Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Dino Koff

 1. D

  Kaskiselle kenkää, kuka tilalle?

  Aiotko ostaa? Muuten voi olla lievästi sanoen haasteellista löytää uudet omistajat. Hieman @aurajoki -palstaveljen lausuntoa laajentaen HC TPS Oy olisi ollut konkurssissa jo ajat sitten ilman Kodisojan ja Paanasen omistusta ja vuosittaista tukea, joka tunnetaan termillä suunnattu osakeanti. Jos...
 2. D

  Kaskiselle kenkää, kuka tilalle?

  Kyllä se näin tyhmälle vaan on niin hankala nähdä korkeampia totuuksia ja aikeita. Herra PB nyt valistakoon kasvonsa meidän vähä-älyisempien (excl. @aurajoki) puoleen ja auttakoon perimmäisten totuuksien ymmärtämisessä. Vai oletko sittenkin rakentamassa olkiukkoa perusteettomista luuloistasi...?
 3. D

  Kaskiselle kenkää, kuka tilalle?

  Kun nyt tunnut tietävän asiat pohjia myöten, niin kerro nyt hyvä veli millaisella poliittisella agendalla Kodisoja & Paananen oikein liikkuvat. Sovitaan, että nyt on joskus toiste.
 4. D

  HC TPS:n talous

  Edellinen tilikausi päättyi 30.4.2019 ja yrityksen on toimitettava tilinpäätösasiakirjat 6 kk:n kuluessa, joten mikäs kiire tässä...! Tosin saa sen aiemminkin toimittaa, mutta mitään tiedottamisvelvoitetta HC TPS Oy:lla ei tietenkään ole, kun ei ole Oyj.
 5. D

  Perussuomalaiset

  "EU haluaa koko ajan kasvattaa itseään, kerätä lisää veroja. Silloin kun on kaikki rahat, voi ohjailla kansallisvaltioita haluamaansa suuntaan” -ajatusmallin johdosta Pori pitää liittää Rhodesiaan.
 6. D

  RIP-ketju

  Sinne lähti molemmat: Reijo Tai pale. Hyvää matkaa Satumaahan. PS. @Evil Liljankukka.
 7. D

  Ti 12.3.2019 Otteluseuranta (liiga)

  Heittäkää nyt vittu toi puutarhatonttu* vaikka hankeen pystyyn, saatana!! * Jani Forsström, TPS
 8. D

  Jani ”Fogu” Forsström – lähes luvattoman kova äijä

  Eikö tätä helvetin puutarhatonttua saada pois rosterista...? Taas niin ansiokasta toimintaa ennen Pelicansien 0-2 -maalia. Samaan aikaan E-J puree tuppea penkillä.
 9. D

  Ketju TPS:n huhuille, mutuille sekä htt-spekulaatioille

  Erosen agentti vaatinut asiakkaalleen suunnilleen samaa palkkatasoa kuin Bonolla. Lukko on ilmeisesti agentin kanssa samaa mieltä, kun Antsa taas ei ole. Money talks, bullshit walks.
 10. D

  Ke 20.2.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  Ironian juhlaa: Nurmi alivoimalla läpi ja tekee maalin. Torille.
 11. D

  Ke 20.2.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  Kukkonen ja poikittainen maila. #nevahööd
 12. D

  Ke 20.2.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  Laita äänet päälle.
 13. D

  Ke 20.2.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  No, tässä tapauksessa Saija saa selostaa vaikka koko kierroksen kaikki matsit. Ja kaimansa Palin kommentaattoriksi.
 14. D

  Ke 20.2.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  Saija Tarkkiko on tämä Kärppien fanityttö, joka on päässyt kommentoimaan peliä...? Tosi viileän analyyttistä settiä. NOT.
 15. D

  Juhani Tamminen – Aurinkokuningas

  Hienosti alkaa Solkungenin haastattelu, kun DT (sic!) kertoo pyörittävänsä miljoonan liikevaihtoa. Luottotietofirman tiedon perusteella Eurotam Oy:n liikevaihto oli 0,176 m€. Vuoden 2017 tiedot puuttuvat. Mutta lähdetään siitä, että luottotietofirma on tulkinnut Eurotam Oy:n tilinpäätöstiedot...
Ylös