Liekkö Ylitalo parhaiten scoutattu näistä "oulun pojista" nuorissa, omaa ainakin pisimmän sopimuksen heistä.

Mukava oli vetää patapaita kyllä päälle ja vielä saapua seisomokatsomoon. Hyvä on meno.

Kookoo träppää paljon, joskin iski karvausta erityisesti tilanteissa joissa vaihdot oli kesken. Ässät ei mennyt päädyn kautta vaan aina omista uusi vauhti jos tilaa ei ollut.
  5. C

Ässien kannattajatoiminta ja -matkat kaudella 2023–2024

Olihan edellisessä pelissä jo yli 1000 ihmistä paikalla. Eiköhän seuraavissa ole enemmän jo.
  6. C

Jos u20 joukkueen ykkösketju olisi ollut runkosarjan sama kuin nyt, olisi sarjasijoitus ollut korkeampi. Sen verran tehokasta on touhu pudotuspeleissä ollut.
  7. C

Ässät mediassa

13:02 Tuore päävalmentaja Pikkarainen ottaa kahvia. Onneksi on SK live seuranta. Voidaan viestinnässä keskittyä niihin asioihin mitkä ei ainakaan vielä ole katastrofaalisia.
  8. C

Jatkoerä pelattiin kolmella ketjulla mutta ratkaisj haettiin rankkareilla. Hyvä tason nosto huonon kolmannen erän jälkeen
  9. C

Kolmaa erä olikin sysimusta. Turhia jäähyjä ja sportti sai kiekot sisään. Eli jatkoerään mennään ja erän alussa Ässsät alivoimalla.
  10. C

Toinen erätauko, ässät johtaa 3-0 Sportti paransi selkeästi mutta Ässillä oli paikkoja kyllä useampaankin maaliin. Ykkösketju on pelipäällä. Karnaranta polki viimeisellä minuutilla itsensä läpi ja sai rankkarin mutta ei maalia.
  11. C

Ratkaisevassa kolmannessa pelissä Sporttia vastaan Ässät johtaa ekan erän jälkeen 2-0. Ässien eka maali hylättiin maalivahdin häirintänä. Sportilla yksi tolppalaukaus. Selvästi oltiin parempia ekassa erässä.