1. D

  La 7.4.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  Tasainen vääntö käynnissä Oulussa. Tuomarit vetänyt hyvin. Miehon selästä taklaaminen ja Kukkosen poikittainen Haatajan selkään ainoat mitkä jäänyt puhaltamatta. Tunnetta kaipaisi rutkasti lisää ja peliin nähden ei ole kyllä oikeutetut lukemat taululla.
 2. D

  Ke 12.4.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  Mitä helvettiä Eronen :D
 3. D

  Ärsyttävin ihminen TV:ssä?

  Riku Nieminen ja Maria Veitola. Huhhuh mitä paskaa ja eiköhän sekin päivä koita kun nämä kaksi sankaria aloittavat jonkun yhteisen tv-ohjelman. Voi helvetti että alko puistattamaan jo pelkkä ajatus.
 4. D

  To 6.4.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  Hyi helvetti tuota Tapparan sikailua
 5. D

  To 6.4.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  Olipa taidokas maali muulilta!
 6. D

  Playoffs 2017 puolivälierät: TPS – HIFK

  Toki IFK:n mennessä jatkoon vastaan tulee joku kolmikosta Tappara/JYP/HPK. Ja TPS jos porhaltaa jatkoon niin Tapparan on kukistettava Ilves jotta TPS kohtaisi Kalpan välierissä.
 7. D

  HPK pudotuspeleissä keväällä 2017

  Kyselläänpä täältä mietteitä joukkueen otteista kun en ole tätä sarjaa ensimmäisen pelin jälkeen pystynyt seuraamaan. Onko pelit ollut tasaisia? Ylivoima kaiketi HPK:lla tökkii? Pisti vaan silmään tuo HPK:n mestaruuskerroin(25) johon tekisi mieli iskeä. Näyttää kaavio siltä että jos tämän sarjan...
 8. D

  Antti Törmänen HIFK:n valmentajaksi 2014–2017

  Kyllähän tässä ihan positiiviset fiilikset on kun aurinko paistaa ja surkean runkosarjan jälkeen on saanut nauttia viihdyttävistä peleistä ja tapellaan jatkoon pääsystä ihan tosissaan. Schwein tuossa asian avasikin jo varmasti tarpeeksi hyvin niin saat sinäkin mielenrauhan. Eikö niin?
 9. D

  Antti Törmänen HIFK:n valmentajaksi 2014–2017

  Ei välttämättä. Tästä jatkoon 4-3 ja Tapparalta 4-0 nokkaan. Eikös rekordi olisi 6-7 tuossa tapauksessa?
 10. D

  Fanteam – Liigaa ja muita DFS-pelejä rahapanoksilla

  Hieno homma että liigassakin normaalisti päivittyy reaaliajassa. Lisää huomattavasti mielenkiintoa seuraamiseen. Ei kai se auta kun ruveta väsäämään kokoonpanoa illan kierrokselle..
 11. D

  Fanteam – Liigaa ja muita DFS-pelejä rahapanoksilla

  Tulipa tänään koitettua ensimmäisen kerran tätä kisaa ja heti aivan koukussa. Eikä ihme kun uhkapelit aika lähellä sydäntä. Miten kauan Liiga kierroksien tuloksissa yleensä kestää tulla?
 12. D

  Joe Finley HIFK:hon

  Missä ajassa tämä kyseinen taklaus tuli? En aivan koko peliä pystynyt katsomaan ja pääsi livahtamaan ohi.
 13. D

  Pe 3.2.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  Ei voida hyväksyä mutta olipa jäätävän hieno suoritus Mäenalaselta!
 14. D

  NHL17 – Hockey Ultimate Team

  Boedker - Mackinnon - Pacioretty Zuccarello - Getzlaf - Grabner TOTW Lindholm - Bergeron - Tkachuk Toffoli MOV - Kesler - Nieto Doughty - Krug Vatanen - Chara Ristolainen - Brodie Jones TOTW - Khudobin Siinä rosteri millä rimpuillaan uran ensimmäistä kautta 2-divarissa. 4 peliä takana 1-3-0...
 15. D

  NHL17 – Hockey Ultimate Team

  Mitäs noista joulu seteistä täytyy koota jotta pääsee osingoille palkintoihin?