1. D

Jalkapallo – liveseuranta

Kaikkien pitäisi väistää että pikkutytöt voi syötellä sata kertaa kunnes kääpiö vetää pilkun sisään.
  2. D

Onks toi Väyrysen tapa imeä röyhtäsyä kesken lauseen joku dressman-audimies-jäkis-voittajien juttu vai juoko se liikaa monster-energiajuomaa messipissiksenä kesken ensimmäisen puoliajan?
  3. D

Playoffs 2024 välierät: Pelicans (3.) – Kärpät (4.)

Monta peliä tätä 2000-alun tapparointia pitää vielä kestää? Miten näissä voi mennä jäähyt suht tasan kun kärpät roikkuu 60 minuuttia per peli?
  4. D

La 6.4.2024 Otteluseuranta (Liiga)

Vuodesta toiseen joku serkkuveli-pillipiipari pitää Kärppiä pystyssä. Tämä on siis liigan normaalikäytäntö
  5. D

La 24.2.2024 HPK - Pelicans

Mikä idea laittaa tuomareille samanväriset paidat kuin pelikaaneilla? Jestas, mitä puuhastelua.
  6. D

Pe 2.2.2024 Otteluseuranta (Liiga)

Saako ilmaveiviä tehdessä lyödä muita naamaan ihan koska vaan #mm2011?
  7. D

Otteluseuranta 25.5.2023 (13. kisapäivä)

Eikö se sanna mariini vois tulla jo hidastuksiin koksubailaamaan viinilasi kädessä?
  8. D

Vitullista huutamista kaikki amandat ja mertarannat.
  9. D

Otteluseuranta 12.5.2023 (1. kisapäivä)

Eikö kukaan enää vastaa Graingerille jalkapallokeskusteluissa kun pitää tänne tulla lietsomaan?
  10. D

Selvä maali. Ei Oulun Kärppiä jäällä
  11. D

La 18.2.2023 Otteluseuranta (Liiga)

Kärpät 2-0 johtoon. Näin pelin ratkettua tuomareille tulee kiire antaa edes yksi jäähy oululaisille...
  12. D

Pe 27.1.2023 Otteluseuranta (Liiga)

Lukko pääsi tasoihin, nyt voidaan varmaan jo luopua Kerhon salibandysäännöistä?
  13. D

To 19.1.2023 Ilves - KalPa

Polvitaklaus maalivahtiin Kalpan maalilla! Varmaan osui polvella päähän. 5 peliä vähintään!
  14. D

To 13.10.2022 KalPa - HPK

Ollaanko me sittenkin Oulussa?
  15. D

Pe 7.10.2022 Otteluseuranta (Liiga)

Raumalla pelataan ilmeisesti kännissä. Kerho sai kahdella ylivoimalla aikaan vaan yhden maalipaikan Lukolle ja pitkän kiekon. Kaunista!