kentällä takatukka putkella viillettävä tsekki.
 5. E

  Kovimmat hankinnat kaudelle 2020–2021

  Aivan kuin 90- luku olisi tehnyt paluun. En muista viimeksi koska tsekkeja olisi ollut näinkin runsaasti liigassa. Toivottavasti kavereiden hiusmuoti ei ole jäänyt sinne 90-luvulle :)
 6. E

  Star Trek

  Täytyykin jollain konstilla laittaa tuo ääniklippi puhelimeen viestin saapumisen merkiksi.
 7. E

  Star Trek

  Selma.Tässä voisi laittaa klassisen Trekin taas tulille näin vuosikymmenen jälkeen, ja tsekkailla miten se Khan taas jututtikaan Kirkia.
 8. E

  Star Trek

  Onko muuten joissain noissa jaksoissa Khan mukana?
 9. E

  Star Trek

  Itselläkin alkujaksojen mielenkiintoisen asetelman jälkeen käsi oli Koronasta huolimatta Facepalm-asennossa. Vähän tuli ikävä TNG:n alkuaikojen grumpy-Picardia joka olisi saanut olla defaultina tässä sarjassa, vaikka ikää onkin tullut sen jälkeen. Sarja tavallaan toimii oman logiikkansa sisällä...
 10. E

  TV-sarja: Game of Thrones (jenkkitahtiin)

  Niin, nyt varmaan puhutaan kuitenkin Little Fingerista?
 11. E

  Ex-Ilvekset maailmalla

  Jesse Niinimäki näyttää jatkavan uraansa Japanissa, H.C Icebucksien riveissä. Sopimus kattaa tulevan kauden. Jesse tuo lisää joukkueeseen suomalaisväriä, kun siellä on jo ennestään päävalmentajana Ari-Pekka Siekkinen.
 12. E

  Jatkoajan leffakerho

  Bill Murray oli Farrellyn veljesten Kingpin-elokuvassa jos ei nyt varsinaisesti roisto, niin oikea mulkvisti. Muuten elokuva on mielestäni kovinkin aliarvostettu, vaikka se onkin kirjoissani 90-luvun parhaimpia komedioita.
 13. E

  Yleinen maahanmuutto- ja pakolaispolitiikkakeskustelu sekä lieveilmiöt

  Ja maaseudulla asumisessa on vikana mikä? Itse pidän itseäni ihan täysijärkisenä, vaikka maaseudulla asunkin. Siellä viihdyn hyvin. Töissä käyn kaupungissä, ja aikanaan olenkin muutaman vuoden kaupungissa asunutkin. Kommenttiin oli pakko tarttua, koska se särähti niin pahasti korvaan. Tuohon...
 14. E

  Axl Smith

  Ehkä Axel pääsee kameramieheksi johonkin tuotantoon kaiken kohun laannuttua.
 15. E

  Legendaarinen Kummeli

  Muistaakseni Heikki Silvennoinen meni naimisiin Olli Keskisen sisaren kanssa, ja näin olisi tuo yhteys syntynyt. Satavarma en tosin asiasta ole.